Saltar al contenido

900 euroa, jotka sinun pitäisi käyttää autoosi ennen lomaa

21 de agosto de 2021
Syyt miksi sinun pitaisi menna tyopajaan tana kesana enemman kuin

Talven jälkeen, joka söi osan keväästä ja kevään, joka ei saapunut lainkaan, ainakin suuressa osassa Espanjaa, autoilla on ollut huono aika: kylmä, sade, lumi ja huono sää yleensä rankaisevat ajoneuvoja yhtä paljon kuin voimakas kuumuus se alkaa heti. Ja ennen kuin kärsimyksellä on pahempia seurauksia, a perusteellinen tarkastelu ennen matkoja vapaapäivät.

Sen jälkeen seurata renkaiden kuntoa ja sen paine, tarkistaaksesi, että ilmastointi toimii oikein, että vyöt ja sen ankkurit ovat moitteettomassa kunnossa, että valot ja tuulilasinpyyhkimet tarjoavat asianmukaista palvelua, on joitakin olennaisia ​​ohjauspisteitä, kuten Autingo -korjaamon vertailija muistutti.

Suodattimet ja moottoriöljy

Välttämätön interventio. Öljy-, ilma-, ohjaamo- ja polttoainesuodattimet huolehtivat vangita epäpuhtaudet kuten pöly, siitepöly jne., ja ne on vaihdettava vuosittain, jotta ne olisivat tehokkaita. Ja liittyen Moottoriöljy, Sen on oltava oikealla tasolla moottorin voitelua varten. The neljän suodattimen vaihto ja öljy maksaa keskimäärin 109 euroa.

Vaihteistoöljy

Paljon Kuljettajat he eivät edes ole ajatelleet sen olemassaoloa – hyvästä syystä. Autoissa, joissa on Manuaalinen vaihteisto öljy on yleensä elinikäinen, ellei itse laatikkoon tehdä toimenpiteitä; kuitenkin Automaattinen (yhä yleisempiä) sinun on noudatettava valmistajan suosituksia. Muutoksen keskimääräinen hinta on 61 euroa.

Pakkasneste

Pakkasneste valvoo, että auto toimii aina sopivia tutkintoja. Mutta ajan myötä se menettää ominaisuutensa ja kuluu, joten a uudelleen kahden vuoden välein tai 30000 kilometriä. Jos se on vaihdettava, se maksaa 42 euroa.

Jarruneste

On sanomattakin selvää, että se on perustavanlaatuinen tekijä turvallisuus. Jos se ei ole moitteettomassa kunnossa, se ei välitä oikein polkimeen kohdistuvaa voimaa, se vahingoittaa jarruja ja vaarantaa luotettavuus ratin takana. Muutos tehdään yleensä kahden vuoden välein (52 euroa).

Edessä olevat iskunvaimentimet

He ovat vastuussa auton kantaman kuorman kantamisesta jousitus, hallita ajoneuvon suuntaa ja olettaa maaston epätasaisuudet, Muiden toimintojen joukossa. Jos auton havaitaan häviävän vakaus kaarreajossa, Kun jarrutus kallistuu eteenpäin tai renkaat kuluvat epätasaisesti, voi olla aika vaihtaa renkaat. Kustannukset ovat keskimäärin 201 euroa.

Takaiskunvaimentimet

Kuten hyökkääjät, takaiskunvaimentimet ne ovat myös ratkaisevan tärkeitä turvallisen ajamisen kannalta. Niiden vaihtaminen on hieman halvempaa, keskihinta 130 euroa.

Jarrulevyt edessä

Ajan käyttö ja kuluminen yhdessä teiden tila ja ajotyyli rasittaa heitä suuresti. Joskus voimakas tärinä osoite kun jarrutus on yleensä merkki siitä, että on tullut aika vaihtaa jarrulevyt, jotka maksavat noin 103 euroa.

Vesipommi

Se on vastuussa jäähdytysneste Aja normaalisti ja pidä moottori oikeassa lämpötilassa. Mutta pumppu voi rikkoutua. Tarkista vain, onko niitä nestevuoto joka voi vaarantaa jäähdytyksen. Pumpun vaihto maksaa keskimäärin 71 euroa.

Jarrupalat edessä

Sen päätehtävä on painaa jarrulevyä hidastaa auton nopeutta ja ne altistuvat valtavalle kulumiselle. Jos tyynyt eivät ole riittävän paksuja, kosketuspinta on huonolaatuinen ja jarrutus ei ole optimaalista. Vaihto maksaa 54-70 euroa.

Termostaatti

Ohjaa moottorin lämpötila ja säätelee jäähdytysnesteen kiertoa tarpeen mukaan. Se on tarkistettava, koska voi tapahtua, että nesteen virtausta säätävä venttiili on jatkuvasti auki; estää moottorin lämpenemisen, mutta lisää Polttoaineenkulutus. Voi myös tapahtua, että venttiili on kiinni ja kun kylmäaine ei kierrä moottori ylikuumenee, peruuttamattomilla seurauksilla. Termostaatin vaihtaminen maksaa keskimäärin 62 euroa.

Oliko tästä viestistä apua?