Saltar al contenido

15 väärää myyttiä Operation Exitistä

15 de agosto de 2021
15 vaaraa myyttia Operation Exitista

Joka vuosi kesällä kohtaamme kuljettajina yhden Espanjan suurimmista maantieteellisistä syrjäytymisistä, emmekä puhu pikaruohon muuttoliikkeestä, vaan Toiminto Poistu. Missä myös pääosasto pyrkii joka vuosi kohtaamaan siirtymänsä ennaltaehkäisevästi ja varovaisesti. Auttaaksemme hieman, karkotamme joitain vääriä myyttejä että tietyt kuljettajat ovat tulleet todellisiksi, mutta he eivät ole sitä.

HILJAA ON VÄHEMMÄN SINÄ, ETTÄ IHMISET POISTAVAT VAIHEELLA

Suurissa kaupungeissa on niin paljon ihmisiä, että on lähes mahdotonta olla törmäämättä a liikenneruuhka jättäessään ne jokaiselle aikakaudelle Lähtötoiminto. Lisäksi useimmat meistä toivovat, että viikonloppu saapuu hyödyntämään paremmin vapaapäiviä, joten porrastettua lähtöä ei todellakaan ole olemassa.

LANEIDEN VAIHTAMINEN AUTTAA LISÄÄ JUMMASSA

Ei lainkaan, tarkista vain. Pysy vain auton edessäsi ennen ensimmäistä kaistanvaihtoa ja huomaat, että ruuhkan aikana se ohittaa sinut useita kertoja ja liikenteen päätyttyä se ei ole eronnut enempää kuin 10 metriä sinusta.

YÖN MATKUSTAMINEN ON PAREMPI

Jos luulet, että vähemmän ihmisiä matkustaa yöllä, olet hyvin väärässä. DGT varoittaa yömatkojen lisääntymisestä kesäkuukausina, mikä myös ovat uuvuttavampia. Lisäksi myöhemmin illalla menemme yleensä ulos auringonlaskun aikaan, joka on näkyvyyden kannalta huonoin vuorokaudenaika.

JOS MENEEN HYVÄSTI AUTOLLE ETEEN, NÄEN NÄMÄN NÄMÄN, MITÄ HALUAN TAPAHTUA

Me kaikki haluamme päästä sinne, mutta itsekäs ajaminen ei ole oikea tapa. Jotkut jopa asettavat suuntavalon vasemmalle kaistalle ikään kuin osoittavat, että heillä on etusija. Ollaan järkeviä: turvaetäisyys on välttämätön suurella liikennetiheydellä.

KANSIVARJOITUS aiheuttaa enemmän tukoksia kuin se poistaa

He tekevät tehtävänsä valvoakseen ja varmistaakseen, että kaikki menee sujuvasti operaation Exit aikana. Läsnäolosi estää meitä rikkomuksista, mutta meillä on aina syyllisyyden tunne (miksi?), joka saa meidät lopettamaan liioiteltuina heti, kun näemme ne.

KAIKKI SOPII AUTOONI

Se on varmasti loistava auto ja osaat optimoida tavaratilan jokaisen kulman. Mutta ole varovainen, koska ylipaino näkyy myös ajon aikana. Yhden on kuljettaa kuormaa tasapainoisesti painojen jakaminen ja ylikuormituksen välttäminen. Ja jos voimme välttää kattotelineen käytön, niin sen parempi. Ei ole myöskään suositeltavaa laittaa irtonaisia ​​esineitä takalokeroon.

Sinun on pysähdyttävä baareihin, joissa on kuljettajia, koska syöt paremmin

Tämä julkisesti tunnustettu väite epäonnistuu käytännössä. Lisäksi kaikkien mielessä on mahdollista, että hillo löydät sen uudestaan aterian vaihto että rekkakuskiravintola niin «suositeltava».

JÄTÄN TYÖSTÄ JA JÄTÄN KÄYTTÄÄ TUNNIT.

Uuvuttavan 8 tunnin vuoron jälkeen tai huonommin, jos se on intensiivinen 7 tunnin vuorotyö ja joudut nousemaan aikaisin, astu ratin taakse vielä 3 tai 4 tuntia ei vaikuta hyvältä suunnitelmalta. Ellet halua nukahtaa ja nähdä vesikourua läheltä.

130 KM / H SINÄ EI OLE SANOITETTU JA SAATUT ENNEN

Kuinka kauan ennen? 10, 15 minuuttia? Ole varovainen, hidastaa vauhtia ja lopettaa toimintamatkasi sujuvasti siellä, missä sen on määrä päättyä.

MUTTA KUNNOSSAPITUINEN ILMA PITÄÄ JÄÄHDYTTÄMÄÄN TIETOJA

Kyllä, mutta se on parempi mene aikaisin ulos ja hyödynnä viileä tule ikkunasta sisään. Kun ilmastointi on täydellä teholla, harvat ottavat huomioon, että aurinko suodattaa ikkunoiden läpi ja lyö meitä täysin, joten lämpö saavuttaa meidät saman ja aiheuttaa väsymystä. Se vaikuttaa myös ihoomme, joten a aurinkovoidetta Korkea suoja on enemmän kuin suositellaan, varsinkin jos sinulla on lapsia.

Lähtötoiminto

LAPSET NÄILLÄ MATKOILLA OVAT KESTÄMÄTTÖMIÄ

Se on mahdollista, jos et ryhdy tarvittaviin toimenpiteisiin, jotta ne eivät väsy ja hermostu. On monia asioita, joita voit tehdä viihdyttääksesi heitä autossa. Tässä tarjoamme sinulle muutamia.

MITÄ VÄHÄN JÄLKEEN, EN LOPETA

Voisimme ajatella, että jos matka kestää 2 tuntia ja puoli tai 3 tuntia, sinun ei pitäisi vaihtaa kuljettajaa. Jokaisella voi olla kestävyytensä, mutta DGT: n suositus lopeta 2 tunnin välein Sitä ei tehdä ajattelematta, vaan se perustuu tutkimuksilla todennettuihin tietoihin, jotka osoittavat, että ihmiskeho syyttää voimakasta väsymystä kahden tunnin ratissa olon jälkeen. Älä pelaa sitä.

TEIN JUURI KATSAUKSEN TALVELLA

Virittäminen ennen pitkää matkaa on niin tarpeellista kuin polttoaineen laittaminen. Tärkeintä on tarkastella passiivisia ja aktiivisia turvapisteitä ja yhtä tärkeitä osia kuin pyörät tai jarrut.

En jätä selainta väliin, tiedän tien

Varmasti näin on, mutta tässä tapauksessa selaimet, verkkosivustot ja mobiilisovellukset ajamiseen auttaa tieliikenteen tilan selvittämisessä poistumisen aikana, jos edessä on pidätyksiä, töitä tai onnettomuuksia. Tieto on erittäin tärkeää.

TOIMINTA ON AINA LYHEMPI

Tämä on yksi virheellisimmistä myytteistä. Lähtömatkalla on täsmälleen samat kilometrit kuin paluumatkalla ja lähes aina sama ruuhka, mitä tapahtuu olemme enemmän innoissamme saapuessamme uuteen kohteeseen kuin kotiin meneminen, ja siksi näyttää siltä, ​​että se vie vähemmän aikaa.

Oliko tästä viestistä apua?