Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Muistatko ensimmäisen iteraation Chevrolet Trailblazerin? Se syntyi virallisesti jo vuonna 2001, mutta ennen kuin se näki päivänvalon itsenäisenä mallina, se julkaistiin toisena varustetasona S-10-maastoautolle. Ja on enemmänkin, koska jos muistat vähän, muistat sen rusettitalo myi sen Euroopassa. Täällä hänen myyntinsä ei ollut kovin korkea, mutta se teki hänet tunnetuksi. Vaikka myöhemmin hänen kaupallinen elämänsä on ollut hieman «outoa».

Kyllä, koska Se lopetti myyntinsä vuonna 2009 ja palasi vasta vuonna 2011 rajoittaakseen tietyille ASEAN-alueen markkinoille.. Näin se on ollut, kunnes General Motors päätti herättää sen henkiin tuodakseen sen takaisin kotimarkkinoilleen. Tosiasia on, että tämä Trailblazerin uusin sukupolvi nauttii menestyksestä Yhdysvalloissa ja tästä syystä Yankee Housen johto haluaa sen pysyvän nuorena ja ajankohtaisena. Siksi he ovat päättäneet antaa sille a hienovarainen muotoilu vuodelle 2023

Uuden Chevrolet Trailblazerin muotoilu ei muistuta edeltäjiään…

2024 Chevrolet Trailblazer ACTIV

Ensimmäinen asia, joka on tiedettävä, on se nykyisellä Chevrolet Trailblazerilla ei ole mitään tekemistä edeltäjänsä kanssa. Eikä se riitä, että muuttaa asemaansa markkinoilla, se tarjoaa myös paljon raikkaamman ja nuoremman estetiikan. Tätä varten koko suunnittelutiimi on keskittynyt tuo se lähemmäs veljeään: Blazeria. Erona on, että toinen sijaitsee puolivälissä B- ja C-SUV-segmenttien välissä ja toinen on täydellinen C-maastoauto koon, hinnan ja tyylikkyyden vuoksi…

Tästä perustasta lähtien voimme ymmärtää, mikä on uudistetun Trailblazerin filosofia. Nyt se erottuu kunnostetusta etuosasta joillakin repeytyneempi optiikka sijaitsee «grillin siipien» yläpuolella. Alemmat ajovalot sijaitsevat nyt näiden säleikköä reunustavan siipien alapuolella ja ovat soikeita. Nyt grilli on puolisuunnikkaan muotoinen ja se on erotettu puskurin alaosasta hienolla listalla. Myöskään kromimaisesta suojasta ei ole puutetta.

Lopuksi, Väripalettiin saapuu kaksi uutta sävyä: Copper Harbor Metallic ja Cacti Green. Mutta on enemmänkin, koska valikoima on jaettu kahteen varustetasoon, jotka «hieman» muokkaavat Trailblazeria. Activ-versiossa on tukevammat jouset ja vaimentimet. Sitten on RS-versio mustalla ulkoverhoilulla, trapetsimainen verkkogrilli19 tuuman pyörät ja pari piikkiä pakoputki kromipinnoitettu.

Uuden Trailblazerin sisustus siinä on 11 tuuman kosketusnäyttö 8 tuuman digitaalisella näytöllä kojetaulussa. Mitä tulee mekaaniseen valikoimaan, perusversiossa ei ole muutoksia 1.2 Turbo 139 CV ja 220 Nm vääntömomentti ja toinen tehokkaampi 1.3 turbo kolmisylinterinen ja 158 hv ja 236 Nm vääntömomentti. Molemmat yhdistetty CVT-automaattivaihteistoon. Jos valitset AWD-nelivedon, vaihteisto on 9-vaihteinen automaatti.

Lähde – Chevrolet