Aston-Martin Se on yksi jälkeenjääneimmistä brändeistä sähköisen liikkuvuuden suhteen. Englannin talolla on ollut muutama vuosi erittäin kiireinen, varsinkin kun sen kilpailijat ovat ylittäneet sen melkein kaikessa. Nyt heillä on kuitenkin apua AMG ja Mercedes-BenzHe näkevät valon tunnelin päässä. Tämä on myös auttanut, ja paljon, että dbx se myy kuin churrot. Itse asiassa, aivan kuten Lamborghini, sen osuus on yli kolmannes sen myynnistä.

Kaiken kanssa, Aston Martin kehittää hybridi- ja sähkömallejaan. DBX on ensimmäinen pitkästä saagasta, mutta toistaiseksi se on ainoa tämän tyyppinen malli valikoimassaan. Myöhemmin, vuosille 2024, 2025 ja 2026, niiden täytyy saapua erittäin mehukkaita uutisia. Ennen kuin he näkevät valon, heidän suunnitelmiensa on kuitenkin mentävä hyvin ja sitä varten saa Britishvoltin avun. He ovat allekirjoittaneet liiton ja nämä ovat ehdot…

Aston Martinin ja Britishvoltin yhteistyön tavoitteena on suunnitella seuraavan sukupolven akkuja…

Aston Martin kehittää korkean suorituskyvyn akkuteknologiaa Britishvoltin kanssa

Virallisen lehdistötiedotteen mukaan suunnittelee, kehittää ja valmistaa korkean suorituskyvyn akkuja. Tätä varten he perustavat yhteisen tutkimus- ja kehitystyöryhmän, joka työskentelee myös solunhallintajärjestelmien toteuttamisessa. Tämän projektin tavoitteena on maksimoida akun tehokkuus ja suorituskyky. Lopulta uudet standardit suorituskyvylle, latausajoille ja täydelliselle autonomialle.

Lisäksi Aston Martin ilmoittaa, että tämä liitto ei keskeytä liittoumaansa Mercedes-Benzin kanssa. Itse asiassa he osoittavat, että tämä teknis-strateginen sopimus täydentää sopimusta, jonka he ovat allekirjoittaneet muutaman vuoden ajan Baijerin ryhmän kanssa. Ja luettuasi kaiken tämän kysyt itseltäsi, mitkä ovat ne vaiheet, jotka molemmat yritykset tekevät lanseeraessaan uusia hybridi- ja sähkömalleja? No, tiekartta, jonka Gaydon-talo on merkinnyt, on selvä.

The Aston Martinin ensimmäinen ladattava hybridikeskimoottorinen superauto Valhallatulee myyntiin vuoden 2024 alussa. Vuoteen 2026 mennessä kaikissa brändin uusissa tuotelinjoissa on sähköistetty voimansiirtovaihtoehto, ja sen ydinportfoliolla on yksi tavoite: olla täysin sähköistetty vuoteen 2030 mennessä. Ja tähän asti voimme lukea, koska meidän on odotettava pari vuotta saadaksemme tietää heidän työnsä tulokset.

Kärsivällisyyttä…

Lähde – Aston Martin – Britishvolt