Saltar al contenido

Auton parhaat vetokoukut

28 de diciembre de 2022
Auton parhaat vetokoukut

Jos etsit vetokoukkua, olet saavuttanut lopullisen julkaisun, koska tässä postauksessa kerromme sinulle, mitkä ovat parhaat vetokoukut käytetty ja tilausauto.

Kuinka paljon vetokoukku maksaa? Miten valitsen parhaan vetokoukun? Mitkä ovat parhaat vetokoukut? Nämä ovat muutamia kysymyksiä, joihin vastaamme tässä postauksessa.

Mikä on perävaunun vetokoukku?

Ensimmäinen asia, jonka aiomme kertoa, on, mikä on auton vetokoukku ja mihin se on tarkoitettu. Perävaunun vetokoukkuja käytetään yhdistämään ajoneuvo, johon se on asennettu, erikokoisiin perävaunuihin tai jopa asuntovaunuihin..

Auton vetokuulat mahdollistavat kuljetuksen. Se on hyödyllinen tapa lisätä tavaratilan kapasiteettia tai suorittaa tiettyjä erikoiskuljetuksia, kuten eläimiä.

Kuinka valitsen perävaunun vetokoukun?

Kun valitset vetokoukkua käytettyyn ja käytettyyn autoosi, sinun on otettava huomioon esimerkiksi perävaunun käyttötarkoitus, sen käyttötiheys, asennuksen helppous ja lopuksi estetiikka. .

Mutta tärkein yksityiskohta on epäilemättä yhteensopivuus. Jotta voit valita vetokoukun oikein, sinun on siirryttävä pallon tekniseen esitteeseenjosta näet yhteensopivuudet tuotemerkkien, mallien ja valmistusvuoden mukaan luokiteltuna.

Yksi seikka, joka sinun on otettava huomioon parhaan vetokoukun valinnassa, on se, että sen on jätettävä rekisterikilpi kokonaan näkyviin. Muuten voit saada sakkoja.

Millaisia ​​perävaunun vetokoukkuja on olemassa?

Kaikki perävaunun vetokoukut eivät ole samanlaisia, ja jokainen tyyppi vaikuttaa siihen, miten käytät niitä.

Seuraavat perävaunun vetokoukut ovat olemassa:

 • Vetokoukku työkalulla irrotettavalla pallonivelellä: alkeellisimmat ja halvimmat, jotka tarvitsevat työkalun niiden poistamiseen ja ovat parhaita, jos perävaunua käytetään usein
 • Työkaluton kuulanivel vetokoukku: Näissä kiinnikkeissä pallonivel on irrotettavissa, mutta työkaluja ei tarvita. Se on asennettu sarjaan kiinnitysjalkoja, jotka ylittävät puskurit
 • Ilman työkaluja irrotettava pystysuora kuulapää: nämä kiinnikkeet ovat parhaita esteettisyyden ja helppokäyttöisyyden suhteen, mutta ne ovat myös hintansa kalleimpia

Lisäksi perävaunun kiinnikkeinä on erilaisia ​​kiinteitä palloja:

 • Tyypin A vetokuula: Se integroituu täydellisesti minkä tahansa auton suunnitteluun. Se on kytketty vetokoukun keskirunkoon kahdella ruuvilla ja sillä on hyvä suhde laadun ja hinnan välillä.
 • Tyypin C vetokuula: Tämä vetokoukku on tarkoitettu pääasiassa pakettiautoihin ja 4×4-maastoautoihin.
 • Tyypin G vetokuula: Tämä vetokoukku tunnetaan myös sekapulttina ja se on suunniteltu maatalouden työajoneuvoihin, muut rakennusajoneuvoihin ja 4X4-maastoautoihin.

Millaisen sähköjärjestelmän perävaunun vetokoukku tarvitsee?

On syytä muistaa, että perävaunun hinaaminen edellyttää, että sen valaistus toimii oikein, sekä jarruvalot että suuntavilkut sekä kaikki siinä olevat valoelementit.

Sähköliitäntätekniikka riippuu siitä, onko auto Siinä on multipleksointijärjestelmä tai ei, samoin kuin sähkösarja. Tapa tarkistaa, että tämä toimii, on irrottaa takavalo ja tarkistaa, onko kojelaudassa virheilmoitus.

Kuinka asentaa perävaunun vetokoukku?

Perävaunun vetokoukun asennus käytetty ja käytetty auto Se ei ole monimutkaista, mutta sinun on noudatettava useita vaiheita tehdäksesi sen oikein, eikä sinun tarvitse käynnistää prosessia uudelleen.

Vinkkejä perävaunun vetokoukun asentamiseen:

 • Etsi ja tarkista vetokoukkujen yhteensopivuus autoon
 • Vetokuulan valinta autoosi (tarkista korjaamolta)
 • Mene ITV:hen tarvittavien asiakirjojen kanssa, jotta pallo voidaan hyväksyä
 • Vertaa kaikkia hintoja, koska valikoima on laaja

Parhaat perävaunun vetokoukut

Tässä on joitain esimerkkejä parhaista perävaunun vetokoukuista, joita voit ostaa Amazonista, jotta voit auttaa sinua valitsemaan autollesi parhaan vetokoukun.

 • Unitec vetokoukku– Myydyin perävaunun vetokoukku, kohtuuhintainen, ihanteellinen kevyille perävaunuille ja helppo asentaa.
 • Carpoint: kierteinen vetokuula, jossa on moderni muotoilu. Se kestää enintään 2 tonnin painon ja sillä on hyvä viimeistely.
 • AL-KO vetokoukku: vetokoukku alle 750 kiloon jarruttomiin perävaunuihin, laadukas ja helposti asennettava.
 • Maypole 5005BA: perävaunu, joka tarjoaa tilaa asuntovaunujen kytkimille, joissa on perinteisten valmistajan valmistamat kiinteät vakaimet.
 • LAS vetopallo: perävaunun kuula, joka on suunniteltu laippakiinnityksiin, mutta myös seinäkiinnitykseen perävaunun kiinnittämiseksi
 • ProPlus Hitch: galvanoitu perävaunun vetokoukku, jonka kantavuus on enintään 750 kiloa ja jota käytetään jarruttomissa asuntovaunuissa.
 • XL Perform Tool Hitch: neliöprofiilinen vetokoukku, hyväksytty perävaunuihin 750 kiloon asti.
 • merivalinta: raskas ruostumattomasta teräksestä valmistettu vetokoukku, joka on yhteensopiva kaikkien merkkien vetokuulien kanssa.
 • Bradley 2750: Jarrutettu perävaunun vetokoukku, joka toimii jopa 6 000 puntaa ja on pinnoitettu korroosionkestäväksi.
 • Westfalian vetokoukun kuulatanko: Tämä pallotanko on lukittava, mutta sen yhteensopivuus merkkien kanssa on tarkistettava.

Jää koukkuun Clicarsin parhaaseen hintaan!

Jos aiot mennä hinaamaan parasta käytettyjä autojaClicarsilla on laaja valikoima Good Hand -ajoneuvoja, joihin olet varmasti «koukussa».

Oliko tästä viestistä apua?