Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Autoalan kehitys ei rajoitu pelkästään ajoneuvoihin, joita merkkien markkinoille tuodaan. Se saavuttaa näkökohtia, kuten kaupallinen kuva, joka ympäröi näitä malleja ja yrityksiä. Kyllä, koska uusimman sukupolven mallien kehittäminen on turhaa, jos valmistajan logo tai kaupallinen kuva näyttää vanhalta. Joten tulevien ongelmien välttämiseksi Audin kaltaiset yritykset ottavat askeleen eteenpäin ja uudistavat valtakirjansa. Tulet näkemään…

Jotta ymmärrät tilanteen, kerromme sinulle, että tänään elämme uppoutuneena sosiaalisten verkostojen aikakauteen. Mutta se ei ole ainoa asia, koska sähköistäminen on ennustettu tulevaisuuden paradigmaksi ja tuotemerkit tietävät sen Tavoitaksesi kohdeyleisösi, sinun on käytettävä kaikkia käytettävissäsi olevia resursseja.. Joten tätä varten he ovat «vetäneet ässän hihaansa» vaihtaakseen logojaan. Volkswagen, Peugeot tai Fiat ovat jo käyttäneet sitä ja Audi seuraa sen perässä. Etkö ole huomannut?

Uudistettu Audi-logo tarjoaa paljon litteämmän kaksiulotteisen muotoilun ilman kromia…

Kuten olemme aiemmin todenneet, digitalisaatio ja sosiaaliset verkostot ovat valloittaneet elämämme. Tästä syystä brändien on «tasoitettava» imagoaan, jotta se olisi yksinkertaisempi ja käyttökelpoisempi kaikissa sosiaalisissa verkostoissaan. Näin on Audi tekee neljästä renkaastaan ​​yksinkertaisempia ja litteämpiä. Kuten osoitettu Frederik Kalischsuunnittelija, joka on osallistunut Ingolstadtin talon uuden brändi-identiteetin suunnitteluun…

«Progressiivisena premium-brändinä Audi on suunnattu nykyaikaisille asiakkaille, jotka arvostavat korkealaatuista muotoilua ja huomiota yksityiskohtiin.. Brändin esittelyssä ja tuotesuunnittelussa on nykyään vain kaksi perustrendiä, jotka ilmentävät juuri tätä huippulaatua: nimittäin toisaalta vahva ja erittäin rohkea ja toisaalta hillitty, puhdas ja minä puhdas.»

Omalta osaltaan, Andre Georgion huomauttanut, että…

«Uusi kaksiulotteinen ulkoasu tekee sormuksistamme muodon huomattavasti nykyaikaisempi ja vielä graafisempi, vaikka sen geometria on lähes identtinen edellisten kanssa”

Kaikki tämä «verbalismi» voidaan tiivistää näin. Tämä uusi logo on litteämpi, eikä siinä ole kromiyksityiskohtia, jotka luovat mustavalkoisen ilmeen. sen sijaan se tarjoaa 3D-suunnittelun. Lisäksi, jos haluat valita «dynaamisemman» ulkonäön, brändi tarjoaa vaihtoehdon renkaiden valkoisen tummanharmaaksi. Lisäksi logon päivitys saapuu samaan aikaan kuin logon päivitys tuotemerkin typografiakanssa Audi Type fontti päähenkilönä.

Gregoryn mukaan…

”Uusien mustavalkoisten sormusten selkeys tekee yritysidentiteetistämme erehtymättömän. Ohut musta reunus renkaiden ympärillä antaa yhtenäisen ilmeen ja huippulaatua auton maalista tai jäähdyttimen säleikön väristä riippumatta. Ja asiakkaat voivat jatkossakin valita uudet mustat sormuksemme. Tämä muunnelma korvaa valkoisen tummanharmaalla, joka näyttää kiiltävältä mustalta.”

Olemme toistaiseksi nähneet logon vain kuvissa Meidän on odotettava nähdäksesi sen henkilökohtaisesti kommentoidaksemme. Vasta sitten tiedämme, onko Audi onnistunut vai ei… Ja sinä, pidätkö lopputuloksesta?

Lähde – Audi