Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

The toimintakamerat Ne ovat olleet erittäin muodikkaita viime vuosina. Niitä käytetään seikkailuurheilun, matkojen, monien aktiviteettien tallentamiseen tai, kuten meidän tapauksessamme, autovideotestien tekemiseen YouTubessa ja muussa sosiaalisen median sisällössä. Muuten, oletko jo tilannut kanavamme ja seuraatko meitä verkostoissa?

Nämä kamerat ovat kehittyneet paljon viime vuosina sekä kuvanlaadun, vakautuksen että resurssien suhteen. Viimeisimmät lisäykset ovat 360 asteen toimintakamerat. Koska pidämme autoista, tarjoamme sinulle tänään ne viisi asentoa, joita pidämme eniten tallentamisesta 360 asteen kameralla autossa.

Mahdollisuuksia on tuhansia, mutta olemme keskittyneet niihin, jotka kiinnostavat meitä ollessamme mielenkiintoisimpia auton liikkuessa ja ennen kaikkea kiinteällä kameralla; joko sidottu koriin tai kiteisiin aina imukupin avulla. Eli ilman, että kenenkään tarvitsee manipuloida sitä, kun olemme liikkeellä.

5 parasta asentoa 360 asteen toimintakameran sijoittamiseen autoon

@actualidadmotor

5️⃣ parasta kuvaa autossa 360 asteen kameralla #autot #carspotter #ajo #filmi

♬ Kukat – Deli

istuinten välissä

Aloitimme äänityksen ohjaamossa. Erittäin mielenkiintoinen asento on asettaa toimintakamera 360 astetta auton keskellä. Meidän tapauksessamme asetimme sen näkymättömällä tikulla yhteen takasivuikkunaan imukupilla, vaikka sijoittelulla voi leikkiä paljon. tämän asennon kanssa voit kaivertaa sisäpuolen autosta, kuljettajasta ja matkustajista ja ota ulos kiteiden läpi.

Kuvaa kameran toimintaa 360 astetta autossa

väärennetty drone

Epäilemättä vaikuttavin kaikista Se tunnetaan nimellä väärä drone – tai väärennetty drone-. Se on sijoitettu rungon takaosaan jatkettavalla «näkymättömällä» sauvalla tallennusta varten laukausta kolmannessa persoonassa. Ihan kuin se olisi videopeli. Käytä tietysti yhtä tai useampaa imukuppia putoamisen estämiseksi ja tee se turvallisessa ympäristössä ja poissa liikenteestä.

Kuvaa kameran toimintaa 360 astetta auton väärennösdroonilla

Maanpinnan tasolla

tule takaisin alas! Vaikka emme tässä tapauksessa hyödynnä paljon 360 asteen toimintoa, tämä on paras laukaus aiheuttaa suuren nopeuden tunteen tallentamalla tietä. Mitä lähempänä maata, sitä parempi on kohtaus. Käytä tietysti vahvaa imukuppia, jotta kamerasi ei tuhoutuisi. Samalla tavalla voit sijoittaa sen auton takaosaan ja tallentaa esimerkiksi pakoputken ja kaiken, mitä jätämme taakse.

Kuvaa kameran toimintaa 360 astetta auton edessä

katolta

Täysin päinvastoin kuin edellinen, aseta kamera kattoon. Jos autat itseäsi näkymättömällä kepillä, sitä parempi. Niin voi vangita koko maisema ja ota 360 asteen kuvia jokaisesta paikasta, jonka läpi kuljet ilman, että mikään häiritsee näköäsi. Jos maisemassa tai kaupungissa on tietty viehätysvoima, lopputulos on taattu.

kuvaa kameran toimintaa 360 asteen auton katto

tuulilasi sisällä

Palaamme sisään sijoittamaan 360 asteen toimintakameramme, mutta tällä kertaa tuulilasissa. Mitä keskitetympi se on, sitä parempi. Lisäksi meille avautuu laaja valikoima mahdollisuuksia, kuten nämä kaksi:

Kuvaa kameran toimintaa 360 astetta auton sisätiloissa

Tuplanäytöllä…

Henkilökohtaisesti pidän todella tämän sijoittelun käyttämisestä jaetun näytön ominaisuus. Minun tapauksessani käytän yleensä osaa kuvasta tien tallentamiseen ja toista puolta kuljettajan tallentamiseen. Tällä tavalla saamme tuloksen ikään kuin tallentaisimme kahdella synkronoidulla kameralla, joista jokainen osoittaa eri kohteisiin.

ja yhdistelmiä

Pidämme sen samassa paikassa, voimme turvautua lukuisia tehosteita ja asetuksia, sekä tehdä yhdistelmiä siirtämällä painopistettä jälkituotannossa. Keskity esimerkiksi kuljettajaan, käännä ja tallenna matkustajan ilmeet ja käännä uudelleen näyttääksesi tien.