Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Pari päivää sitten kerroimme siitä General Motors harkitsee valikoimaansa pyörähtää. Ja tapa olisi etsiä vaihtoehtoja, joilla «antaa lisää hypeä» heidän myyttisimmille nimilleen. Ensimmäinen huomautus, joka kiinnitti huomiomme, oli mahdollisuutta, että Corvettesta tulee brändi, jolla on oma kokonaisuus. Jos huhu pitää paikkansa, on selvennettävä, ettei se tapahtuisi ennen vuotta 2025 ja niin tapahtuisi useiden sähköajoneuvojen kohdalla.

Mutta kun tämä kaikki oli tiedossa, ilmestyi taas yksi vielä mehukkaampi uutinen. General Motors voisi myös jakaa Escaladen ja Camaron valikoiman kasvattaaksesi asiakaskuntaasi. Itse asiassa hyödynsin näiden kirkkokuntien hyvää terveyttä kehittääkseen ajoneuvoja, joilla ei ole mitään tekemistä niiden kanssa. Yksi uteliaimmista ja mielenkiintoisimmista olisi Cadillac Escalade Minivan, jonka näet näissä renderöinneissä. Voitko kuvitella, mikä hänen loppunsa olisi…?

Uusi Cadillac Escalade Minivan sijoitettaisiin Escalade SUV:n ja jopa Buick GL8 Centuryn alapuolelle Kiinassa…

Kolesan Cadillac Escalade Minivan takapuolen renderöinti

Ensimmäinen asia, joka tulee selventää, on se tämä Cadillac Escalade Minivan ei ole todellinen. Tämä on pari renderöintiä, jotka Kolesa on suunnitellut General Motorsin tunnetun mallin perusteella. Olemme puhuneet hänestä pitkään näinä kuukausina, ja hän ei ole kukaan muu kuin Buick GL8, jota Yankee-ryhmä myy Kiinassa. Tässä tapauksessa antaakseen sille muodon, se ottaa lähtökohdaksi ylellisimmäisen ja eksklusiivisimman version, jota näillä markkinoilla kutsutaan nimellä Century.

A) Kyllä, muuttaa sen optiikkaa ja lisää tyypillisen grillin, jota nykyinen Escalade jo käyttää SUV-versiossa. Tämä jälki ei ole ristiriidassa sen kanssa, miltä muut kilpailevat mallit näyttävät Kiinassa. Mainittakoon, että monien valittavien joukossa on Geelyn kehittämä Zeekr 009. Sivukuva on kuitenkin jäljitetty GL8:n näkymään, ja takaosa säilyttää osan linjoistaan. Tietenkin Kolesa on muokannut optiikkaa sekä osaa portin suunnittelu…

Kaiken kanssa, General Motors ei vahvista Cadillac Escalade Minivanin mahdollisuutta. Tietenkin, jos totta, hänen ei tarvitsisi «murtaa päätään» paljon toteuttaakseen tuotantoaan. Vielä enemmän, kun se olisi GL8, joka on korostettu korkeammalla ylellisyydellä ja yksityiskohdilla. Suuri kysymys on tietää, mikä olisi asemasi markkinoilla No, jotkut sanovat, että se vaihtelee kyseessä olevista markkinoista riippuen.

Jotkut sanovat, että Yhdysvalloissa se olisi Escaladen alapuolella mallina pääsystä alueelle. Sitten on niitä, jotka uskaltavat sanoa ei, että se olisi huippuversio ottamatta huomioon sen uutta sähkösarjaa. Kuitenkin «kuuma peruna» olisi Kiinassa. Syy: se olisi Escaladen ja jopa Buick GL8:n alapuolella. Emme ymmärrä syytä tähän, vaikka ehkä se onkin, jotta se ei heikennä kolmen kilven mallia…

Aika näyttää mitä tapahtuu ja mitä ei tapahdu…

Lähde – Kolesa