Saltar al contenido

5 parasta kabrioa, joista nauttia syyskuusta

15 de octubre de 2021
5 parasta kabrioa joista nauttia syyskuusta

5 parasta kabrioa, joista nauttia syyskuussa

Kesä lähestyy loppuaan ja sen myötä lämpö ja hyvä sää. Mutta olemme onnekkaita, koska syyskuu, maassamme, antaa edelleen mahdollisuuden nauttia hyvän tunteista cabrio -auto.

Ilo tuntea, kuinka tuuli harjaa ihoasi, tien tuoksu ajon aikana, tuo ihana vapauden tunne, kun voi saavuttaa äärettömyyden ja jatkaa ajamista pidemmälle … kaikki tämä hyvällä vaihtoautolla todellisuutta.

Joten alla olemme laatineet valikoiman 5 parasta kabrioa. Voit siis jatkaa tien nauttimista omaan tahtiisi ja omalla tavallasi. Käynnistämme moottorit!

Mini Cooper S avoauto

Listamme aloittaminen tällä mallilla on kehon hemmottelu. Pieni, kaunis ja kiehtova moottori. Kolmannessa sukupolvessa brändi on onnistunut säilyttämään estetiikan parantamalla sisätiloja, mukaan lukien tekniikka. Niissä on uusi 7-vaihteinen Steptronic-kaksoiskytkin automaattivaihteisto, ja voimme jopa nauttia Sport-versiosta, joka antaa melaa urheilullisemman hallinnan.

Sen bensiinimoottori on nelisylinterinen ja tarjoaa 192 hv, mutta voit myös valita 1,5-litraisen ja 102 0136 hv: n kolmisylinterisen mekaniikan.

Mazda MX-5

Tämä kaksipaikkainen on puhtaasti urheilullinen luonne. Se on ajateltu ja suunniteltu ainutlaatuisesti ja yksinomaan kokemaan kaikki tien tarjoamat tuntemukset.

Sen kangaskatto on saatavana vain manuaalisesti, vaikka sähköinen jäykkä kattoversio voidaan myös valita, vaikka miksi kieltää se, se ei ole sama …

Se on neljäs sukupolvi, joka tuo markkinoille brändin ja on edelleen yksi niistä käytetyt vaihdettavat autotja uusia, jotka ovat tällä hetkellä saatavilla. Vaikka tässä uudessa versiossa on tehty tärkeitä esteettisiä, mekaanisia ja teknisiä muutoksia. Sen ulkoasu on nyt nykyaikaisempi, vaikka se säilyttää edelleen pienen kokonsa ja todella hauskan tienkäyttäytymisensä.

Se on saatavana kahdessa moottorissa. Toisaalta 1,5-131 CV ja toisaalta 2,0-160 CV, joissa on rajoitettu luistonesto.

Audi 3 avoauto

Miten se voisi olla toisin, Audi ansaitsee paikan listallamme. Ja se on, että hänen A3 Cabrio on yksinkertaisesti brändin suuri edustaja. Sen klassinen, houkutteleva ja tyylikäs esteettisyys antaa sille edelleen todella kiehtovan näkemyksen.

Huolimatta siitä, että niihin mahtuu 4 istuinta, takaistuimista voi tulla vähän tilaa, samoin kuin sen tavaratilan, joka ei ole hyvä vaihtoehto suurille matkatavaroille.

Huppu on kahdessa muodossa; standardi tai se, joka kuuluu äänieristyskerroksen kanssa, mikä minimoi merkittävästi ulkoisen melun, joten kun suljet hupun, et huomaa, että se on avoauto.

Sen bensiinimoottori, tehokkain, on 190 hv 2,0 TFSI, ja siinä on erittäin kehittynyt tekniikka, joka optimoi polttoaineen kulutuksen maksimaalisesti.

Epäilemättä tämä cabrio -auto tarjoaa todellisen ajonautinnon.

Ford Mustang Cabrio

Tämä on amerikkalaisten autojen kuvake. Ulkoisen kauneutensa, moottoriensa möly ja sen mallien ajamisesta johtuva ihana kokemus. Sen vaihdettavassa rungossa on kaksi moottorivaihtoehtoa, yksi 317 hevosvoiman 2,3 litran Turbo Ecoboost 15-venttiilinen DOHC-nelisylinterinen ja 421 hevosvoiman 5,8 V8.

Klassisen esteettisyytensä mukaisesti ulkopuoli on yksi kauneimmista avoautoista, ja sen sisustus ja tekniikka ovat täysin ajan tasalla ja modernisoituja.

Ford Mustang Cabrio -autolla ajaminen on yksinkertaisesti unohtumaton kokemus.

BMW M4 avoauto

Lopuksi on tärkeää puhua BMW M4 Cabrioletista, joka on varustettu sisäänvedettävällä kovakantisella ja vaikuttavalla ulkonäöllä.

Kun kuuntelet tämän mallin moottoria ajon aikana, on todella mukavaa, jos intohimosi on autot.

Sen uusin versio esitetään uudella kuusisylinterisellä moottorilla, jonka tilavuus on kolme litraa ja 431 hv. Hullua, että pitää nauttia!

Oliko tästä viestistä apua?