Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Hän bmw xm Se on jo saatavilla Espanjan markkinoilla; Mutta ennen kuin puhumme hinnoista, asetetaanpa itsemme tilanteeseen. Se on malli, jolla on suuri vastuu brändissä. Ei sen tuottaman myynnin takia, vaan siksi, että se on BMW:n ensimmäinen korkean suorituskyvyn auto sähköistetyllä voimansiirrolla. Lisäksi esiteltiin BMW M:n 50-vuotispäivänä.

On pidettävä mielessä, että tämä BMW XM on 50-vuotisjuhlapäivänsä merkkimallien voimakkaan hyökkäyksen keihäänkärki. Tähän meidän on lisättävä, jotta voimme lisätä vastuuta tästä XM:stä, joka on ensimmäinen itsenäinen BMW M -malli sen myyttisen BMW M1:n saapumisen jälkeen keskimoottori.

BMW XM takaprofiili

BMW XM:ssä on ladattava V8-hybridi, joka tuottaa 653 hv

Muistamme, että tämä uusi BMW XM käyttää a plug-in hybridijärjestelmä, jonka saksalainen yritys on nimennyt M Hybridiksi. Siinä yhdistyvät turboahdettu 4,4-litrainen V8-bensiinimoottori, joka kehittää 489 hv, ja sähköinen osa, joka pystyy tuottamaan 197 hv. Yhdessä puhumme mistään vähempää kuin Huipputeho 653 hevosvoimaa.

Vääntömomentin osalta lämpöosan (V8-moottori) tuottama maksimi on 650 Nm, kun taas sähkökäyttö tuottaa 280 Nm. Siinä on myös esivaihdeaste, joka nostaa sähkömoottorin suurimman tehollisen vääntömomentin 450 Nm:iin juuri vaihteiston käynnistyessä, mikä estää häviöt vaihteita vaihdettaessa. Tämän hybridijärjestelmän suurin yhdistetty ja tehokas vääntömomentti on 800 Nm.