Viime vuosi 2021 oli General Motorsille yksi vaikeimmista. Jos et tiennyt, monien vuosien hegemonian jälkeen he menettivät ensimmäisen myyntipaikan Yhdysvalloissa. Voit kuvitella, että Toyota on se, joka on tehnyt «ihmeen» ja joka ei ole kovinkaan miellyttänyt rakentajaa. Tästä syystä huippujohtajat ovat hermostuneita, ja se näkyy heidän viimeisimpien liikkeidensä nopeudessa. Yksi mielenkiintoisimmista on V-sarjan tuoteperheen laajennus.

Jos jokin määrittelee General Motorsin muodostavien merkkien persoonallisuuden, se on teho ja suorituskyky. Yksi yrityksistä, joka panostaa eniten tällä toimialalla, on Cadillac. Yankee premium -talo kaksinkertaistaa ponnistelunsa päästäkseen kiinni baijerilaisten kilpailijoidensa kanssa, ja sen seuraava laukaisu on ohjus suoraan heidän vesirajallaan. Se on noin Cadillac Escalade V-sarja johon he vihjasivat kauan sitten. Nyt meillä on sinun ensimmäiset valokuvat ja tiedot.

Cadillac Escalade V-sarja debytoi suunnitelmien mukaisesti tänä keväänä…

Kuten hyvin tiedät, koska olemme jo kertoneet sinulle aiemmin, V-sarja on Cadillacin tehokkain. Vuosi sitten he esittelivät yhteiskunnassa CT4 ja CT5 V-sarjan Blackwing jättää erittäin hyvän maun suuhun. No, nyt he haluavat mennä askeleen pidemmälle markkinoiden tärkeimmällä segmentillä. Escalade V-sarjalla he haluavat tehdä selväksi, että jos on olemassa korkean suorituskyvyn maastoauto, joka voi näyttää tietä kilpailijoilleen, se on se ja se debytoi hyvin pian.

Mukaan virallinen lehdistötiedote Lähettäjä Cadillac avaustapahtuma järjestetään tänä keväänä. Toistaiseksi he eivät kerro, minä päivänä tai kuukautena se tapahtuu, mutta he sanovat myös, että tietoja tulee pian lisää. Ne myös hyödyntävät ja antavat muutaman siveltimen vedon siitä, mitä meidän pitäisi odottaa yhdeltä Yhdysvaltoihin saapuvalta tyhmimmältä ja hirveimmältä malleilta. Ilmeisesti, on rohkea ja erottuva muotoilu ja se tulee täynnä innovatiivista tekniikkaa.

Voimme sanoa vähän tekniikasta, mutta suunnittelusta, joka näyttää kyllä. Jos katsomme Cadillacin jakamia kuvia ja videoita, voimme sanoa, että luova tiimi on tehnyt hienoa työtä. Kuten odotettua, perussuunnittelulinjat eivät muutu, mutta muuttuvat saa tiettyjä lisäyksiä, jotka tekevät siitä todellisen urheiluauton. On syytä mainita musta säleikkö sopimaan pyöriin tai punaiset jarrusatulat niiden takana.

Emme myöskään voi jättää huomiotta sellaisia ​​elementtejä kuin «V-Series» logo etupyörän kaaren takana. Takaosassa on myös uusia ominaisuuksia, kuten urheilullisempi puskuri tai neljä pakoputkea. Ovien sisäpuolella voimme osoittaa vain «V-sarjan» logoa ohjauspyörässä. Jotta tiedämme, mikä moottori humisee konepellin alla, meidän on vielä odotettava, mutta huhut sanovat, että se käyttää V8-lohkoa CT4- ja CT5 V-sarjoista. Silloin tällöin…

Lähde – Cadillac