Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Xiaomitunnettu teknologiayritys ja Viihde-elektroniikka (jota pidetään Applen kiinalaisena vihollisena), on äskettäin vahvistanut, että sen ensimmäinen auto, joka on 100 % sähköinen ja jonka nimi on MS11, aloittaa tuotannon joskus vuonna 2024.. Se on jo läpäissyt useita testejä «beta»-vaiheessa (prototyyppi). Vuoden 2021 alusta lähtien aasialainen yritys on työstänyt omia BEV-autojaan. Se on suunnitellut investoivansa noin 10 000 miljoonaa euroa tämäntyyppiseen ajoneuvoon vuosikymmenen aikana. Tietenkin kyseessä on brändille uusi markkina-alue ja täysin tuntematon toimiala.

Aluksi Xiaomi MS11 Se oli tarkoitus esitellä konseptituotteena elokuussa 2021, mutta niin ei tapahtunut. Itäisen monikansallisen yrityksen läpinäkyvyys johtui pandemiatilanteesta. Tietojen puutteesta huolimatta on jo tiedossa, että kyseinen yhtiö on edennyt hankkeessa. kiitos Xiaomin perustajalle ja toiminnanjohtajalle Lei Junille. Toimitusjohtaja on vakuuttanut Kiinan medialle antamissaan lausunnoissa, että Yrityksen ajoneuvojen kehitys on edennyt yli odotusten ja läpäissyt menestyksekkäästi tietyt dynaamiset ja laatutestit.

Xiaomi ms11 2024

Se, joka tunnetaan nimellä MS11 (jos mikään ei muutu), on ensimmäinen neljän sähköauton valikoima, jonka yhtiö aikoo tuoda markkinoille keskipitkällä aikavälillä. Verkossa olevan suodatetun kuvan perusteella se on a keskikokoinen sedanvarmasti tarkoituksena on kilpailla suoraan Tesla Model 3:n kanssa. A priori tämän luokan tuotteet, joita Xiaomi markkinoi Ne valmistetaan yrityksen Kiinaan rakentamassa tehtaassa, jonka kokoonpanokapasiteetti on jopa 300 000 yksikköä vuodessa.. Kyseisen laitoksen rakentaminen toteutetaan kuitenkin kahdessa vaiheessa, joista ensimmäinen palvelee enintään 150 000 ajoneuvoa/vuosi.

Kuten kerrottiin, uusi «tehdas» Se aloittaa toimintansa vuonna 2024, samana vuonna, kun Xiaomi MS11 debytoi. Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, kokoonpanolinjasi saattaa tehdä debyyttinsä aikana ensimmäinen lukukausiaika, joka on liian pitkä, mutta joka kutsuu meidät miettimään mitä mallin ensimmäiset kopiot voidaan julkaista alle 12 kuukauden kuluttua nyt laskettuna Lähes kaikki hänestä on edelleen tuntematon, vaikka se tiedetään Xiaomi aikoo valmistaa omia sähkömoottoreitajolloin CATL ja BYD jäävät hoitamaan akut.

Xiaomin ilmoitus tulla sähköautomarkkinoille ei ole yllättävää ja liittyy pitkälle listalle teknologiayrityksiä, jotka ovat alkaneet investoida tälle alalle, sillä sen markkinoille pääsyn esteet ovat nyt alhaisemmat kuin ennen (Ei niin paljon ponneainetietoa tarvita.) Pystyykö matkapuhelinten ja muiden «vempaimien» sarja tarjoaa houkuttelevan auton sekä sen suunnittelun että laitteiden, etujen, turvallisuuden ja hinnan välisen suhteen vuoksi?

Lähde – Xiaomi