Saltar al contenido

CUPRA Ibiza

30 de julio de 2021
CUPRA Ibiza

CUPRA Ibiza on prototyyppi SEAT Ibizan urheilullisemmasta versiosta, jonka on allekirjoittanut Cupra (SEATin uusi itsenäinen brändi). CUPRA Ibiza on saatavana vain viisiovisena korina, kuten kaikki muut SEAT Ibizan mallit. Sen kokoonpano muistuttaa Volkswagen Polo GTI: tä, mutta ilmeisesti CUPRA Ibizan pitäisi mennä askel pidemmälle tarjoamalla meille vielä äärimmäisempi kokoonpano MQB A0 -alustalle. Konepellin alta löydämme todennäköisesti 2.0 TSI -moottorin, jonka teho on 200 hv ja vääntö 320 Nm.

CUPRA -logo

CUPRA Ibizan ominaisuudet

CUPRA Ibiza Se on prototyyppi SEAT Ibizan urheilullisemmasta versiosta, jonka on allekirjoittanut Cupra (SEATin uusi itsenäinen brändi).

CUPRA Ibiza on saatavana vain viisiovisena korina, kuten kaikki muut SEAT Ibizan mallit.

Sen kokoonpano on samanlainen kuin Volkswagen Polo GTI, vaikkakin ilmeisesti CUPRA Ibiza, sen pitäisi mennä askel pidemmälle tarjoamalla meille entistä äärimmäisempi kokoonpano MQB A0 -alustalle.

istuin_kuppi_ibiza_konsepti_03

Konepellin alla tapaamme todennäköisesti a 2.0 TSI -moottori, 200 hv ja 320 Nm vääntöä. Sen vetovoima on edessä ja se on saatavana käsin tai DSG -vaihteistolla. Tällä mekanismilla Volkswagen Polo GTI saavuttaa 236 km / h ja kiihtyy 0-100 km / h 6,7 sekunnissa.

Esteettisesti CUPRA Ibiza eroaa SEAT Ibizasta uusilla urheilupuskureilla korostaen uutta pronssiväristä CUPRA-logoa etusäleikössä ja uutta takadiffuusoria. Lisäksi takaosasta löydämme uuden hiilikuidusta valmistetun spoilerin, tärkeän Alcantara -asennuksen sisätiloissa ja joitain urheiluistuimia verhoiltuina.

istuin_cupra_ibiza_concept_04

CUPRA Ibizan hinta on noin 25 000 euroa ja sen vakiovarusteiden joukossa tulisi olla elementtejä, kuten digitaalinen ohjaamo, elektroninen XDS -tasauspyörästö tai pysäköintimatkan hallinta edessä ja takana.

Oliko tästä viestistä apua?