Saltar al contenido

Volkswagen touareg

19 de agosto de 2021
Volkswagen touareg

Volkswagen Touareg on suuri E -segmentin katumaasturi, jolla on erittäin korkeatasoinen lähestymistapa ja jonka Volkswagen on valmistanut vuodesta 2004. Tällä hetkellä valmistetaan kolmas sukupolvi, joka esiteltiin vuonna 2018.

Volkswagenin logo

Volkswagen Touaregin ominaisuudet

päällirakenteetSuuri katumaasturi
ovet5
aukioita5
runko810 l
tehoa231-286 hv
kulutus7 l / 100 km
hinta 62 640 €
arviointi

The Volkswagen touareg on suuri maastoauto, E -segmentistä, erittäin palkkio, Volkswagenin valmistama vuodesta 2004. Tällä hetkellä valmistetaan kolmas sukupolvi, joka esiteltiin vuonna 2018. Volkswagen Touaregia luonnehditaan monikäyttöiseksi autoksi, joka tarjoaa suorituskykyä ja ennen kaikkea tekniikkaa, joka yhdistää mukavan käytön pitkillä matkoilla ja matkoilla pois asfaltilta. Vaikka sillä on tekniikkaa ja mahdollisuuksia kohdata kaikenlaisia ​​maastoja, sen painopiste on suuressa ylellisessä ajoneuvossa, suuressa sisätilassa ja monissa laitteiden mahdollisuuksissa. Volkswagen Touareg valmistetaan Volkswagenin tehtaalla Bratislavassa Slovakiassa Audi Q7: n rinnalla.

Volkswagen Touaregilla on alusta ja tekniikka, joita muut Volkswagen -ryhmän mallit, kuten Audi Q7, Porsche Cayenne ja jopa Bentley Bentayga, käyttävät. Se on todella huippuluokan katumaasturi, jolla on laaja valikoima kilpailijoita segmentissään, kun otetaan huomioon premium-maastoautojen nousu. Tärkeimmät vaihtoehdot Volkswagen Touaregille ovat Audi Q7, BMW X5, Porsche Cayenne ja Mercedes GLE.

Volkswagen touareg

Volkswagen Touaregin muotoilu

The Volkswagen Touareg tarjoaa uudistetun, tyylikkään ja teknologisen imagon, vaikka se säilyttää silti siluetin, joka antaa sille kestävyyttä. Löydämme Volkswagen Touaregin, jonka etuosa on persoonallinen ja oikukas ajovalojen muotoilu, joka on integroitu täydellisesti säleikön vaakasuoraan kromiin, leveämpi ja viitteellisempi. Sen säleikkö on teollisuuskokoinen, täysin kromattu ja se ylpeänä maastoauton koko etuosan. Takana on kaksi todellista pakoputkea ja futuristisen näköiset LED-valot.

Volkswagen Touaregin pituus on 4,88 metriä, mutta se on yllättävän paljon kevyempi kuin edeltäjänsä, jopa 106 kiloa kevyempi versioiden mukaan sen ansiosta, että 48% sen korista on alumiinia, kuten myös merkittävä osa pyöräilyä.

Niille, jotka etsivät erottuvampaa ja urheilullisempaa muotoilua, on myös Volkswagen Touareg R-Line, rohkeampi muotoilu, nahkaverhoilu ja 20 tuuman pyörät vakiona. Lisätietoja Volkswagen Touareg R-Linesta.

Volkswagen touareg

Volkswagen Touaregin sisätilat

Volkswagen Touaregin sisätilat on rakennettu erittäin korkealaatuisista materiaaleista ja ensiluokkaisista asetuksista. Siinä on uusi Digital Cockpit -digitaalinen instrumentointi, hyvä 12 tuuman näyttö ratin takana ja viihdejärjestelmä valtava, 15 tuuman näyttö, nimeltään Innovision Cockpit ja joka maksaa hieman yli 4000 euroa. Siinä on vakiona analoginen instrumentointi ja paljon enemmän perusviihdelaitteita.

Sen takaistuimet ovat erittäin leveät ja niissä matkustamme kuin olisimme ensimmäisen luokan lentokoneessa. Volkswagen Touaregin runko kasvaa 113 litraa verrattuna toiseen sukupolveen, 810 litraa, enemmän kuin mikään muu kilpailija segmentissä. Jos tarvitaan enemmän kuormaa, voidaan asentaa sisäänvedettävä vetokoukku.

Volkswagen touareg

Volkswagen Touaregin moottorit ja tekniikka

Kaikki Volkswagen Touaregilla on pysyvä nelivetojärjestelmä sarja. Tämä järjestelmä on yhdistetty kahdeksanvaihteiseen automaattivaihteistoon, Tiptronic-vääntömomentinvaihteistoon. Toisin kuin edellinen sukupolvi, sillä ei ole mahdollisuutta varustaa vaihteistoa, ei edes lisävarusteena.

Volkswagen Touaregia on saatavana bensiini-, diesel- ja ladattavina hybridiversioina. Bensiinimoottori on 340 hv V6 TSI, 450 Nm ja 0-100 km / h 5,9 sekuntia. Toisaalta on V6 TDI -moottori, jossa on kaksi tehotasoa: 231 hv tai 286 hv. Elokuusta 2020 lähtien tehokas 421 hv V8 TDI -moottori on lopetettu.

Volkswagen Touareg R 2020 03

Lisäksi Volkswagen Touaregissa on kaksi plug-in-hybridiversiota, joissa on 3.0 V6 TSI, turboahdettu ja 340 hv, sekä 136 hv: n sähkömoottori, joka saa virtaa 17,9 kWh: n litiumioniakulla (14,3 kWh) netto).

Ensimmäinen on nimeltään Volkswagen Touareg eHybrid kehittää 381 hv: n yhdistetyn kokonaistehon, 600 Nm vääntömomentti ja 0-100 km / h 6,3 sekunnissa. Hieman edellä on Volkswagen Touareg R, jonka kokonaisteho nousee 462 hevosvoimaan ja 700 Nm, pystyy kiihtymään nollasta 100 km / h 5,1 sekunnissa.

Volkswagen touareg

Volkswagen Touareg -tekniikka

Jos uusi Volkswagen Touareg erottuu jostakin, se johtuu sen teknisistä ominaisuuksista, jotka perimme monissa tapauksissa muista Volkswagen -konsernin tuotteista, kuten Audi Q7 ja Porsche Cayenne.

Näistä tekniikoista Volkswagen Touareg sisältää 48 voltin sähköverkon, joka mahdollistaa monimutkaisten järjestelmien, kuten ilmajousitukset, aktiivinen kallistuksenvakaaja ja ohjaus taka-akseli, mikä parantaa ohjattavuutta pienissä tiloissa.

Volkswagen touareg

Yksi sen suurista uutuuksista on mukautuva vakionopeudensäädin, jossa on liikennemerkkien lukeminen, joka säätää nopeutta automaattisesti. Se voi myös varustaa mielenkiintoisen etuliikennehälytyksen, joka pysäyttää auton, jos se havaitsee ajoneuvojen läsnäolon risteyksessä, jossa on huono näkyvyys. Mutta kruunun helmi on IQ.Light -LED -matriisi -ajovalojärjestelmä, yksi markkinoiden kehittyneimmistä ja joka liittyy infrapunakameraa käyttävään pimeänäköjärjestelmään.

Jokaisessa optiikassa on 128 LEDiä yksilöllisesti ohjattu. Kaukovalojen avustaja toimii kameran avulla, mutta se tunnistaa myös sijaintimme GPS: n avulla ja ottaa huomioon orografian, kun aktivoimme tai deaktivoimme kaukovalot.

Volkswagen touareg

Kuinka Volkswagen Touareg toimii dynaamisesti

Diariomotorissa meillä oli tilaisuus testata Volkswagen Touaregia: ajaa sitä, analysoida sen sisätilaa ja katsoa, ​​miten se menee. The Volkswagen Touareg tarjoaa dynaamisesti erinomaisen käsiteltävyyden sen jäykkyyden ja korkeussäädettävän pneumaattisen jousituksen sekä neljän ohjauspyörän ansiosta.

Esittelyvideo Volkswagen Touaregista

1629380800 395 Volkswagen touareg

Oliko tästä viestistä apua?