Saltar al contenido

CUPRA Leon

31 de julio de 2021
CUPRA Leon

CUPRA León on C-segmentin kompakti urheiluauto, joka on SEAT Leónin urheilullisin muunnelma, jota markkinoi uusi CUPRA-alibrändi, jonka omistaa SEAT.

CUPRA -logo

CUPRA Leónin ominaisuudet

päällirakenteetKompakti
ovet5
aukioita5
runko380 l
tehoa245-300 hv
kulutus6.6 – 6.7 l / 100 km
hinta 33 700 euroa
arviointi

CUPRA Leon Se on pienikokoinen C-segmentin urheiluauto, joka on SEAT Leónin urheilullisin versio, jota markkinoi uusi CUPRA-alibrändi, jonka omistaa SEAT. Onko hän SEAT León Cupran seuraaja, nimi, jolla tiesimme sen vuoteen 2019 asti, ja sille on tunnusomaista urheilullinen muotoilu ja viritys, jonka teho on 245–310 hv (mukaan lukien hybridi-plug-in -moottori). CUPRA León valmistetaan Martorellin tehtaalla Barcelonassa Espanjassa, jonka omistaa SEAT.

Välissä kilpailijat, jotka haluavat kilpailla CUPRA Leónin kanssa Muita kompakteja ajoneuvoja, kuten Volkswagen Golf GTI, Ford Focus ST, Renault Mégane RS tai Hyundai i30 N.

Cupra Leon 2020 Cupra 5d Phev 05 Hq

CUPRA Leónin suunnittelu

CUPRA Leónia myydään kahdella korilla: pienikokoinen viisiovinen versio ja Sportstourer-niminen perheversio.

Suunnittelutasolla CUPRA León perii SEAT Leónin neljännen sukupolven ominaisuudet. Sille on ominaista uusi, hyvin pystysuora säleikkö tai sen ajovalot, jotka ovat suoraan perineet SEAT Tarracolta, joka on tuotemerkin suurin malli. Takaosa puolestaan ​​erottuu 100% LED -valoryhmistä, jotka on yhdistetty toisiinsa nauhalla, joka tarjoaa myös kevyitä animaatioita, kun ajoneuvo avataan ja suljetaan.

Cupra Leon 2020 Cupra Sp Phev 01 Hq

Esteettisesti CUPRA León eroaa SEAT Leónista sen kautta Leveimmät puskurit, säleiköt, ylelliset tunnukset sekä uudet vanteet, jopa 19 tuumaa. Sen rungon värit, kuten Graphene Grey, ovat myös erityisiä, ja kuparinväriset aksentit lisäävät väriä.

CUPRA Leónissa on kaksi oikeaa pakoputkea pääsyversiossa ja neljä huippuluokan versiossa. Kuitenkin pakoputket ovat väärennettyjä hybridi-plug-in-versiossa.

Cupra Leon 2020 Cupra Sp Phev 06 Hq

CUPRA León moottorit

CUPRA Leónia markkinoidaan eri versioina. Tällä hetkellä niissä kaikissa on kuuden ja seitsemän nopeuden kaksoiskytkinvaihteinen DSG-automaattivaihteisto, eikä manuaalivaihteistolla varustettu vaihtoehto ole saatavilla.

Ensimmäinen on a CUPRA León 245 hv: n plug-in-hybridimoottorilla ja 400 Nm vääntömomentti, joka yhdistää 150 hv 1,4 TSI: n ja 115 hv: n sähkömoottorin, jonka voimanlähteenä on 13 kWh: n litiumioniakku. Se pystyy kulkemaan 60 km 100% sähkökäytössä WLTP -syklin mukaan, ja sen hiilidioksidipäästöt ovat alle 60 g / km. Plug-in-hybridijärjestelmän ansiosta CUPRA León kiihtyy nollasta 100 km / h: een 6,7 sekunnissa ja CUPRA León Sportstourer 7 sekunnissa ja saavuttaa 225 km / h: n huippunopeuden.

Cupra Leon 2020 Cupra Sp Phev 02 Hq

Loput kolme versiota käyttävät Volkswagen-konsernin tunnettu 2.0 TSI, jonka teho on 245 ja 300 hv (liittyy etuvetojärjestelmään) ja 310 hv (tätä uusinta versiota tarjotaan yksinomaan nelivetojärjestelmän ja Sportstourer-perheen korin kanssa).

Tällä hetkellä espanjalainen brändi ei ole ilmoittanut CUPRA Leónin suorituskyvystä 2.0 TSI -moottorin kanssa, joten emme tiedä, mikä on sen puhtaan suorituskyvyn taso.

Cupra Leon 2020 Cupra 5d Phev 09 Hq

CUPRA Leónin sisustus

CUPRA Leónin sisustus on samanlainen kuin CUPRA Formentorin ja myöhemmin peri SEAT Leónin neljännen sukupolven. Sille on tunnusomaista sen digitaalinen ohjauspaneeli, jossa on 10 tuuman panoraamanäyttö, ja toinen suuri, 12,3 tuuman näyttö, joka johtaa kojelautaa infotainment-järjestelmän käyttämiseksi.

Heidän etuistuimet ovat vakiovarusteena urheilullinen kauhatyylinen muotoilu, lisävarusteena saatava hiilikuituinen selkänoja sekä uusi ohjauspyörä, jossa on erityinen muotoilu ja kuusikulmaiset muotoilusuuttimet, jotka vaikuttavat Lamborghini -tuotemerkin inspiroimilta.

Cupra Leon 2020 Cupra Sp Phev 09 Hq

kojelaudassa on erityinen kuviointi ja kuparinvärinen koriste tuuletusaukkoja ja ohjauspyörää varten. Ohjauspyörässä on muuten erityisohjaimet ja sen kautta voimme käynnistää auton ja valita urheilullisimman ajotavan. Ominaisuuksien, takatilan ja tavaratilan tasolla auto ei muutu suhteessa SEAT Leóniin.

Suositeltu video CUPRA Leónista

1627693067 477 CUPRA Leon

Oliko tästä viestistä apua?