Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Aston-Martin on esittänyt yhdennentoista versionsa logo, jolla se aikoo päivittää imagoaan tulevaisuutta varten. Uusi vaihe, jota leimaa sen viimeaikainen strateginen asemointi, uudet sijoittajat ja mallien sähköistäminen.

Kuitenkin edellisen suuren logomuutoksen jälkeen vuonna 1932 peräkkäiset mukautukset ovat olleet erittäin hienovaraisia. Tämä tuo päivitys tehty viimeksi vuonna 2003se on vähiten konservatiivisia viime vuosikymmeninä huolimatta siitä, että useimmat Aston Martinin kadulla näkevät eivät sitä huomaa.

Muutoksia Aston Martin -logoon

Aston Martin -logon mukautukset vuonna 2022 koostuvat siipien kärkien lievästä pyöristyksestä, alareunan keskilinjan poistamisesta ja mistä tekee siitä tärkeimmän muutoksen vuosikymmeniin, kaarevan viivan katoaminen, joka leikkaa höyhenet puoliksi. Lintujen ystäville: ero siipisuojien (yläosa) ja vuorausten (alhaalla) välillä on eliminoitu.

Aston Martinin logo 2022

Uuden logon on suunnitellut aston martinin suunnittelustudio Yhteistyössä Peter Savile. Alan kokemusta omaava taiteellinen johtaja ja graafinen suunnittelija, jonka logojen uusiminen on yhtä tunnistettavissa kuin Calvin Kleinin tai Lacosten logon 80-vuotispäivänä.

Tunnuksen esittelyä varten fyysinen yksikkö, jonka ovat valmistaneet käsityöläiset vaughns studio Birminghamista. Kenen valmistusprosessi näkyy alla olevassa videossa.

Aston Martinin uusi lähestymistapa

Aston Martinista vastaavat sanovat, että tämä uudelleensuunnittelu vastaa heidän «seuraavan sukupolven urheiluautojensa» uuteen ilmeeseen. Lisäksi tämä uusi logo tulee näkyviin Aston Martin F1 -yksipaikkaisten autojen värityksiin Ranskan GP:ssä merkin 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi Formula 1:ssä.

Brittibrändi aikoo päästä korkean suorituskyvyn autojen «ultra-luksussegmenttiin». Jotta «houkuttelee laajempi ja rikkaampi globaali asiakaskunta.» Tätä varten Aston Martin on käynnistänyt uuden markkinointikampanjan, joka alkaa lyhytelokuvalla Intensity. Driven., joka esittelee koko mallistonsa.

2003 logo