Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

«Ajan myötä». Ja surullisinta ei ole se, että niin tapahtuu, se on hyvä, vaan se, että se tapahtuu niin nopeasti, että emme monta kertaa sorru tapahtumiin. Autoalalla yksi vuosi on pitkä aika, mutta jos mennään kymmeneen, kerrottavat tapahtumat moninkertaistuvat. Tiesitkö, että Audi RS Q3 oli ollut markkinoilla jo kymmenen vuotta? No niin, ja juhlimaan tällaista vuosipäivää talon neljäsormukset ovat keksineet erikoisversion…

Esittelemme Audi RS Q3 Sportback -version 10 vuotta (kangas, jossa on nimi)… Saatat ihmetellä, eikö RS Q3 juhli syntymäpäiviään? Kyllä, olet oikeassa ja olemme yllättyneitä siitä, että he ovat valinneet «urheilullisen» korirakenteen tähän erikoisversioon, vaikka siinä olisi oma logiikkansa. Se on sarjan myydyin ja ehkä (teoriamme mukaan) se on paras tapa antaa sille arvonsa. Joka tapauksessa, Jos pidät siitä, sinun täytyy juosta, koska niitä on vain muutama.

Audi RS Q3 Sportback Editionista 10 vuoden aikana vain 555 yksikköä valmistetaan koko maailmalle…

Audi RS Q3 Sportback edition 10 vuotta

Jos katsot tarkkaan, uuden Audi RS Q3 Sportback Edition 10 vuoden estetiikka ei vaihtele liikaa. Tätä tilaisuutta varten he ovat luoneet esteettisen «musta viiva» -paketin, joka ulottuu korin eri osien läpi. Ovet ja ikkunat, peilit tai diffuusori ovat kiiltävän mustia. Se ei myöskään pääse eroon tästä viimeistelystä etuspoileriAudi-logo tai 21-tuumaiset kevytmetallivanteet ja kaksipuolainen muotoilu 225/35 renkailla.

Kori on myös puettu kahteen eksklusiiviseen sävyyn: Dew Silver tai Chronos Grey metallic. täydennyksenä esittelee «10 years edition» -levyä. Sisäpuolelta siinä on urheiluistuimet, joiden takasuojukset ovat mattahiilestä. Lisäksi siinä on yhdistetty musta nahka ja Dinamica-materiaali istuimiin ja osaan kojelautaa. Oletan myös kontrastiväriset kuparin sävyiset tikkaukset ja matoissa kirjailtu RS Q3 -sisäosa.

Lisäksi RS Q3 -näyttö muistaa erityisellä logolla, mikä versio on edessämme, korostaakseen ainutlaatuisuuttaan. Missä ei ole muutoksia, on hänen tekniikkansa, koska hän luottaa siihen lohko 2.5 TFSI, 294 kW (400 hv). Tämä voima tulee maahan kaikilta neljältä pyörältä 7-vaihteisen S tronic -automaattivaihteiston ja quattro vetojärjestelmä. Hiilikeraamisten jarrujen lisäksi valinnaisesti harmaat, punaiset tai siniset jarrusatulat.

Tämän arsenaalin ansiosta voit kiihtyy 0-100 km/h vain 4,5 sekunnissa. Suurin nopeus on rajoitettu 250 km/h, vaikka se voi olla rajoittamaton saavuttaa jopa 280 km/h. Jos tämä kohta tuntuu sinusta paljon, sinun täytyy juosta vielä enemmän saadaksesi sellaisen, koska Vain 555 yksikköä valmistetaan. niin lentää…

Lähde – Audi