Saltar al contenido

7 erehtymätöntä merkkiä siitä, että sinun pitäisi vaihtaa autoa

18 de agosto de 2021
7 erehtymatonta merkkia siita etta sinun pitaisi vaihtaa autoa

Valitse autoMikä monimutkainen hetki! Tämä on tärkeä päätös, koska siihen liittyy paljon rahaa ja koska ajoneuvonne viettää pitkään kanssanne (a priori). Käytännön, laitteiden, suorituskyvyn tai kulutuksen kaltaisten näkökohtien arviointi on kovaa työtä. Joidenkin mallien vertaaminen muihin vie aikaa. Ehkäpä siksi, kun viimein löydämme meille sopivan auton, vaikka vuodet kuluvatkin se maksaa meille paljon päästä eroon siitä ja vaihda se toiseen.

Mutta tulee päivä, jolloin päätös vaikuttaa lykkäämättömältä ja on selviä oireita aika vaihtaa autoa. Nämä ovat ilmeisimpiä vihjeitä siitä, että uudistumisen aika on tullut.

ALOITA, CHAMPION

On kylmä helmikuun aamu, kello ei edelleenkään näytä kahdeksaa aamulla ja lämpömittari mittaa edelleen negatiivista astetta. Istut ratin taakse, ristit sormillasi ja otat yhteyttä. Minkä tahansa. Uusi yritys. Lievä murina. Sinä kuorsaat. Uudelleen. Nyt murina pitenee ja uhkaa pauhu … mutta ei. «Tule, aloita mestari», luulet. Avaimen kolmannella kierroksella huokaus kuulostaa sydäntäsärkevältä, mutta muutaman jännittyvän hetken kuluttua kuulet moottorin tärisevän. Saavutettu. Y sMatkaan kului vain kahdeksan minuuttia.

PAREMPI PARKI KULMAN LÄHELLÄ

Estetiikka ei ehkä ole olennainen tekijä autossa, mutta on myös totta, että monet ostavat sen suunnittelusta ja sen tarjoamasta edustavuudesta, elämäntavoista tai sosiaalisesta asemasta. Menemättä äärimmäisyyksiin, se ei ole suunnitelma ajaa autolla, joka näyttää olevan menossa romurautaan. Maalin heikkeneminen, ohutlevyn kolhut, rikkoutuneet ilmaisimet, puskurit … Ei Häpeät, kun sinut nähdään tällaisen groteskin ratissa, jos pysäköit sen nurkan taakse huomaamatta, kun pääset siitä pois, sinulla on jo toinen hyvä syy päättää muuttaa sitä.

HILLS ON KOVA TESTI

Toimit kuin kala vedessä kaupungissa ja moottoritiellä, mutta joka kerta, kun joudut kohtaamaan a Vuoren satama… Monimutkainen. Yksin mennessään jutulla on passi, mutta jos auto on ladattu, on aika varustautua kärsivällisyydellä. Miksi Älä ammu, painat kaasun kokonaan ja silloinkin se pitää paikkansa laiska nousunopeus. Näyttää siltä, ​​että hän on menettänyt hevosia sen jälkeen, kun ostit hänet … viisitoista vuotta sitten.

TYÖPAJASSA he kysyvät sinulta: AINA?

Olet säännöllisesti naapuruston työpajassa ja jos lasket, ei edes kaksi kuukautta vierähdy vierailujen välillä. Kun se ei ole letku, se on ikkunan säätimen moottori ja jos ei, jokin muu sähköongelma. Ovat pieniä, mutta jatkuvia häiriöitä. Jos ajattelet sitä rauhallisesti, se on loogista ja normaalia: ne ovat iän vaivoja, mutta taskusi kärsii.

Kuuntelet musiikkia kasetilla

Kun moottori käynnistetään, ensimmäinen kuultava kappale on Juan Lui Guerran ”Toivottavasti sataa kahvia pellolla”; toinen on Gloria Estefanin ”Mi tierra” ja kolmas on yksi Los Chunguitosin suurimmista hitteistä. Avaat hansikaslokeron ja kasettivalikoima on lepoalueen näyttöjalustan arvoinen. Ehkä on aika siirtyä nykyaikaisempaan tekniikkaan, esimerkiksi CD -soittimeen.

Selaimesi on paperia

Ja pudota alas. Ja kun se avataan, se vie käytännössä koko hytin. Mutta etenemissuunnitelman avaamisessa, tien löytämisessä ja seikkailun aloittamisessa on jotain mystistä. Haluat lohduttaa itsesi ajattelemalla sitä Navigaattorit on tarkoitettu rohkeille kuljettajille ja sunnuntaisin. Vaikka ne voivat olla käytännöllisempiä …

PERHE KASVAA

Upouusi coupe oli ilo sinulle nuorena ja olit vain sinä ja kumppanisi, mutta ensimmäinen vauva on saapunut. Nyt on aika Käytä käytännössä kaikkia niitä tunteja, kun pelaat Tetristä, koska kärryn asettaminen tavaratilaan on haaste ja sen asettaminen vähän takaistuimen istuimella melkein insinöörityö. Hyvä kenkä olisi nyt siunaus.

Oliko tästä viestistä apua?