Mazda CX-60 PHEV on yksi maastoautoista, joka soittaa kelloa tänä vuonna 2022. Tämän tuotteen avulla Hiroshima-talo luopuu aikeistaan ​​ja tekee harppauksen premium-segmentille ja asettuu Audin, BMW:n, Lexuksen tai Mercedes-Benzin kaltaisten yritysten huipulle. Ja tätä varten se ei tyydy esittelemään ajoneuvoa houkuttelevalla muotoilulla, vaan se tekee sen myös teknisellä tasolla, jonka jotkut yleisyritykset edelleen haluavat itselleen.

He ovat niin varmoja uudesta CX-60:stä, että useat Mazda-divisioonat ovat jo ilmoittaneet viralliset hintansa. Espanja on yksi niistä, jotka eivät halunneet odottaa, koska he luottavat markkinoihimme. Joten jos pidät näkemästäsi, saatat olla herkku, kun saat selville aloitusmaksun. Todellakin, Varoitamme, että se ei ole halpaa mutta toisaalta hän ei kulje Úbedan kukkuloiden läpi kuten monet hänen kilpailijansa. Ole varovainen, sillä ehkä se saa sinut ostamaan sellaisen…

Uuden Mazda CX-60:n ilmoitettu hinta ei sisällä alennuksia tai rahoitusta…

Uusi Mazda CX-60 2022

Käynnistyshetkellä Mazda CX-60 on saatavana neljällä varustetasolla. Se on nimetty (vähimmästä useimpiin miehistöihin): Prime-Line, Exclusive-Line, Homura ja Takumi. versiosta Prime Line älä missaa Apple CarPlay ja Android Auto -yhteys langaton, selain tai kaksivyöhykeilmastointi. Se lisää myös kuolleen kulman varoittimen, pysäköintianturit taakse tai kaupunkijarrutusapujärjestelmän.

Taso Ainutlaatuinen linja sisältää taustakameran tai automaattiset kaukovalot vakiona. Myös lämmitettävä ohjauspyörä ja etuistuimet. Lisää lisäksi muita, kuten älykäs avaimeton pääsyjärjestelmä tai etupysäköintianturit. Omalta osaltaan Homuran lopettaminen lisää urheilullista ilmettä. Voit tehdä tämän sisällyttämällä mustat nahkaistuimettunnelmallinen sisävalaistus ja ainutlaatuisia yksityiskohtia koriisi.

Lopulta on olemassa Takumi versio, eksklusiivisin ja ylellisin kaikista. Kuten Mazdassa mainitaan, se sisältää materiaaleja, kuten valkoinen nappanahka, ainutlaatuiset tekstuurit ja kromiyksityiskohdat koriin. Tätä versiota ja Homuraa varten brändi varaa sarjan valinnaisia ​​paketteja jotka on jaettu kolmeen: mukavuus, turvallisuus ja toimivuus. Sen sisältämä pääoma on tuntematon, mutta on ajan kysymys, milloin se on virallinen…

Yhteenvetotaulukko hinnoista ja viimeistelyistä…

Uusi Mazda CX-60 2022

Vaikkakin monet tiedot uudesta Mazda CX-60:sta puuttuvat edelleen Emme voi kiistää, että se näyttää hyvältä. Brändi haluaa sen myyvän hyvin, ja tästä syystä se on sopeuttanut hintojaan. Ehkä kun näet liitteenä olevan pöydän, asetat kätesi pään päälle, mutta ajattele sitä ennen. Ne ovat ilman alennuksia tai mahdollisia bonuksia ja lisäksi se saavuttaa varustelun huipulle. Jos alkaa vertailla sen kilpailijoita, kaikki häviävät muutaman tuhannen euron.

Siinä ei ehkä ole tähden tai neljän sormuksen viehätysvoimaa edessä, mutta se päihittää heidät ylellisyydessä.

Moottori Pito ChangeFinish Hinta
Moottori Pito Muuttaa Viedä loppuun Hinta
2.5 e-SKYACTIV PHEV 327 hv Yhteensä i-Activ AWD Automaattinen 8 vaihdetta Prime Line 50 268 €
2.5 e-SKYACTIV PHEV 327 hv Yhteensä i-Activ AWD Automaattinen 8 vaihdetta Ainutlaatuinen linja 51 818 €
2.5 e-SKYACTIV PHEV 327 hv Yhteensä i-Activ AWD Automaattinen 8 vaihdetta Homere 54 168 €
2.5 e-SKYACTIV PHEV 327 hv Yhteensä i-Activ AWD Automaattinen 8 vaihdetta takumi 55 718 €

Lähde – Mazda