Saltar al contenido

Parhaat vaihtovelkakirjat

16 de octubre de 2021
Parhaat vaihtovelkakirjat

Parhaat vaihtoautot

Kesän saapuminen on vuoden aika, jolloin avoautot ovat eniten nousussa. Lämpö, ​​aurinko, miellyttävä tuuli … kaikki tämä suosii täydellisiä olosuhteita rakastunut avoautoihin Ota huput ja mene ulos nauttimaan.

Mutta niitä on monia erityyppisiä avoautoja; riippuen tuotemerkistä, hinnasta, tehosta, ominaisuuksista … ja voi olla hyvin vaikeaa valita yksi tai toinen. Joten jos tämä on sinun tapauksesi, olet pysäköinyt täydelliseen paikkaan! Seuraavaksi ehdotamme sinulle luetteloa parhaista vaihdettavat autot.

Kaikille taskuille

Vaihdettavien autojen malleissa on erilaisia ​​merkkejä, jotka ovat kohtuuhintaisia ​​kaikille, ja voit jopa hankkia ne käytettyinä autoina. Avoauto sen ei tarvitse on synonyymi kalliille tai koskemattomille, ja sen todistamiseksi kerromme sinulle, mitkä ovat halvimpia ne täyttävät kaikki odotuksesi:

Lotus elise

Tämän mallin hinta on noin 40 000 euroa. Se ei ole yksi tämän luokan halvimmista, mutta sen edut tekevät siitä erittäin hyvän harkinnan.

Se on vaikuttava avoauto urheiluauto, koska sen keveys ja ketteryys tarjoavat kuljettajalle valtavan tyydytyksen. Huolimatta siitä, että sen sisätila se ei ole kovin leveä, hän korvaa asiansa käyttäytymistä tiellä ja se on laadukasta suorituskykyä. Se on a avoauto todella kiehtovaa.

Audi TT Roadster

Koska 45 000 euroa, tämä malli osoittautuu menestykseksi. The takuu Audi -moottorin, sen valmistuslaadun ja edistyneen tekniikan ansiosta ajosta on nautinto.

Mini Cabrio

Tämä on meidän halvempi vaihtoehto, mutta ei vähemmän hyvä siihen. Alkaen 25 000 euroa Voimme ostaa kolmannen sukupolven Mini Cabrio -mallin. Bensiini- tai dieselmoottorilla kuljettaja voi nauttia upeasta dynaamisesta ja hauskasta käyttäytymisestään.

4 hengelle

Vaihdettava käsite sinänsä on aina ollut a kaksipaikkainen. Mutta jotkut mallit on suunniteltu siten, että ne voivat matkustaa siinä kunnes 4 henkilöäja siitä tulee autoja, joilla perhe voi nauttia täysin:

Mercedes S-sarjan Cabrio

Tämän mallin hinta on suunnilleen 160 000 euroa ja se on edeltäjänsä uusinta. Pehmeä kansi avautuu 20 sekunnissajättäen ylellisen ja täysin teknologisen tilan nauttia. Puu on yksi sen sisustuselementteistä ja sen varustus on täysin valmis.

Mercedes S-sarjan Cabrio-autolla ajaminen on melkoinen kokemus, todella mukava, hienostunut ja ylellinen. Adrenaliini laukeaa, kun moottori pauhaa ja sen pito on yksi merkittävimmistä huomioitavista kohdista. Koko perhe nauttii kilometrien tekemisestä tämän upean kanssa avoauto.

Audi A5 Cabrio

Audi-merkki näkyy jälleen erittäin hyvänä vaihtoehtona luettelossamme, mutta nyt se voi nauttia kuljettajasta, perämiehestä ja takaistuimista. Hinta, joka heilahtelee 50 000 euroa, tämä malli on todella herkullinen. Sillä on merkittävä vaikutus A4: ään, ja sen varustus on todella täydellinen, ja siinä on 17 tuuman pyörät, kaksivyöhykkeinen ilmastointi, 7 tuuman radio ja kehittynyt tekniikka.

Deluxe

Vaikka malleja on tehty niin, että yhteiskunta yleensä voi nauttia vaihdettavista autoista, niiden jälki on edelleen ylellisyyttä ja melkein yksinoikeus. Siksi meidän on myös puhuttava vaihdettavat autot kohteeseen todella korkeat hinnat, mutta jotka ilahduttavat kuljettajia, joilla on onni voida ajaa heitä:

Bentley Continental GTC

Tässä avoautossa on myös 4 paikkaa ja sen hinta on yli 240 000 euroa. Kanssa 635 hevosvoimaa ja a 358 litran tavaratila se on ajoneuvo, joka huokuu ylellisyyttä kaikkialla. Vain 19 sekuntia, pystyy avaamaan ja sulkemaan pehmeän kannen. Sen mukana tulee 48 voltin sähköistetty verkko, joka ohjaa todella mielenkiintoisten järjestelmien, kuten vakainpalkkien, toimintaa. Tällä autolla matkustaminen on todella todellinen seikkailu ja sen ajaminen epäilemättä paljon enemmän.

Rolls-Royce Phantom Drophead Coupé

Lopuksi on mahdotonta olla sisällyttämättä tätä mallia avoauto listallamme. Sen hinta vaihtelee 550 000 euroa ja ylellisyys ja mukavuus kulkevat käsi kädessä. Tämän ajoneuvon ajaminen on kokea tie eri tavalla, ja se säilyttää Rolls-Roycen tyylin, mutta sisältää todella kiehtovia parannuksia. Voimalla 571 hv, Rolls-Royce Phantom Drophead Coupén ääni on ilahduttavin auton ystäville.

Jos olet kiinnostunut ainutlaatuisista, ainutlaatuisista ja historiallisista autoista, voit katsoa tämän viestin Espanjan parhaista automuseoista.

Oliko tästä viestistä apua?