Saltar al contenido

Volkswagen t-roc

19 de agosto de 2021
Volkswagen t roc

Volkswagen T-Roc on kompakti B-segmentin katumaasturi, jonka on valmistanut Volkswagen. Volkswagen T-Rocille on tunnusomaista, että se sijaitsee tilassa, johon Volkswagen Tiguanin viimeinen sukupolvi on tähän asti kuulunut, ja sen mitat ovat hyvin samanlaiset kuin Volkswagen Golfin, joten se aikoo etsiä asiakkaita, jotka tähän asti , olet ostanut Golfin.

Volkswagenin logo

Volkswagen T-Rocin ominaisuudet

päällirakenteetKeskikokoinen maastoauto
ovet5
aukioita5
runko445 l
tehoa110-300 hv
kulutus4.7 – 8.6 l / 100 km
hinta 23 595 euroa
arviointi

The Volkswagen t-roc Se on pienikokoinen maastoauto, segmentti B, Volkswagenin valmistama. Volkswagen T-Rocille on tunnusomaista se, että se sijaitsee tilassa, johon Volkswagen Tiguanin viimeinen sukupolvi on tähän asti kuulunut, ja sen mitat ovat hyvin samanlaiset kuin Volkswagen Golfin, joten se aikoo etsiä asiakkaita, jotka tähän asti , olet ostanut Golfin. Mitä tulee Volkswagen T-Rocin hinnat, sijaitsee hieman kalliimpana ajoneuvona kuin Golf itse, noin 20 000 euroa, mutta myös lähellä hieman suurempia ja tilavampia tuotteita, kuten SEAT Ateca.

Volkswagen T-Rocin tärkeimmät kilpailijat ovat muut leikatut ajoneuvot palkkio kuten Audi Q2, DS 3 Crossback tai MINI Countryman, sekä muut yleisluontoiset, kuten Nissan Juke, Peugeot 2008, Renault Captur, Fiat 500X, Jeep Renegade, Kia Soul, Opel Mokka tai Mazda CX -3.

volkswagen-t-roc-2017-16

Volkswagen T-Roc ei ole ainoa merkittävä lanseeraus tässä kategoriassa, jonka Volkswagen tarjoaa. Vuonna 2018 esiteltiin Volkswagen T-Cross, pieni katumaasturi, jonka mitat ovat samanlaiset kuin Volkswagen Polo. Volkswagen T -Roc puolestaan ​​sijaitsee – hieman alle 4,25 metriä pitkä – puolivälissä Volkswagen T -Crossin (joka pyrkii kilpailemaan SEAT Aronan kanssa) ja itse Volkswagen Tiguanin välillä.

volkswagen-t-roc-2017-08

Volkswagen T-Rocin ulkoasu

Suunnittelussaan Volkswagen on valinnut erittäin nuorekkaan ja rohkean esteettisyyden. Volkswagen T-Roc on luultavasti rohkein ja omaperäinen malli, jonka olemme nähneet Volkswagenissa pitkään aikaan., luvalla tuotteilta, jotka Volkswagen Arteonin tavoin ovat myös valinneet häiritsevän estetiikan muiden talon tuotteiden suhteen.

Volkswagen T-Rocin tunnetuimmat piirteet löytyvät leveästä ja anteliasta etusäleiköstä, joka ulottuu ajovaloihin, sekä hyvin merkityistä lokasuojista, joissa etupuskurin päivävalo erottuu.

volkswagen-t-roc-2017-22

Se erottuu myös erityisesti katon integroinnista, minkä ansiosta Volkswagen T-Roc on saatavana kaksivärisenä korin viimeistelynä-riippuen varustuksesta ja maalista.

Volkswagen T-Rocin sisustus

Volkswagen T-Roc on kooltaan tilava auto, enemmän kuin Golf. Se on visuaalisesti houkutteleva. Mutta myös materiaalien ja viimeistelyjen laatu on melko heikkoa, selvästi alle Golfin tarjoaman ja Volkswagen Polo- tai SEAT Ibizan tyypillisimmillä tasoilla.

volkswagen-t-roc-2017-12

Volkswagenin T-Roc-moottorit

Volkswagen T-Rocin moottorivalikoima koostuu eri vaihtoehdoista, joiden teho on 115–190 hv, ja se ylittää 300 hevosvoiman T-Roc R: n erikoisversion. Sen alustan, MQB: n, monipuolisuus jaettuna suurempien tuotteiden, kuten itse Volkswagen Tiguanin tai jopa Skoda Kodiaqin, kanssa mahdollistaa sen, että Volkswagen T-Roc ei ole vain kooltaan tilava vaan myös vaihtoehtoinen. etu- ja neliveto sekä manuaalinen tai automaattinen kaksoiskytkinvaihteisto, Volkswagen DSG -vaihteisto.

Välissä Volkswagen T-Rocin dieselmoottorit, puuttuvaa ei ole 1.6 TDI 115 hv, dieselkäyttöisenä, saatavana käsivaihteistolla ja etuvetoisena. Yllä on yksi monipuolisimmista Volkswagen -moottoreista 2.0 TDI 150 hv tehoa, joka on saatavana kaikilla mahdollisilla vaihdeyhdistelmillä – manuaalinen tai DSG – ja 4MOTION etu- tai neliveto.

volkswagen-t-roc-2017-23

Volkswagen T-Rocissa on myös huippuluokan diesel, a 2.0 TDI 190 hv Siinä on vakio neliveto ja DSG-automaattivaihteisto.

Välissä Volkswagenin T-Roc-bensiinimoottorit, on myös talon tricilíndrico, a 1.0 TSI -moottori, jossa on turbo ja 115 hevosvoimaa. Tämä T-Roc-sarjan bensiinimoottori on halvin koko moottorivalikoimasta, ja siihen liittyy manuaalivaihteisto ja etuveto.

volkswagen-t-roc-2017-14

Volkswagen T-Roc on saatavana myös uudella moottorilla 1.5 TSI 150 CV tehoa, yksi Volkswagenin moderneimmista moottoreista, joka sisältää tekniikoita, kuten sylinterien katkaisun ja edistykselliset, uusimmat automaattiset käynnistys- ja pysäytysjärjestelmät, jotka pystyvät pysäyttämään moottorin automaattisesti myös käynnissä polttoaineen säästämiseksi. Tämä moottori on saatavana vain etuvetoisena ja manuaalivaihteistona.

Bensiinimoottoreiden joukossa on myös sarjan huippu, a 2.0 TSI 190 hv, joka liitetään vakiona DSG-vaihteistoon ja 4MOTION-nelivetoon.

T-Roc R ansaitsee erityisen osan, koska se on hinnan ja suorituskyvyn suhteen kaukana muusta valikoimasta.

Uusi Volkswagen T Roc R

Volkswagen T-Roc R

Volkswagen T-Roc R on T-Rocin tehokkain ja urheilullisin versio. Se on rakennettu Volkswagen Golf R: n mekaanisella pohjalla, jolla on sama MQB-rakenne ja sama 300 hv 2.0 TSI -moottori, joka on yhdistetty 7-vaihteiseen DSG-vaihteistoon ja 4-MOTION-nelivetoon.

Volkswagen T Roc R 8

Tällä kokoonpanolla T-Roc R kiihtyy nollasta sataan 4,8 sekunnissa, ja siitä tulee todellinen urheiluauto, joka perustuu raakaan voimaan ja mahdollisesti CUPRA Atecan ainoa kilpailija, jonka kanssa se jakaa kaikki komponentit.

Ulkoisesti T-Roc R erottuu muusta valikoimasta sisällyttämällä pieniä hienosäätöjä lokasuojaan ja valaistukseen, erityisiä pyöriä ja nelinkertaista takaluukkua, joka voi olla Akrapovich-titaani, joka säästää 7 kiloa ja tarjoaa paljon aggressiivisemman äänen ja syvä.

Uusi Volkswagen T Roc R

Sisällä R-versiossa on tuskin vähäisiä eroja verrattuna «normaaliin» T-Rociin, jonka joukosta urheiluistuimet erottuvat.

Volkswagen T-Roc Cabrio

Volkswagen T Roc Cabrio 2020 Valkoinen 22

Volkswagen T Roc Cabrio 2020 Valkoinen 23

Volkswagen T-Roc Cabriolet on T-Rocin eksoottinen avoautoversio. Siinä on 4 todellista istuinta, hyväksyttävä tavaratila 284 litraa, ja lyhyesti sanottuna sen tavoitteena on olla auto, joka houkuttelee asiakasta esteettisyydestään, mutta säilyttää selkeän käytännön kutsumuksen «kohtuullisena» autona.

Volkswagen T Roc Cabrio 2020 Valkoinen 21

T-Roc Cabrion huppu taittuu ja avautuu yhdeksässä sekunnissa ja pystyy tekemään sen jopa 30 km / h nopeudella, minkä ansiosta voimme tehdä sen liikennevaloissa ja pystyä aloittamaan näyttämättä naurettavalta keskellä toiminta auton liikkuessa.

Volkswagen T Roc Cabrio 2020 Valkoinen 10

Näiden 4 todellisen istuimen sijoittamiseksi cabrio-versiossa on laajempi akseliväli verrattuna perinteiseen T-Rociin ja ilmeisesti paljon suuremmilla sivuovilla. T-Rocin suuri takaluukku puolestaan ​​antaa vaihdettavassa versiossa paljon pienemmän pystysuoran kannen, mikä vaikeuttaa lastaamista ja purkamista, mutta suorittaa tehtävänsä hyvin olosuhteissa.

Volkswagen T Roc Cabrio 2020 Valkoinen 17

T-Roc Cabrio -moottorivalikoima käy läpi 1,0 TSI-kolmisylinterisen DE 115 hv: n ja 4-sylinterisen 1,5 TSI 150 hv: n moottorin, jota ei ole saatavana dieselversioina.

volkswagen-t-roc-2017-26

Volkswagen T-Roc -varusteet

Volkswagen T-Roc on saatavana vakiona hyvin varustetun perusviivan lisäksi kahdella erilaisella trimmauslinjalla ja varusteella, nimeltään 24 «> Volkswagen T-Roc ei-luokan css-1h6vl6n e1k9pyy43 «>volkswagen-t-roc-2017-02

The Volkswagen T-Roc Sport Se sisältää tummennetut valot ja tummennetut takaikkunat, alumiinipolkimet, punaisen ympäristön valaistuksen ja kromatut pakoputket sekä 17 ”Kulmbach -vanteet.

Lisäksi sitä tarjotaan myös urheilullisemmalla linjalla kuin jälkimmäinen, nimeltään Volkswagen T-Roc R-Line.

volkswagen-t-roc-2017-09

Ero Volkswagen T-Rocin ja T-Crossin välillä

Volkswagen T-Roc, kuten aiemmin totesimme, on crossover, joka on pienikokoinen ja suurempi kuin T-Cross. T-Rocin luonnollinen kilpailija on Nissan Qashqai, kun taas vähintään 25 senttimetriä lyhyemmän T-Crossin luonnollinen kilpailija on Nissan Juke.

Volkswagen T-Rocin tuotanto tapahtuu Volkswagenin tehdas Portugalissa Setúbalin alueella. Samassa tehtaassa valmistetaan myös tuotteita, kuten Volkswagen Eos, Scirocco, Sharan ja SEAT Alhambra, ja niitä on valmistettu viime vuosina. Toisin kuin Volkswagen T-Cross, joka valmistetaan yhdessä veljensä Volkswagen Polon kanssa Volkswagen Navarran tehtaalla Landabenissa.

volkswagen-t-roc-2017-04

Suositeltu video Volkswagen T-Rocista

1629388324 495 Volkswagen t roc

Oliko tästä viestistä apua?