Saltar al contenido

Markkinoiden halvimmat vaihtovelkakirjat

20 de octubre de 2021
Markkinoiden halvimmat vaihtovelkakirjat

Markkinoiden halvin avoauto

Avoauton hankkiminen on monille unelma. Kun teemme kilometrejä kuuntelemalla kaikkia tien ääniä ja moottorin mölyä, samalla kun ilma ja aurinko hyväilevät kehoamme ajoissa nopeudella … Mikä ihana, miellyttävämpi tunne, todellisempi! Ja innoissaan ajatuksesta, kun he ymmärtävät sen hinnat haluamasi autot ovat lähes saavuttamattomissa.

Automerkit ovat jo tietoisia tästä ja asiakkaiden menetys heillä on. Siksi he ovat päättäneet tuoda markkinoille uusia malleja halvat avoautot kyllä ​​he ovat saatavilla kaikille taskuille ja lisäksi kykenee toteuttamaan vaativimpien kuljettajien unelmat ja illuusiot.

Tiedätkö, mitkä he ovat? No, jatka lukemista! Tiedät jo, että Clicarsissa olemme täällä tehdäksemme sinut onnelliseksi. Oletko valmis? Valmiina rullaamaan!

Jos haluat, voit tarkistaa päivitetyn vuoden 2021 luettelon halvimmista avoautoista.

Helpoimmin saatavilla olevat avoautot

Fiat 500C

Tämä malli on yksi markkinoiden halvimmista avoautoista. Alkaen 13 500 euroa, Tämä kaupunkiauto tarjoaa avoauton tunteen ja tarjoaa myös käytännöllisyys pienestä autosta. Rungolla 3 ovea ja kangaskatto, pituus on 3,57 metriä. Sen muotoilu on moderni ja viehättävä, ja sen moottorit ovat saatavilla diesel ja bensiini, jonka teho on 60–105 hv.

Mazda MX-5

Seuraava luettelossa on Mazda MX-5. Tämä avoauto on a kaksipaikkainen, urheilullinenja sen kangaskatto on täysin manuaalinen. Koska 22 000 euroa, tämä malli tarjoaa erittäin silmiinpistävää, houkuttelevaa ja tyypillistä estetiikkaa klassisista avoautoista. Lisäksi sen käyttäytyminen tiellä on todella mielenkiintoista. Sen moottorin ääni on miellyttävä, vaikka sen teho ei ole liian suuri, vain 120 hv bensiinimoottorissa tai 165 hv.

MINI avoauto

Toinen pieni mutta kiehtova oivallus pyörillä. Ja hän on se, jolla on Mini tiedät miltä tuntuu olla a ainutlaatuinen auto. No, jos tuohon tunteeseen lisätään mahdollisuus lisätä vaihdettava versio, puhumme todella hämmästyttävästä helmistä.

Pieni, ketterä, mukava, turvallinen… on melkein kaikki. Alkaen 23 000 euroa voi ostaa uutena, vaikka se on myös käytetty vaihtoauto erittäin arvostettu.

Mini Cabrio on kolmas sukupolvi, jonka saksalainen talo, BMW, tuo markkinoille, vaikka odotetusti parantaa sen ominaisuuksia, laitteita ja tekniikkaa.

Voit valita diesel- tai bensiinimoottorit, jossa on kolme tai neljä sylinteriä ja tarpeeksi tehoa saadakseen hymyn ratin takana istuvalta kuljettajalta.

Audi A3 avoauto

Ja ei tietenkään voi puhua halvat avoautot puhumattakaan kiehtovasta Audi A3 avoauto. Tässä versiossa Audi tarjoaa edelleen parasta itseään kuljettajille moottori, turvallisuus, mukavuus ja se suuri vapauden tunne, joka on niin tyypillistä avoautoille. Sen hinta on hieman korkea, koska se on myynnissä alkaen 30 000 euroa.

Onko sinulla a kangas katto ja sen sisustus mahtuu 4 matkustajaa varsin mukavasti. Sen muotoilu on kiehtova, välillä eleganssi ja klassinen esteettisyys, ja tekniikka, jolla sitä tarjotaan, on ihailun arvoinen.

Voit valita bensiinimoottoreista, 140 tai 180 hv tai 150 hv diesel. Epäilemättä tämä malli ei petä kuljettajaa.

Oliko tästä viestistä apua?