Saltar al contenido

Alcarrás Circuit, rata nauttia

14 de agosto de 2021
Alcarras Circuit rata nauttia

Moottoripyöräilyn suuri rakkaus Espanjassa heijastuu koko maassa olevien hyvien ratojen määrään. Ja yksi autonomisista yhteisöistä, jolla on eniten faneja, on epäilemättä Katalonia, koska kaikilla sen maakunnilla on jokin reitti, jolla pyöräilijät voivat antaa parhaansa erissä.

Lleidasta löytyy Circuit of Alcarrás, joka nimensä mukaisesti sijaitsee Alcarrásin kunnassa, harvaan asutulla alueella, joka kutsuu sinut menemään sinne viettämään hyvän viikonlopun ratsastusta nauttien muiden kuljettajien seurasta samalla kun voit telttailla tai pulahtaa uima -allas (tämä tietysti kesällä).

Millainen on Alcarrás -kilparata?

Alcarrásin radalla järjestetään alueellisia moottoriurheilu- ja moottoripyöräily -mestaruuskilpailuja edellä mainittujen yksityisten istuntojen lisäksi, joita kuka tahansa pyöräilijä voi vuokrata. Jokainen, joka menee sen tiloihin, löytää piirin, joka vihittiin käyttöön toukokuussa 2008 ja sillä on kaksi reittiä: nopein, joka on suosituin, ja toinen sekava, jossa kehitetään useita tieteenaloja.

Nopeuden osalta on huomattava, että sen kokonaispituus on 3743 metriä, suoralla 800. Lisäksi se erottuu radan leveydestä, koska se ei ole huonompi kuin 14 metriä, on 15 edellä mainitussa rivissä. Tähän on lisättävä, että on 10 käyrää vasemmalle ja 4 oikealle, joka vastaa vanhanaikaista reittiä, jossa maaston epätasaisuuksia ei tallenneta. Tämä aiheuttaa sen, että jossain vaiheessa 9% epätasaisuutta, mikä on haaste ratsastajille, jotka yrittävät parantaa kierrosaikojaan ja jotka eivät ole tottuneet tämän tyylisiin ratoihin.

Mitä tulee sekoituspiiriin, joka on yleensä tottunut supermotardi tai karting, se on lyhyempi, koska sen pituus on tuskin 1017 metriä, Joista 200 vastaa riviä. Se on tietysti loistava pilotointi ja ohjaustangon siirtäminen, koska siinä on 8 käyrää vasemmalle ja 5 oikealle, leveys 9 metriä.

Asennukset ja erät

Alcarrás Circuit on hyvä esimerkki palveluista, jotka ovat valmiita nauttimaan autoilun maailmasta. Lisäksi he parantavat sitä edelleen joka vuosi ja tällä hetkellä 28 laatikkoa jossa lentäjät voivat levätä, suihkuttaa ja muut.

Erien osalta he ilmoittavat samalla radan verkkosivustolla, että vakuutus on 25 euroa lentäjille, jotka eivät ole liittovaltiota. He hyväksyvät myös vuosittaisen kilpailuvakuutuksen ja Liiton lisenssit autonomisesta yhteisöstä, paitsi sosiaaliset tai koulutuslisenssit. Tässä tapauksessa he hyväksyvät vain katalonialaisia.

Lyhyesti sanottuna Alcarrás on hyvä paikka viettää päivä nauttien nopeudesta radalla, kuten edelliset.

Oliko tästä viestistä apua?