Saltar al contenido

Camperize Peugeot Rifter, kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

30 de septiembre de 2022
peugeot rifter alargado scaled

The peugeot rifter Se on yksi markkinoiden monipuolisimmista malleista ja se on edelleen kevyt teollisuusajoneuvo ja puolestaan ​​erittäin suorituskykyinen tila-auto. Jos olet yksi niistä, jotka ovat intohimoisia seikkailuihin, kerromme sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää leiriytyä Peugeot Rifteriin.

Sen liikkuvuus, esteettisyys, mukavuus ja tietysti monipuolisuus tekevät Peugeot Rifteristä ainutlaatuisen retkeilyyn. Siksi aiomme selittää kaiken, mitä sinun tulee tehdä saadaksesi parhaan hyödyn Rifteristäsi. Muista, että tällä mallilla on sama alusta ja mekaniikka Citroën Berlingon kanssa. Jos sinulla ei vieläkään ole omaa Käytetty Peugeot Riftervoit tulla sisään napsautuksia ja valitse suosikkisi. Mitä odotat päästäksesi leiriytymään sen?

Sinun pitäisi tietää, että se ei ole ainoa pakettiauto, johon voit matkustaa, vaan olemme laatineet valikoiman parhaat pakettiautot retkeilyyntunnemmeko me heidät?

Tutustu Peugeot Rifteriin helpommin kuin uskotkaan

Yhä useammat perheet lyövät vetoa tämäntyyppisestä ajoneuvosta nauttiakseen vapaa-ajastaan, olipa kyseessä viikonloppu, pitkä viikonloppu tai pakomatka. Niissä on suuri tavaratila ja ne ovat erittäin hyvä työkalu jokapäiväiseen käyttöön.

Peugeot Rifterisi asuminen on hyvin yksinkertaista. The asuntoautosarja Peugeot Rifteriin se voidaan koota ja purkaa muutamassa minuutissa riippumatta siitä, onko kyseessä 4,40 metrin versio vai 4,75 metrin versio.

Kuten kaikessa, meillä jokaisella on oma makumme, minkä vuoksi asuntoautosarjat voidaan räätälöidä erittäin helposti. Puhumme suihkuista, komeroista tai jopa keittiöistä. Se sisältää myös 30 litran jääkaappi autonomisella akulla, vesisäiliöllä, pesualtaalla ja irrotettavalla suihkulla. Mitä muuta tarvitset nauttiaksesi erilaisesta viikonlopusta?

furgonetas para autonomos scaled

Lepo ei ole ristiriidassa seikkailun kanssa

Odotetusti, leiriytyä Peugeot Rifteriin se on erittäin helppoa ja tietysti lepo on välttämätöntä. Irrotettava patja voidaan lisätä, jotta se vie mahdollisimman vähän tilaa taitettuna. Se pestään helposti ja nautit mestareiden lopusta.

Vaikka Peugeot Rifter ei olekaan kovin tilava malli, voit hankkia kokoontaitettavan pöydän, jonka voit pystyttää ulos ja nauttia maisemista tai jopa meren aalloista. Asuntoautosarjan avulla voit nauttia suosikkiruoasi mukavuudesta tinkimättä.

Kaikki tämä voi olla sinun 2 300 eurosta lisähintaan ja sisältää asuntoautosarja, irrotettava patja, vesisäiliö, pesuallas ja jääkaappi mm. Haluatko sinäkin niitä? Mene ensin Clicarsiin ja valitse seuraava käytetty Peugeot Rifterisi.

Oliko tästä viestistä apua?