Saltar al contenido

12 syytä, miksi poliisi voi estää ajoneuvosi

14 de agosto de 2021
12 syyta miksi poliisi voi estaa ajoneuvosi

Sinun ei tarvitse tehdä a Vakava rikos jotta he jättävät sinut ilman autoa vähiten sopivalla hetkellä. Kohteessa valtatie tai kaupungissa. Poliisi, vartijat ja kunnan edustajat voivat löytää perusteluja pysäytä auto koska tieliikennelaissa on tähän enemmän syitä kuin luultavasti epäilet, ja aina seurauksella: kulut joka voi johtua immobilisaatiosta, siirrosta ja ajoneuvon säiliö kuljettaja tai joku muu, joka on laillisesti vastuussa hänestä ”.

Alkometri

Yksi ilmeisimmistä syistä, miksi auto pysyy tilapäisesti paikallaan: alkoholi. Jos alkometritestien tulos on positiivinen, osoitetaan artikla 25 Ajoneuvon ajokielto voidaan välttää välittömästi, jos hän ei voi ottaa vastuuta ajamisesta «toinen henkilö asianmukaisesti valtuutettu ”. Seuraus voi olla sama, jos kuljettaja kieltäytyy altistumasta testeille, mikä pätee myös huumeiden havaitsemistesteihin.

Kaasujen päästöt

Ajoneuvon pysäyttäminen voi johtua myös melusta, kaasuista tai savusta, joka ylittää vahvistetut tasot. Se on vahvistettu 7 artiklassa, mutta se on paljon harvinaisempi toimenpide, koska tältä osin tehtävät tarkastukset ovat vähäisiä.

Vähän paikkoja, paljon ihmisiä

Marx Brothers -mökki muutti pyörillä varustettuun huoneeseen. On paljon esimerkkejä, jotka kaikki tiellä (ja kaupungissa) ovat nähneet ja liikenteen pääosaston kamerat ottaneet. Laki tekee selväksi: jos tapaus on räikeä, auto ei liiku paikalta. Tämä ilmaistaan ​​yleisten liikennesääntöjen 9 artiklassa: ”Ajoneuvon liiallinen miehitys, joka merkitsee 50%: n lisäystä sallittujen paikkojen määrä, lukuun ottamatta kuljettajan omaisuutta ”tarkoittaa auton immobilisointia.

Pysäköi kauemmin kuin lasku

Kuntaviranomaisten tavanomainen vastaus on yleensä nosturi, mutta joskus myös varastot ovat tottuneet pysäyttää auton. Tämä kohta riippuu kunnallisista viranomaisista, mutta säännöstön 93 artiklassa on eräänlainen yleinen lupa ajoneuvon liikkumattomuuden estämiseen «, jos sitä ei ole varustettu nimikkeellä, joka mahdollistaa pysäköinti rajoitetuilla alueilla ajoissa tai ylitä myönnetty lupa, kunnes kuljettaja on tunnistettu. «

Levityslupa

Ei ole tavallista, että se tapahtuu, ellei se ole tehty tarkoituksella tai vakavan virheen vuoksi, mutta niin on autoissa, jotka kulkevat tiellä ilman kiertolupa tai peruutetaan jostain syystä. Seurauksena, jos aine havaitsee sen, on immobilisaatio.

Tutkahäiriöt

Jos ajoneuvo on varustettu mekanismeilla tai järjestelmillä välttääkseen agenttien valvonnan, se voidaan myös pidättää. Tämä sisältää tutkan häirintälaitteet tai nukkelevyt, jotka peittävät rekisterikilven ja estävät elokuvamittarin ottaman kuvan.

Muut tapaukset

Edellä mainitun lisäksi liikennelain 104 §: ssä luetellaan muita syitä, joiden vuoksi matkailu voidaan estää. Niitä on muutamia, vaikka jotkut vaikuttavat vain ammattikuljettajat:

  • Että ajoneuvo on läsnä puutteita jotka muodostavat riskin liikenneturvallisuudelle.
  • Lapset matkustavat autossa ilman lasten turvalaitteet hyväksytty.
  • Että ajoneuvosta puuttuu Pakollinen vakuutus.
  • Että ylimääräistä havaitaan ajoajat tai lepoaikojen lyhentäminen, jotka ovat yli 50 prosenttia laissa säädetyistä ajoista.
  • Että on viitteitä mahdollisesta manipulointi ohjauslaitteissa.
  • Ajaminen ajoneuvolla, johon sitä vaaditaan luokka C tai D omistamatta sitä.

Oliko tästä viestistä apua?