Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Alpine on esittänyt A110 avoauto ja sähkö joka toimii testimallina tuleville 100 % sähköistetyille malleilleen. Hänen nimensä on Alpine E-ternite ja se on esitelty ikonisen mallin 60-vuotisjuhlan yhteydessä.

Pää koskea tuotemerkki on sama kuin aina: hanki kevyt ja ketterä ajoneuvo. Jotain, joka vastustaa suoraan sähköisten voimansiirtojen ja niiden valtavien akkujen käyttöönottoa. Brändi on kuitenkin saavuttanut useita menestyksiä tällä alalla tämän mallin ansiosta. Ja siihen on vielä pitkä matka ennen kuin sähköisen Alpine A110:n lopullinen versio julkaistaan ​​vuonna 2026.

Taistelu elementtejä vastaan ​​(sähköauton)

Aseet, joita he ovat käyttäneet saavuttaakseen sen, ovat akkupaketteja Renault Mégane E-Techistä, yksi moottori taka-akselissa ja nykyisen Alpine A110:n alusta. Tämän ansiosta ja vaikka solut painavat 392 kg, auton kokonaispainosta Hän on noussut vain 258 kiloa ja saavuttanut vaa’alla 1 378 kiloa.

Alpine A110 sähköinen E-ternite

Jos A110 EV tulisi markkinoille näillä numeroilla se olisi yksi sähköautoista sarjatuotantoa vaaleampi. Laatu, joka ei ainoastaan ​​hyödytä sen dynaamisia ominaisuuksia, vaan mahdollistaisi sen erittäin hyvän hyötysuhteen saavuttamisen. Alpinen mukaan tämän auton autonomia testausalustaksi muutettuna on 420 km.

Koska kyseessä on lämpömoottorilla varustetulle autolle suunniteltu alusta, seuraava haaste on ollut akkukennojen jakaminen hyvä painon jakautuminen (42% edessä ja 58% takana). Tämän saavuttamiseksi ne on jaettu 12 mittatilaustyönä valmistettuun koteloon, jotka sopivat rungon eri reikiin. Tällä he yrittävät säilyttää keskimoottorisen auton käyttäytymisen.

Alpine A110 E-terniten tekniset tiedot

E-ternité on avoauto, jossa on irrotettava katto

Sen esityksessä ei ole nimenomaisesti sanottu, että A110 E-ternité on esikatselu A110 EV 2026:sta. Pikemminkin se on merkki brändin sitoutumisesta filosofiaan, vaikka he uppoutuisivat sähköautojen aikakauteen. Eli pienet autot, kevyet, ketterät asfaltilla, houkutteleva muotoilu ja nopea.

Hyvä selvitys siitä antaa heidän suorituskykyluvut että vaikka ne ovat kaukana tehokkaimmista sähköautoista, ne ovat hyvin samanlaisia ​​kuin perinteiset Alpine A110. Sen takaosan sähkömoottori tuottaa 238 hv ja 300 Nm vääntöä, jolla se kiihtyy 0-100 km/h 4,5 sekunnissa ja huippunopeus 250 km/h.

Yllättävää on, että toisin kuin monet sähköautot Siinä on kaksoiskytkinautomaattivaihteisto. valmistaja Getrag. Jos lisäämme tämän painojakaumaan ja sen etuihin, voisi sanoa, että A110 E-ternité on sähköauto, mutta että siinä ei tarvitse olla mitään kompleksia joidenkin puristien edessä. Kysymys sen äänestä on tietysti toinen tarina…