Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

General Motors vauhdittaa suunnitelmiaan täysin sähköistää tuotemerkit. Ultium-teknologia on antanut sille kilpailijoihinsa nähden kilpailuedun, jota he eivät halua ohittaa. Ja todiste tästä on jokaisessa uutuuksissa, joita se on paljastanut viime kuukausina. Mutta kaikessa on aivan erityinen malli, mitä se merkitsee sen historian kannalta autonvalmistajana. Se on uutta ja kaivattua Cadillac Escalade IQ.

Jos muistat vähän, sinun on muistettava se Olemme jo puhuneet uudesta Cadillac Escalade IQ:sta. Tänä viime vuonna monet huhut ovat ilmoittaneet, että General Motors työskenteli tämän mallin parissa. Itse asiassa opimme sen hänen lakitiiminsä työn ansiosta oli suojannut tämän kauppanimen. Vahvistus tähän liittyen tuli ensimmäisellä teaserilla, joka ei näyttänyt paljon, mutta nyt Cadillac ilmoittaa milloin hänen debyyttinsä on…

Mitä voimme nähdä uudesta Cadillac Escalade IQ:sta tässä teaservideossa…

Uuden Escalade IQ:n esityspäivän ilmoittamiseksi he ovat julkaisseet lisää graafista materiaalia. Ja vaikka se silti kätkee monia yksityiskohtia estetiikasta, se on enemmän kuin tarpeeksi ymmärtämään, mitä heillä on. Ensimmäinen huomioitava asia on, että Electric IQ ei näytä juurikaan jo tuntemamme Escaladelta. Katso vain teaseria, jossa kilven talo näyttää tehokkaan LED-valaistuksensa, joka tuo sen lähemmäksi uutta Lyriqia.

Meillä on edessä loputtomat LED-diodit jotka muodostavat kuvion pois nykyisestä Escaladesta. Myös grilliä ohjaava logo syttyy ja tuo modernia ilmettä yli sadan banneriin. Mitä tulee muuhun suunnittelun linjat Voimme katsoa teaser-videon ymmärtääksemme, mitä kohtaamme. Heti kun video alkaa (toinen 2), voimme nähdä sen sisältää haineväantennin ja katto on musta.

Seuraavaksi (toinen 4) ne näyttävät osan kattospoileri mukaan lukien kolmas jarruvalo. Sekvenssitaso muuttuu ja LED-valomerkki näkyy pystysuunnassa etupuolella peräkkäin muun optiikan kanssa, joka lasketaan sen etupuolelle. Toisessa 9 se paljastaa kevytmetallivanteet ja siirtyessään toiseen 10 se paljastaa lasikattonsa läpi 30 tuuman kaareva keskikosketusnäyttö. Video päättyy siihen, että sen koko etuosa näkyy mustana.