Saltar al contenido

Dacia sandero

31 de julio de 2021
Dacia sandero

Dacia Sandero on taloudellinen kaupunkiauto, segmentti B, jota Dacia on valmistanut vuodesta 2007. Tällä hetkellä Dacia Sandero on jo kolmannessa sukupolvessaan, ja se esitetään vuonna 2020.

Dacia -logo

Dacia Sanderon ominaisuudet

päällirakenteetUtilitaristinen
ovet5
aukioita5
runko328 l
tehoa67-101 hevosvoimaa
kulutus5.3 – 7.4 l / 100 km
hinta 8330 €
arviointi

Dacia Sandero 2020 -mallisto 01

Dacia sandero Se on taloudellinen kaupunkiauto, segmentti B, jota Dacia on valmistanut vuodesta 2007. Tällä hetkellä Dacia Sandero on jo kolmannessa sukupolvessa, ja se esitetään vuonna 2020. Dacia Sanderolle on ominaista poikkeuksellinen käytännöllisyys lyömättömään hintaanon yksi markkinoiden halvimmista hyötyajoneuvoista ja kolmannessa sukupolvessa se on parantanut merkittävästi havaittua laatuaan ja varustelutasoaan, mikä on jo verrattavissa paljon kalliimpiin autoihin. Dacia Sanderoa valmistetaan useissa tehtaissa sen mukaan, mihin markkinoihin ajoneuvo on tarkoitettu, vaikka Eurooppaan saapuvat mallit tekevät sen yleensä Dacian tehtailta Marokosta (Tanger ja Casablanca).

Niiden taloudellisten kaupunkilaisten joukossa, jotka haluavat kilpailla Dacia sandero Löydämme luokassa muita hyötyajoneuvoja, joista Skoda Fabia, KIA Rio tai Citroën C3 erottuvat.

Dacia Sandero 2020 Sininen Ulkopuoli 01

Dacia Sanderon muotoilu

Dacia sandero Se on malli, jolla on ilmeisesti iso runko. Vaikka muotoilu ei ole koskaan ollut sen vahvimpia puolia, sen kolmannessa sukupolvessa se harjoittaa monimutkaisempaa estetiikkaa, jossa on enemmän taitoksia ja enemmän henkilökohtaisia ​​yksityiskohtia, kuten grillin muotoilu, isompi huppu tai LED -ajovalot ja -valot. nuolen muotoinen muotoilu.

Vaikka Dacia Sanderon takaosa on yksinkertainen, etenkin nuolenmuotoiset lentäjät, sen etuosa on saanut persoonallisuutta ja vetovoimaa. Kolmannen sukupolven Dacia Sanderossa on korkeampi ja leveämpi säleikkö, jota ympäröivät kaksi erillistä LED-ajovaloa. Viimeisimmässä päivityksessään Dacia Sandero on peittänyt paremmin joitain yksityiskohtia, jotka ovat tähän asti osoittaneet sen taloudellista näkemystä.

Dacia Sanderon kori, jossa on vain viisi ovea, on 4,09 metriä pitkä, joten se ei ole niin suuri kuin miltä se näyttää ensi silmäyksellä.

Dacia Sandero Stepway 2020 Oranssi 02

Dacia Sandero Stepway ja sen erityispiirteet

Dacia Sandero -mallistossa on crossover-tyyppinen versio, Dacia Sandero Stepway. Stepway on kalliimpi, ja siinä on crossover -estetiikka, houkuttelevampi muotoilu ja ominaisuuksia, jotka helpottavat sen käyttöä tiellä.

Esteettisellä tasolla Dacia Sandero Stepway erottuu mustista muovisuojuksista lokasuojissa, alustassa ja pyöräkaarissa sekä säleikköön merkitystä Stepway -tunnuksesta. Vakiovarusteena on myös räätälöityjä pyöriä ja kattotelineitä sekä ainutlaatuinen oranssi päällirakenne.

Käytännössä Dacia Sandero Stepwayn korkeus on 174 millimetriä (+41 millimetriä) korkeampi, mikä johtuu pääasiassa halkaisijaltaan suurempien renkaiden ja renkaiden yhdistelmästä. Koska se ei ole auto, joka soveltuu off-road-risteyksiin, se sopii näillä ominaisuuksilla paremmin maastossa ajamiseen ja esimerkiksi päällystämättömillä teillä ajamiseen.

Dacia Sandero 2020 -mallisto 03

Dacia Sandero -moottorit

Tässä kolmannessa sukupolvessaan Dacia Sanderoa ei ole saatavana dieselmoottoreihin. Ei tule myöskään jatkossa. Uudessa Dacia Sanderossa on vain kaksi bensiinimoottoria ja bifuel, joka toimii myös nestekaasulla. Syy siihen, miksi tämän sukupolven Dacia Sandero ei ole saatavana dieselmoottoreihin, on dieselmoottoreiden alhainen kysyntä, ja asiakaskunta on pääasiassa bensiinimekaniikkaa.

Dacia Sandero on saatavana kahdella bensiinimoottorilla. Toisaalta edullisemmassa Dacia Sanderossa on 65 hevosvoiman ilmakehän SCe -moottori, jota suositellaan erinomaiseen kaupunkikäyttöön ilman liikaa vaatimuksia, eikä sitä ole saatavana Sandero Stepwayssä. Toisaalta 90 hv TCe -moottori, jossa on turbo, tarjoaa enemmän takuita niille, jotka etsivät täydellistä Sanderoa, kaupunkikäyttöön ja tiellä. TCe -moottori on saatavana lisävarusteena automaattivaihteistolla tai pikemminkin portaattomasti vaihteistolla.

Dacia Sanderossa on myös nestekaasumoottori, bifuel, ja ECO -merkillä, joka toimii epäselvästi kaasulla ja bensiinillä sekä 100 hevosvoimalla ja turbolla, se on alueen tehokkain. Sandero-bifuelissa on lisäksi 40 litran säiliö nestekaasun tankkausta varten. Pysyessään varapyörän varaamassa tilassa tavaratilan lattian alla Sandero -bifuel ei kuitenkaan näe kantavuuttaan rangaistavana, mutta sen on luovuttava vastaavasta varapyörästä.

Dacia Sandero Stepway 2020 Sisustus 11

Dacia Sanderon sisustus

Tässä kolmannessa sukupolvessa olemme jo nähneet kuinka olemme aluksella Dacia Sanderon sisätilat, joiden laatu on huomattavasti korkeampi, kalliimpien autojen kaltainen, joka yhdistää edelleen yksinkertaisia ​​ja halpoja yksityiskohtia, kuten kovan muovin käytön, erittäin miellyttäviin laatuominaisuuksiin, kuten pehmeään tekstiilimateriaaliin kojelaudan keskellä. Dacia Sanderon sisätilat eivät ole enää spartalaisia, yksinkertaisia, vaan linjassa sen kanssa, mitä näemme suurimmassa osassa yleishyödyllisiä ajoneuvoja.

Kyllä, se on totta, että Dacia Sanderolla ei edelleenkään ole tekniikoita, jotka on jo standardoitu nykyaikaisiin hyötyajoneuvoihin, kuten täysin digitaalinen instrumentointi, joka Sanderossa koostuu edelleen analogisista mittalaitteista ja yksinkertaisesta ajotietokoneesta. Mutta kompromissi houkuttelevan suunnittelun, koetun laadun ja kohtuuhintaisten kustannusten välillä on erinomainen.

Mutta merkittävin asia tässä Dacia Sanderossa on sen koetun laadun parantamisen lisäksi Dacian kehittämät viihderatkaisut vastaamaan asiakkaidensa tarpeita aiheuttamatta kustannuksia.

Dacia Sandero 2020 Sisustus 04

Dacia Sanderon kolme viihderatkaisua

Yksinkertaisin viihderatkaisu Dacia Sanderolle on nimeltään Mediaohjaus Y luopuu näytöstä Mikä on vähintäänkin yllättävää. Ja onko nykyään harvinainen ajoneuvo, jossa ei ole viihdejärjestelmää. Sen sijaan Dacia on suunnitellut ratkaisun, joka perustuu telineeseen, johon voimme asettaa matkapuhelimemme ja käyttää sitä viihde- ja navigointijärjestelmänä.

Tätä varten Dacialla on ollut oma ilmainen sovellus, joka on asennettu matkapuhelimeemme ja jossa on suuret kuvakkeet ja yksinkertainen käyttöliittymä, joten voimme käyttää tärkeimpiä toimintoja, jotka meillä olisi auton viihdejärjestelmässä.

Helpottaaksesi matkapuhelimesi turvallista käyttöä, Dacia tarjoaa Bluetoothin vakiona, yhdistääksemme laitteemme ja voidaksemme käyttää sitä ohjauspyörän monitoimisäätimillä ikään kuin se olisi integroitu viihdejärjestelmä. Daciassa on myös ollut USB -liitäntä epätavallisessa asennossa, kojelaudan yläpuolella, joten se on lähellä matkapuhelimen pidikettä ja voimme pitää sen kytkettynä lataamaan sitä käytön aikana. Tätä USB -liitäntää voidaan käyttää myös toisen äänilähteen, kuten USB -pendriven, jossa on suosikkimusiikkimme.

Dacia Sandero Stepway 2020 Sisustus 05

Toisaalta Daciassa on myös ollut viihdejärjestelmä nimeltä Medianäyttö, sitä siinä on 8 tuuman kosketusnäyttö, mutta se riippuu täysin Apple CarPlay- ja Android Autosta. Sen sijaan, että Dacia olisi integroinut täydellisen viihdejärjestelmän ja sen vastaavan ohjelmiston, Dacia on ajatellut yksinkertaisen ratkaisun kuin näyttö, joka toimii visuaalisena käyttöliittymänä. Tällä tavalla käyttäjän on yhdistettävä matkapuhelin – vain USB: n kautta – käyttääkseen Applen ja Googlen kehittämiä CarPlay- ja Android Auto -järjestelmiä.

Viihderatkaisujen huippuluokkaa, Media Nav -järjestelmä, Sillä on jo oma järjestelmä, navigointi sekä ääni- ja toimintoratkaisut, joita näemme yleensä näissä laitteissa. Ei vain sitä, myös Media Nav mahdollistaa Apple CarPlayn ja Android Auton käytön yhdistämällä matkapuhelimemme langattomasti, ilman tarvetta muodostaa yhteyttä USB: n kautta, mikä on erittäin hyödyllistä ja kätevää niille, jotka käyttävät Applen ja Googlen autojärjestelmiä.

Dacia Sandero Stepway 2020 Sisustus 01

Sisäisestä koostaan ​​huolimatta Dacia Sanderolla on edelleen mukava ja suhteellisen tilava ohjaamo. Takaistuimet ovat erittäin esteettömiä, ja niissä on suuret ovet ja hyvä avautumiskulma, josta löydämme kovia muovisia sisäpaneeleja ja vaatimaton ulkonäkö.

Dacia Sandero Stepway 2020 Oranssi 08

Dacia Sanderon runko

Sen tavaratilaan mahtuu sen kokoinen auto. Dacia Sanderon tavaratilan tilavuus on 328 litraa. Mutta sen lisäksi se on parantunut paljon kahden mielestämme erittäin mielenkiintoisen ominaisuuden ansiosta.

Ensimmäinen on se, että Dacia Sanderossa voi olla lokero, joka voidaan sijoittaa kahteen asentoon, alimpaan, jotta saavutetaan suurin käytettävissä oleva tavaratila, ja korkeammalle, tasaiselle kuormaussuulle, helpottaaksemme työtämme. tavaraa tavaratilassa.

Toinen on se, että Dacia Sanderossa on kaksoispohja, johon voidaan sijoittaa väliaikainen varapyörä. Samasta kaksoispohjasta löytyy 40 litran kaasusäiliö nestekaasumalleille, joten niissä on sama tavaratila kuin muissa bensiinimoottoreissa, varapyörästä riippumatta.

Dacia Sandero Stepway 2020 Oranssi 09

Teknologiaa ja mukavuutta uudessa Dacia Sanderossa

Kolmannen sukupolven Dacia Sandero käyttää uuden Renault Clion alustaa, joka takaa suurelta osin korkeat turvallisuusstandardit. Mutta tärkeintä on se Tämä Dacia Sandero on saatavana ensimmäistä kertaa, ja siinä on turvallisuutta, mukavuutta ja ajotarvikkeita, jotka ovat tyypillisiä paljon kalliimmille autoille.

Dacia Sanderossa saatavilla olevista varusteista automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä, mäkilähtöavustaja, kuolleen kulman varoitus, pysäköintitutka edessä ja takana, pysäköintikamera takana, vakionopeudensäädin, automaattinen ajovalokytkentä, automaattinen tuulilasinpyyhin, handsfree-avaus ja -käynnistys ja sähköinen käsijarru.

Dacia Sandero on saatavana jopa käytännöllisellä kattoluukulla.

Dacia Sandero esitteli videon

1627754947 685 Dacia sandero

Oliko tästä viestistä apua?