Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Vaikka se ei ole vielä päättynyt kahta vuotta alueella CUPRAtämä tuotemerkki on päättänyt toteuttaa sarjan teknologiset päivitykset Bornissasen ensimmäinen BEV-malli tai täysin sähköinen (on pian lisää). Paras ovat harvoja ja valinnaisia, mutta tärkeitä ja hyödyllisiä. Heidän on tehtävä ennen kaikkea kuljettajan avustajien toiminnot ja kanssa suurin latausteho joka tukee akkua. Esteettisesti Born 2023:ssa ei ole raportoitu muutoksia sen hinta on noussut.

Tämän auton varusteluvaraston laajentamisella on tarkoitus saavuttaa Säilytä asemasi kilpailijoitasi vastaan suoraan markkinoilla, missä se ei ole kovin suosittu malli, mutta melko täydellinen: Kompaktuudestaan ​​huolimatta (pituus on 4,32 metriä) sen toimintasäde on jopa 549 km (luokkansa paras) ja jopa 231 CV:n teho (myös yksi suurimmista).. Kuitenkin sen teknologinen uudistus vuonna 2023, sen hankintahinta on noussut 41 590 euroon (1 900 enemmän kuin viime vuonna). Ominaisuuksilta löytyy noin 11 000 euroa halvempi ajoneuvo: sen nimi on MG 4 Electric.

Park Assist CUPRA Syntynyt 2023

-osiossa ajon apuvälineetSyntynyt 2023 on nyt a älykäs vakionopeudensäädin joka sen lisäksi, että se vaikuttaa nopeuteen ja kaistakeskitykseen, on pystyy ohittamaan automaattisesti. CUPRA kutsuu sitä Travel Assist 2.5:ksi. Samassa suhteessa he ovat myös lisänneet uudet ulkokamerat, jotka mahdollistavat kehä- ja ylänäkymän auton päänäytöstä (Top View Camera). Samoin on uutta, että tuote voi muistaa pysäköintiliikkeet niiden kumoamiseksi tai toistamiseksi itsenäisesti (Intelligent Park Assist).

Päällä huippuenergian talteenottoteho johon kyseinen auto pääsee, sitä on laajennettu vain versiossa, jossa on korkein akku, jonka nettoteho on 77 kWh (82 brutto). On sanottava, että se on Bornin ylivoimaisesti kallein kokoonpano: alkaen 46 630 euroa. Tämä on siirtynyt 135 kW:sta siedettyyn 170 kW:iinjoka teoriassa ja sopivalla laturilla mahdollistaisi akun lataamisen 10 %:sta 80 %:iin noin 20 minuutissa tai 100 km autonomia 5 minuutin välein yhteydestä.

Lähde – CUPRA