Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Mazda Se on uinut vastavirtaa vuosia, ja sen viimeinen suuri isku on dieselmoottorin kehittäminen ja lanseeraus. Kyllä, täysin uusi dieselmoottori vuoden 2022 puolivälissä, joka julkaistaan ​​muutaman viikon kuluttua uudella ajoneuvolla, Mazda CX-60. Huomaa, että puhumme myös a kuusisylinterinen 3,3 litran turbodiesel.

Kuten näette, Mazda pyrkii kaikkeen, vaikka emme tiedä kovin hyvin, onko se paljasrinta. Oli miten oli, meillä on jo Mazda CX-60 -dieselin hinnat, mutta ennen kuin puhumme sen hinnoista, katsotaan mitä ominaisuudet on tämä uusi mekaanikko.

3,3-litrainen kuusisylinterinen e-Skyactiv D

Mazda CX-60

Se on ponneaine diesel sähkötuella 48 voltilla, tai mikä on sama, mikrohybridi. Siksi voit nauttia eduista Eko-ympäristömerkki Espanjassa. Toinen tärkeä yksityiskohta on, että se on a pituussuuntainen mekaniikkajoten se lähettää energiansa takapyörille, vaikka on olemassa myös nelivetoisia versioita.

Helpoin versio on e-Skyactiv D 200 hvjoka homologoi vain kulutuksen 4,9l/100km. Kyllä, alle 5 litraa 6 sylinterin ja 3 283 kuutiosenttimetrin lohkolle.

Omalta osaltaan, tehokkain versio tuottaa 254 hv, yhdistettynä nelivetoon ja homologoimalla tässä tapauksessa 5,3 litran kulutuksen. Mazda kertoo, että se voi kattaa 0-100 7,4 sekunnissa ja saavuttaa 219 km/h huippunopeuden.

Mazda CX-60 dieselin hinnat

Mazda CX-60 dieselin hinnat

Mazda CX-60 on a iso auto korkealla viimeistelyllä ja varustelutasolla. Näimme sen staattisena jo muutama kuukausi sitten, samoin kuin tiesimme tiedot ja PHEV-versioiden hinnat. Se ei ole halpa auto, mutta sijaintinsa ja kokonsa vuoksi se ei myöskään ole kallis ajoneuvo.

Jos määritämme hinnat, jal Mazda CX-60 dieselin hinta on 48 719 euroa 3,3 e-Skyactiv D 200 hv:n kanssa. Omalta osaltaan eSkyactiv D 254 hv ja neliveto käynnistyy 53 869 €. Kaikki tämä ilman alennuksia. Jos ajattelet tämän mallin plug-in-hybridiversiota, joka tuottaa 327 hv ja tarjoaa noin 63 kilometriä sähköautonomiaa, osa 50 268 eurosta.