Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

The Lexus UX 300e on 100% sähköinen versio Pienin malli, jota japanilainen luksusyritys tällä hetkellä myy. Tämä auto esiteltiin vuonna 2018 ja lanseerattiin Espanjan markkinoille vuotta myöhemmin. Yhdessä päästöttömän täyssähköisen käyttöjärjestelmän kanssa se kantaa myynnissä vuodesta 2021. Nyt, ottaen huomioon autoteollisuuden tässä asiassa saavuttaman suuren teknisen edistyksen, japanilainen merkki on päättänyt päivittää tämän ajoneuvon (ilmoitettiin viime lokakuussa) tarjotakseen sille lisää itsenäisyyttä tuskin nostamatta sen hintaajonka jo tiedämme.

2023 UX 300e on varustettu a suuremman kapasiteetin akku. Sen bruttoteho on 71,8 kWh. Ennen se oli vain 54,3. Tämä voit pidentää yhdellä latauksella kuljetettavaa matkaa 315 km:stä (2021 malli) 450 km:iin (nykyinen malli). Tämä on yli 43 %:n lisäys, jolla ei ole suhteellista eikä siten oleellista vaikutusta hankintamenoon. Lexus pyytää vähintään 52 900 € yksikköä kohti. Vuonna 2021 se maksoi 49 900. Inflaatio ja alan kärsimä yleinen hinnannousu huomioiden ero (3 000 euroa, 6 %) on pieni.

Lexus UX 300e takana harmaa

Tämä kompakti SUV, joka oli Toyota-konsernin ensimmäinen massatuotantona valmistettu sähköautoottaa käyttöön käytännössä kaikki parannukset, jotka perinteinen (hybridi) UX sai vuonna 2022 l.Kevyt esteettinen, tekninen ja laiteremontti: lisää ajo-avustajia, modernisoitu multimediajärjestelmä, parannuksia alustan jäykkyyteen ja jousitukseen (jatkossa GA-C-alustalle rakentamista) sekä hienovaraisia ​​uusia ulkoasuyksityiskohtia, sekä sisä- että ulkopuolelta.

Sen voima ei muutukoska sen etuakselilla sijaitseva moottori jatkaa kehitystään, kunnes 204 hv tehoa viimeistelystä riippumatta. Tämän ansiosta voit kiihtyä 0–100 km/h alle 8 sekunnissa, mikä on normaali luku. Se ei myöskään ole parantunut runkokapasiteetin suhteen, mikä oli ja on yksi sen suurimmista haitoista. verrattuna SUV-segmentin C vaihtoehtoihin. tuskin tarjoaa 367 litraapieni tilavuus autolle, jonka pituus on 4,5 metriä.

Lähde – Lexus