Saltar al contenido

9 tapaa vihata muita ajaessasi

11 de agosto de 2021
9 tapaa vihata muita ajaessasi

Meitä ympäröivät ihmiset, jotka istuvat autoon ja ajattelevat sitä tie on sinun, joka kuuluu heille ja ettei kukaan muu kierrä sen läpi. He, muut, ovat maailman pahimpia kuljettajia. Mitkä toimet häiritsevät sinua eniten muista kuljettajista? (Henkinen huomautus: ei tekisi pahaa tehdä vähän itsekritiikki, varmasti, mutta se on toinen päivä).

MERKKIVALON KÄYTTÖ
Se ei ole niin monimutkaista, vai mitä? Merkkivalot jakautuvat ajoneuvon molemmille puolille, eteen ja taakse, ja ne osoittavat osoitteenmuutos. Niitä käytetään vipuilla, jotka sijaitsevat ratin takana yksinkertaisella sormella, mutta monet kuljettajat unohtavat käyttää niitä vaihdettaessa kaistaa tai menemällä kadulle. Raivostuttava.

PUUTTU LANE

Kohteessa autokoulu he tekivät meille selväksi: meidän täytyy aina kiertää Oikea kaista, Paitsi ohittaakseen tai helpottaakseen tielle tulevan ajoneuvon sisäänpääsyä. Mutta monet jättävät tämän säännön huomiotta ja kiertävät vasemmalle koska se on selkein kaista tai koska he haluavat ohittaa vielä kaukana olevan auton, joka estää liikennettä ja muodostaa siten jonoja sen taakse. On myös niitä, jotka ajavat läpi keskellä, ja myös hitaammin kuin kukaan muu. Lopulta oikeanpuoleinen pysyy tyhjänä ja pahuus on kaksiosainen: monet muut epätoivoiset ja kärsimättömät kuljettajat päätyvät ohittamaan täällä. Vaara.

ÄLÄ SÄÄSTÄ HÄNTÄ
Jos emme koskaan hiipiä supermarketiin tai ostaessamme lippuja, miksi tien päällä? Kuvitellaan a tie ulos liikenneruuhkia, siihen pisteeseen, jossa oikea kaista on hidastanut. No, on monia, jotka eivät odota omaansa vuoro kaistalla ja siirry vasemmalle. He seisovat jonon vieressä kiertää hitaasti, toivoen löytävänsä reiän paljon kauemmas edestä, missä se vastaisi. Lukuun ottamatta epäoikeudenmukaisuutta niille, jotka odottavat jonoa, on monia terävät käännökset ja jarrutus.

TIEDÄMEKÖ, KUINKA PYSÄYTÄ?

Tässä meillä on vähän kaikkea: niitä, jotka he pysäköivät kosketukseen, lyömällä autoja eteen ja taakse; ne, jotka avaavat ovet huolimattomasti antaen armottomasti seuraavalle ajoneuvolle; ne jotka he pysäköivät ajattelematta että reikään, johon autosta poistuva mahtuu kaksi; tai ne, jotka tekevät sen akulla, jotka vievät kaksi paikkaa (ja jopa neljä, mikä on jo vaikeaa). Ja nyt lopuksi, meillä on niitä, jotka pysäköivät kaksoisriviin, vaikka heillä on tilaa. Onko liikkuminen niin vaikeaa?

Kierrokset
Poliitikot ovat rakentaneet meitä monia liikenneympyrät ja kärsimme niistä. Yhä useammat kuljettajat eivät noudata kaistamerkintöjä tai ovat sisällä ja aikovat poistua ensimmäiseltä kadulta ohittamalla useita kaistoja. Jos ei ole enempää onnettomuuksia se on sattumaa.

TURVALLISUUSMATKA
Eikä se luo stressi kuka jää selän taakse ennen ohitusta? Ei turvaetäisyyttä tai vastaavaa. Ennen eniten vähimmäisjarrutus, ei tule mahdollisia reaktioita. Ja ikään kuin et olisi nähnyt heitä, ei ole outoa, että he tekevät sinusta murtuu.

YKSI JARRU ENNEN TUTKIMISTA
He ovat nopeita, älykkäämpiä kuin kukaan ja kiertävät aina yläpuolella laillinen raja, mutta he näkevät tutkan ja törmäävät liioiteltuun jarrutukseen. Jos menet taakse, saat ainakin pelon. Puhumattakaan niistä, jotka kulkevat oikealla nopeudella ja silti hidastavat hänen edessään. Tutka. Joka tapauksessa heidän on ajateltava.

ÄÄNI, KUN LIIKENNEVALO ON VIHREÄ
Okei, joku saattaa hämmentyä odottaessaan liikennevalot salli kulku, mutta on niitä, joilla ei ole kärsivällisyyttä. He pelaavat sarvi niin nopeasti, että he eivät anna edessä olevalle henkilölle mahdollisuutta reagoida. Se olisi yleisurheilussa tyhjä alku.

TIETOA ONNETTOMUUDESSA

Ovat juorut, liian. Kun kohtaamme onnettomuuden, on salaperäinen voima, joka pakottaa meidät hidastamaan ja Katso. Ja niin tulevat liikenneruuhkat. Lukuun ottamatta sitä, että tämä on vaara, koska kuljettaja lopettaa edessä olevan auton hallinnan eikä ole tarkkaavainen mahdollinen jarrutus.

Oliko tästä viestistä apua?