Saltar al contenido

10 ainutlaatuista paikkaa ihailla parhaita auringonlaskuja autosta

13 de agosto de 2021
10 ainutlaatuista paikkaa ihailla parhaita auringonlaskuja autosta

Vielä on kesäpäiviä. Y Maagisia hetkiä nauttia, mm upeita auringonlaskuja, näkyy joistakin paikoista, joihin pääsee helposti autolla. Seuraava on kokoelma 10 erikoispaikkaa Espanjassa osallistua ainutlaatuiseen esitykseen päivän päätteeksi.

1. CAP D’ARTRUX (MENORCA)

Menorca on hiljainen saari, jossa on monia kulmia, joihin voit viedä autosi nauttimaan upeista auringonlaskuista meren yli. Ympäristö Cap d’Artrutx majakan tarjous tätä esitystä varten a Etuoikeutettu asema Menorcan rannikon läntisimmässä osassa. Sa Guardan kärki tarjoaa parhaat panoraamanäkymät.

Auringonlasku

Minorca. / Núria / Flickr

2. CAÑOS DE MECA (CÁDIZ)

Jälleen majakka koristaa auringonlaskua, tässä tapauksessa Cadizin rannikolla ja tarkemmin Los Caños de Mekassa. Kyse on Trafalgarin majakasta, taistelun todistaja pääosassa englantilainen komentaja Nelson vuonna 1805 ja tarjoaa nyt meille hänen tyylitelty siluetinsa taustavalon. Sinne pääsee helposti A-2233: sta.

Auringonlasku

Caños de Meca. / Rafa Velázquez / Flickr

3. LAS MARULAS (LEÓN)

Roomalaiset 2000 vuotta sitten tyhjentäneet muinaiset kultakaivokset näyttivät vaikuttavalta ajalta aurinko heijastuu punaisista savistaan ​​auringonlaskun aikaan, tosiasia, joka näyttää sytyttävän vuoret ikään kuin ne olisivat hiilen hiiltä. Sekä Las Médulas -yhteystieltä (CV-191-2) että Orellánin näkökulmasta, joka saavutetaan ohittamalla kaupunki, samaa tietä pitkin, voit osallistua tähän luonnonesitykseen.

Auringonlasku

Las Médulas. / Jim Anzalone / Flickr

4. GALLOCANTA LAGOON (ZARAGOZA JA TERUEL)

Auringonlasku on lintujen suosikki aika syödä Gallocantan laguunilla ja hakea yösuojaa. On mahdollista harkita lentoa lukuisia kahlaajia kuvastua viimeisiä auringonsäteitä vastaan ​​kaupungin laitamilta tai menemällä johonkin maataloustieltä, joka kulkee tämän valtavan kosteikkojen oikealla rannalla.

Auringonlasku

Gallocantan laguunit.

5. FINISTERRE (A CORUÑA)

Horisontin takana avautuu vain kuilu. Tätä ajattelivat ennen Kolumbiaa asuneet eurooppalaiset uudisasukkaat, jotka vierailivat mantereen läntisimmässä kärjessä ja jota he kutsuivat finis terrae. Nykyään Fisterra, jonka nimi on galician kielellä, on Camino de Santiagon pyhiinvaeltajan viimeinen ja lepopaikka, joka on tietoinen siitä, että polku päättyy siihen. Kuljettajille AC-445 menee sinne.

Auringonlasku

Finisterre. / Alberto Cabrera / Flickr

6. CERRO DEL TÍO PÍO (MADRID)

Suurissa kaupungeissa voi myös olla hyviä auringonlaskuja. Madrid katsoo länteen Las Vistillas, Parque del Oeste ja Cerro del Tío Pío, Vallecasin naapuruston sydämessä. Turistisesti vähemmän tunnettu paikka, mutta se tarjoaa upeat näkymät kaupunkiin auringonlaskun aikaan ja joiden tieyhteys antaa sinun olla tapahtuman eturivissä, juuri mäen nimen omaavan puiston yläpuolella. Sinne pääsee Pío Felipe -kadulta, lähellä A3 -tietä.

Auringonlasku

Madrid. / Barcex / Flickr

7. MONTE IGUELDO (SAN SEBASTIÁN)

Toinen mäki, joka valvoo toista suurta kaupunkia, kuten San Sebastiánia, on Igueldo -vuori, La Conchan lahden vasen vartiotorni, joka avaa parvekkeen Biskajanlahdelle ja on korkeimmillaan kruunataan lukuisilla pysäköintialueilla, mikä helpottaa näkemystä upeasta auringonlaskusta ilman, että sinun tarvitsee edes nousta autosta.

1628832930 250 10 ainutlaatuista paikkaa ihailla parhaita auringonlaskuja autosta

Pyhä Sebastian.

8. ES VENDRÁN SAARI (IBIZA)

Jälleen kerran hyppäämme Baleaarien Välimerelle miettimään päivän loppua, josta avautuu näkymä I Vedan Es Vedrá -saarelle ja joka on pääkaupungin raivostuttavan klubimelun ulkopuolella. nousee vedestä vastakohtana meren turkoosille siniselle. Pystymme pohtimaan sitä edestä tai Cala Llentisca -tien varrella kulkevasta näkökulmasta.

Auringonlasku

Ibiza. / Alex Kulikov / Flickr

9. LA ALBUFERAN LUONNOLLINEN PARKI (VALENCIA)

Ajamme tähän Valencian yhteisön tunnukseen nauttimaan hyvin erilaisesta auringonlaskusta. Albufera de Valencia on luonnonpuisto, jossa eläimistö, kasvisto ja ihminen ovat löytäneet tasapainon, joka on kestänyt vuosisatoja. Tie, joka kulkee sen oikeaa rantaa pitkin, antaa meille mahdollisuuden pohtia punaista valoa aurinkoa laguunissa.

Auringonlasku

Albufera. / Lluis Satorre González / Flickr

10. ORCHILLA -VALO (EL HIERRO)

Aloitamme yhdestä majakasta ja lopetamme toisella. Yksi, joka sijaitsee ensimmäisellä maalla, jonka Kolumbuksen alukset löysivät matkalla kotiin, El Hierron saarelle. Se on Kanariansaarten läntisin kärki ja tarjoaa rajattoman merinäköalan, joka ratissa jättää tunteen ajaneesta maailman loppuun.

Auringonlasku

Rauta. / José Mesa / Flickr

Oliko tästä viestistä apua?