Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Et ehkä tiedä sitä, koska se ei ole velvollisuus, mutta autoalalla on asiantuntijoita, jotka ovat ennen tämän syntymää. Kyllä, koska vaikka autoja ei sellaisenaan ollut olemassa, oli yrityksiä, jotka jo vastasivat niiden valmistamisesta kellukkeet ja vaunut rikkaille ja varakkaille tuon ajan. muliner Hän on yksi vanhimmista ja menestyneimmistä, vaikka hän olikin viime vuosikymmeninä hieman unelias rautaisen suojavaipan alla. Bentley.

He ovat kuitenkin ymmärtäneet, että premium- ja ultra-premium-segmentissä on paljon hyödynnettävää. Tästä syystä ne syntyvät yhtä eksklusiivisia ja mielenkiintoisia malleja kuin Mullinerin Bentley Batur. Kuten ehkä tiedät, koska olemme jo kertoneet sinulle siitä, se on Gran Turismo, joka on saapunut määrittelemään uudelleen esteettisen koodin, jonka näet tulevaisuuden sähkömalleissa talosta Hänen kanssaan he kuitenkin tekevät virheen, koska hänen voimansiirtonsa on erilainen…

Vain 18 Bentley Batur by Mulliner -yksikköä rakennetaan ja toimitukset alkavat vuoden 2023 puolivälissä…

Mullinerin Bentley Batur

Jos aloitamme suunnittelusta, Mullinerin Bentley Batur yhdistää klassiset ominaisuudet moderneihin. Ja tulos on erittäin myönteinen, vaikka ehkä useimmat puristit uskovat, että kaksoispyöreästä optiikkasta luopuminen on pyhäinhäväistystä. Nyt hän käyttää enemmän repeytyneitä siiven muotoisia (tai kyyneleitä), joissa on kolme LED-diodia ja ylempi kulmakarva yksityiskohtana päivänvaloon. Grilli on puolestaan ​​evoluutio ja sisältää kromielementtejä koristeena.

Se korostaa myös konepelti, jossa on kaksi hienoa kromiviivaa, jotka korostavat sivureunuksia. Sivulla suuret 22-tuumaiset kevytmetallivanteet, joissa on itsetasoittuvat logot, tai hyvin merkityt pyöränkaapit kiinnittävät huomiota. Emme voi myöskään sivuuttaa erityistä jarrulaitteistoa kattolinjan lasku tai ovien tai jalkatukien jännityslinjoja. Takana esimerkiksi hieno optiikka tai portin sisään vedettävä spoileri erottuu.

Jos pidit sen ulkoasusta Mullinerin Bentley Batur sisäovet eivät jätä sinua välinpitämättömäksi. Sen linjat ovat samankaltaisempia kuin Bacalar käytti, vaikka brändi on ilmoittanut, että jokainen asiakas tekee koko sisustuksen mielensä mukaan. Tätä varten Mulliner-tiimi näyttää sinulle koko valitsemansa kierrätysmateriaaliarsenaalin. Lisäksi hienoimmat voivat nauttia 3D-tulostetut kappaleet 18 karaatin kultaa.

Lopuksi meidän on puhuttava Baturin voimansiirrosta, ei sähköisestä. Se on noin 6.0 W12 Twin-Turbo lohko, joka ylittää 710 hv ja 1000 Nm. Sen sisältämien «makeisten» joukossa meillä on erotus eLSDnelipyöräohjaus ja 48 V:n sähköiset aktiiviset stabilointitangot. Jos olet kuitenkin harkinnut yksikön hankkimista, voimme valitettavasti kertoa, että Ne on kaikki myyty…

Lähde – Bentley