Saltar al contenido

6 huolimattomuudesta ja huolimattomuudesta, jotka voivat aiheuttaa vakavia häiriöitä

7 de agosto de 2021
6 huolimattomuudesta ja huolimattomuudesta jotka voivat aiheuttaa vakavia hairioita

Autot hajoavat, me kaikki tiedämme sen. Mekaaninen laite komplikaatioita useimmista syistä, aivan alusta asti pitää päällä osista sen osien väärinkäytöksiin. Mutta emme saa myöskään unohtaa väärinkäytöstä aiheutuneet tapahtumat ajoneuvon laiminlyönnistä huolto tai kaikenlaisesta huolimattomuudesta. Ne ovat kuljettajan vikoja Voisin väistää hedelmä tavat, jotka vahingoittavat ajoneuvoa kiistatta ja usein tuntematon … tai jätetty huomiotta. Nämä ovat joitakin yleisimmistä:

Laiminlyö huolto

Mikä tahansa ajoneuvo vaatii huolto ja sen huomiotta jättäminen aiheuttaa suuria ongelmia. Se voi tuntua yksinkertaiselta, mutta monet kuljettajat jättävät sen huomiotta tuotesuositukset tässä suhteessa pidennetään tarkastusten välistä aikaa tai jopa jätetään tekemättä… kunnes on liian myöhäistä.

Auton asianmukainen huolto on välttämätöntä sen luotettavuus, unohtamatta, että rikkomalla sitä teemme sen myös yleisten olosuhteiden mukaisesti minkä tahansa valmistajan takuu siinä tapauksessa, että se on voimassa (jotain yhä useammin niiden tarjoamien laajennusten kanssa, jotka kestävät jopa seitsemän vuotta).

Sinun on oltava erityisen varovainen turvakomponenttien kanssa.

Ohita ajoneuvon varoitukset

Edellä esitetyn mukaisesti valmistajat itse tekivät aloitteen ja näin he ovat monia ilmoituksia modernit autot tarjoavat toimintahäiriö tai tietyn osan huoltotarve.

The keltainen tai oranssi varoittavat epäsäännöllisyydestä, kun taas värilliset Punainen vaativat välitöntä puuttumista eheys ajoneuvomekaniikka ja turvallisuus sen asukkaista.

Tästä huolimatta jotkut kuljettajat jättävät nämä varoitukset huomiotta, mikä voi johtaa a rikkoutuminen tai onnettomuus: moottori ilman öljyä, lukkiutumattomat jarrut, viallinen lämpötila, luistonesto pois päältä …

Tankkaa väärää polttoainetta

Vaikka se saattaa tuntua uskomattomalta, Royal Automobile Club of Spain (RACE) arvioi, että vuonna 2016 niitä oli enemmän kuin 73.000 kuljettajaa että he olivat väärässä tankkaa ajoneuvossaan, eli he laittavat bensiinistä dieseliin tai päinvastoin. Parhaimmissa tapauksissa, jos hämmennys havaitaan, se voidaan ratkaista a yleispuhdistus kanavista ja säiliöstä, joka voi nousta 500 euroa; Jos ajat väärällä polttoaineella, uhka on paljon vakavampi vika ja kallista.

Pysyminen erittäin tarkkaavaisena tankkauksen aikana (myös turvallisuuden vuoksi) on ainoa korjaustoimenpide tätä virhettä vastaan ​​erityisesti kuljettajat, jotka henkilökohtaisista tai ammatillisista syistä vaihtaa autoa Tietyllä taajuudella.

Väärät tasot

Ajoneuvon nesteet ovat välttämätön potkurin käyttöiän ajaksi. Kuljettaja voi sitoutua kaksi pääasiallista huolimattomuutta tässä suhteessa, yleensä liittyvät: ei seuraa taso eikä myöskään hänen kunto. The moottoriöljyä ja jäähdytysnestettä Ne ovat kaksi merkittävintä, koska molempien huononeminen tai niukkuus merkitsee tärkeitä ja erittäin kalliita rikkoutumisia.

Samalla tavalla on kätevää hallita tilaa koko piiri nämä nesteet valmistavat tehtävänsä. Käyttäjän on vaikeampi havaita se, mutta joka on myös altis vuodoille, on komponenttien, kuten esim. vaihdelaatikko tai ohjaus.

Virheellinen ajo

Syynä on väärä ajo rikkoutumisia usein. Auton huonossa kohtelussa on usein omaa seuraukset: tarpeeton kiihtyvyys, kytkimen väärinkäyttö, suhteettomat jarrutusvaatimukset, pyörien ja renkaiden lyöminen, moottorin kääntäminen epäasianmukaiseksi, iskunvaimentimien väärinkäyttö … Kaikki tämä loppuu keskipitkällä tai pitkällä aikavälillä laskun ottaminen.

vakavia auton rikkoutumisia

Kaikki ajoneuvon osat on pidettävä huolta.

Huono säilyttäminen

Aina ei ole mahdollista pitää autoa ihanteelliset olosuhteet, mutta usein sen omistaja tekee syntiä laiminlyödä siitä ja auto päätyy syyttämään häntä. Pidä auto ulkona a armoton aurinko ja ilman matkustamon suojaa, vuodattavien puiden alla hartsi, vaikutukset kestävät ulosteet viivästyttää niiden ulko- ja sisäpuhdistusta, pysäköidä paikkoihin, joissa se altistuu iskuille tai yhdessä pyörät ylös jalkakäytävälle ovat tilanteita, jotka eivät varmasti hyödytä sinua hyvä säilyvyys.

Oliko tästä viestistä apua?