Saltar al contenido

15 parasta lahjaa autolle: Alkuperäisiä ideoita 15 parasta lahjaa autolle: Alkuperäisiä ideoita

29 de octubre de 2021
15 parasta lahjaa autolle Alkuperaisia ideoita 15 parasta lahjaa autolle

15 parasta lahjaa autolle: alkuperäisiä ideoita

Jotkut kuljettajat rakastavat autojaan enemmän kuin lähimpiä. Saatat olla yksi heistä. Jos näin on, toivot, että yksi tai ainoa ihminen, jota rakastat enemmän kuin ajoneuvosi, katsoisi seuraavaa luetteloa auton lahjoja. Valikoima tuotteita, jotka ovat varma hitti jokaiselle, joka rakastaa neljää pyörää. Ja jos uskot tässä vaiheessa, että todellinen rakkautesi on autosi, tästä artikkelista löydät alkuperäisiä ideoita, joita voit «antaa» uskolliselle matkakumppanillesi.

Auto on kuin toinen koti, joten voit antaa personointielementeistä, kuten matoista tai kansista, laitteisiin, kuten kiinnikkeisiin tai hätävaloihin. Käydään läpi alkuperäisiä lahjoja autoon, kuten sähköinen lounaslaatikko. Anna itsesi yllättyä ja valitse se, joka parhaiten sopii hänen (tai sinun) toivelistallesi. Tässä on 15 alkuperäistä lahjaideaa autoon.

1. Inflaattori tai paineensäätöjärjestelmä

The kannettavat kompressorit ne ovat yksi hyödyllisimmistä esineistä, joita voi kuljettaa autossa. Ne ratkaisevat tilapäisen painehäviön. Ne ovat kevyitä ja ne voidaan liittää tupakansytyttimeen tai USB-liitäntään, jos autossasi on pistorasia. Niitä on jopa digitaalisilla ilmaisimilla. Toinen ilmainen auton herkku on paineenhallintajärjestelmä. Pieni laite, jolla hallitset kaikkien pyöriesi ilmaa.

2. Renkaankorjaussarja

Vielä yksi lahja autoon liittyen pyöriin, monta kertaa isot unohdettu, mutta jonka läpi kulkee suuri osa ajoneuvon turvallisuudesta. Nykypäivän autoissa on tilasyistä harvoin vararenkaita. Pistopakkaus voi olla hyödyllinen resurssi odottamattomien tapahtumien sattuessa. Tietysti sen vanheneminen kannattaa tarkistaa.

3. Renkaat

Tämä on varmasti yksi niistä halutuimmat autolahjat. Renkaita on monenlaisia, mutta sinun on otettava huomioon joukko peruskysymyksiä, jotta et joutuisi väärään valintaan. Tärkeintä on pyörän ympärysmitta.

4. Nupit vaihtoon

Nupit ovat yksi klassisimmista auton mukauttamiselementeistä. Estetiikan lisäksi tämä elementti voi parantaa vaihteen käytettävyyttä ja istuttaa paremmin sormia tai kämmentä. Jotkut tuovat mukanaan useita levyjä mukautuakseen vaihteiden lukumäärään tai niiden järjestelyyn.

5. Otsonipuhdistus

Autolahjat voivat olla myös palveluita. Yksi hyödyllisimmistä on otsonipuhdistus, josta tuli suosittu koronaviruspandemian myötä. sen korkea desinfiointiteho mahdollistaa viruksen sekä muiden sienten ja bakteerien neutraloinnin. Täydellisimmät maksavat 15 euroa ja kestävät 15 minuuttia.

6. Auton pölynimuri

Jotkut kuljettajat ovat erittäin innokkaita puhdistamaan autonsa. Mutta heillä ei aina ole oikeita välineitä tähän tehtävään. Hyödyllinen lahja uuteen tai käytettyyn autoon on kannettava pölynimuri. Jotkut voidaan liittää sytyttimeen ja mahdollistaa esimerkiksi piilohiekan poistamisen rannalla vietetyn päivän jälkeen.

7. Puhelinteline

Tässä vaiheessa on syytä muistaa, että matkapuhelimen käyttö ratin takana on kielletty. Järkevästi käytettynä se voi korvata selaimen. Minimoit riskit, jos käytät tukea. Hyödyllinen autolahja voi olla puhelimen pidike. On magneetti, puristin … Ennen kuin aloitat marssin, tarkista, että se pysyy hyvin. Jos se on löysällä, suurilla nopeuksilla siitä voi tulla ammus.

8. Lattiamatot

The lattiamatot ovat yksi eniten kulumisesta kärsivistä elementeistä. Niiden toiminta ei ole pelkästään esteettistä, koska ne ovat välttämättömiä hyvän ajomukavuuden kannalta. On tärkeää, että tämä lahja autolle on räätälöity siihen. Ja tietysti voit valita useista yksilöllisistä malleista. Suosittelemme myös niiden käyttöä tavaratilassa suojaamaan pintaa nesteiltä tai kuormituksilta.

9. Istuinsuojat ja vyöpehmusteet

Yksi suosikeista uuden auton lahjalistalla. Istuinsuojat ovat ihanteellinen lisä, joka estää niiden kulumisen tai tahriintumisen. Varsinkin ensimmäisillä kilometreillä, joilla kohtelet ajoneuvoasi huolellisemmin. Myöhemmin, kuten ihmissuhteissa, asiat voivat jäähtyä. Ne on valmistettu polyesteristä, synteettisistä kankaista, nahasta, polyuretaanista, denimistä… Materiaali kertoo, ovatko ne helppoja pestä vai eivät ja kuinka ne mukautuvat istuimeen. Toinen omaperäinen lahja autoon ovat turvavöiden pehmusteet, jotka voivat antaa tälle turvaelementille henkilökohtaisemman tai urheilullisemman ilmeen.

10. Ohjauspyörän kansi

Ratin suojus on toinen lahja autolle, joka pyrkii säilyttämään peruselementin kestävyyden. Päivittäisen kulumisen vuoksi on normaalia, että tämä elementti menettää kiiltonsa, joka sillä oli auton ollessa uusi. Oikean valinnan tekemiseksi sinun on tiedettävä ohjauspyörän mitat. Voit valita ommeltavat tai joustavat kannet. Ennen pukemista on suositeltavaa puhdistaa alue hyvin epäpuhtauksien välttämiseksi.

11. Hätävalo

DGT on ilmoittanut, että kuljettajien on vaihda varoituskolmiot uusiin valaisimiin. Majakat, jotka kiinnittyvät magneetilla auton runkoon ja tekevät sen näkyväksi paljon kauempaakin vian sattuessa. Ne ovat pakollisia vasta vuonna 2024, mutta miksi et menis ennen itseäsi tällä kuljettajalle tarkoitetulla hyödyllisellä lahjalla? Se on jo myynnissä noin 30 euron hintaan.

12. Käsineet kaapimella

Kaapimella varustetut käsineet ovat alkuperäinen lahja autoon. JA erittäin hyödyllinen vuoden kylminä kuukausina. Niiden avulla voit saada jään pois tuulilasistasi nopeammin. Tätä lahjaa voi täydentää jäänpoistosuihkeella. Muita «käsineellä varustettuja» lahjoja autolle ovat ne, jotka on suunniteltu puhdistamaan sitä mukavammin.

13. Aurinkovarjot

Uuteen tai käytettyyn autoon löytyy myös lahjoja, jotka auttavat torjumaan korkeita lämpötiloja. Tämä koskee aurinkovarjoja, jotka estävät autosi muuttumasta uuniksi kesällä. Ne voivat olla taitettavat tai rullaavat. Niitä on suunniteltu talon pienimmille.

14. Kannettava televisio

Se on suunniteltu juuri tekemään lasten matkustamisesta nautinnollisempaa, ja se on seuraava lahja autolle tässä luettelossa. Ne ovat televisioita tai kannettavia DVD-soittimia. Ne on asennettu niskatukiin ja mahdollistavat matkustajien ja samalla katsojien näkökyvyn fiksaation, mikä estää heitä huimautumasta. Jotain, mitä voi tapahtua, jos he käyttävät matkapuhelinta.

15. Matkapakkaus

Se ei ole pakollinen esine, mutta ensiapulaukku voi olla hyvä lahja autoon. Se voi olla salkun tai kotelon muodossa, ja on tärkeää, että se on valmistettu muovista tai materiaalista, joka kestää iskuja. Tavarat, jotka sinun tulee sisältää: teippi, käsineet, sakset, siteet, desinfiointiaineet, voiteet, lämpöpeitto, saippua tai kosteuspyyhkeet. Pienien hoitojen tekemiseen tai haavan puhdistamiseen.

16. Sähköinen lounasrasia

Tulee päiviä, jolloin vietät enemmän aikaa autossasi kuin missään muualla. Siksi sähköinen lounasrasia voi olla hyvä lahja autoon. Näin ollen et koskaan syö kylmänä ja voit jatkaa syömistä halvalla ja terveellisellä tavalla. On malleja, jotka on suunniteltu erityisesti autoihin. Yleisimmät ovat yleensä tilavuudeltaan 2 litraa.

Clicarsissa rakastu uuteen Buena mano autoosi

Päällä Napsautukset tuhansia rakkaustarinoita on syntynyt kuljettajista autoineen käytetty Hyvä käsi. Ostaessasi autosi verkossa digitaalisesta jälleenmyyjältämme, takaamme, että olet ihastunut. Ei vain parhaaseen hintaan, vaan myös 15 päivän tai 1000 kilometrin kokeilu testi, joka on kaikissa Clicars-autoissa. Ja jos et rakastu ensisilmäyksellä, annamme rahasi takaisin, jotta löydät paremman puoliskosi – tai pyöräsi – tuhansien varastossamme olevien autojemme joukosta.

Oliko tästä viestistä apua?