Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Et ehkä tiedä tai olet ehkä unohtanut. Dacia Spring ei syntynyt sellaisena kuin me kaikki sen tunnemme, vaan sen perusta on Renault K-ZE että rombin taloa on myyty Kiinassa muutaman vuoden ajan. Lisäksi sen virallinen debyytti timanttilogolla pidettiin klo Pariisin salonki viime vuonna 2018. Oli miten oli, ehkä sillä on enemmän vaikutusta kuin veljellään ja todisteena on myynti, joka on kertynyt parin vuoden aikana.

Dacia Springin kaupallinen debyytti tapahtui Euroopassa keväällä 2021. Ja tänä aikana saatujen tilausten määrä on ylittänyt 100 tuhatta toimitusta. Silti valtavasta myyntimenestyksestä huolimatta Se ei ole sopivin sähkömalli riippuen käyttötarkoituksista. Varsinkin kaupungin ulkopuolelle liikkumiseen, sillä sen teho säilyy reilussa 45 CV:ssä vaikka se ratkaistaankin uusi Dacia Spring Extreme…

Sen lisäksi, että uuden Dacia Spring Extremen teho on 45 CV:stä 65 CV:hen

2023 - Dacia Spring Extreme

Lähes kolmen vuoden myynnin jälkeen Dacia Spring Extreme saapuu lisäämään Spring-mallistoa. Ensinnäkin siksi, että se virkistää sen estetiikkaa tarjoamalla sarjan pieniä ja hienovaraisia ​​parannuksia. Kohokohta on, että se näyttää brändin uuden yrityskuvan grillissä Dacia-logojen muodossa. Tiedän myös pukee vartalon tämän version ainutlaatuiseen Slate Blue -sävyyn. Täydennyksenä on kontrastisia yksityiskohtia.

Copper Brown -väri ulottuu elementteihin, kuten peileihin, kattopalkit tai tulppa renkaiden keskialueella. Lopuksi tämä sävy löytyy myös takaluukun logosta. Tämä sävy hiipii myös sisätiloihin korostaen istuimia tai etuovipaneeleja. Se näkyy myös tuuletusaukkojen ulkoreunassa tai kojelaudan tai kosketusnäytön keskialueen ulkomuodossa.

Kaiken kanssa, Dacia Spring Extremen suuri uutuus on sen sähköinen voimansiirto. Sen järjestelmän kokonaisteho kasvaa 65 CV:iin, ylittäen edeltäjänsä 20 CV:llä. Brändin mukaan tarjoaa enemmän vääntömomenttia sekä suuremman kiihtyvyyden ja palautumiskyvyn mutta ei anna lopullisia tietoja. Akku ei muutu myöskään WLTP Mixed -syklissä 220 kilometriä ja WLTP City -syklissä 305 kilometriä.

Kuten näet ne eivät ole näyttäviä lukuja mutta nyt ne näyttävät enemmän kuin riittäviltä käytettäväksi kaupunki- ja lähiympäristössä. Tietenkin 45 CV -version myynti jatkuu, vaikka se linkitetään Essential accessin perusversioon. Joten jos haluat saada yksikön, niin tilauskirja aukeaa näinä päivinä ja «herkimmät» saavat yksikkönsä ennen kesää. Sillä aikaa Odotetaan tuntemattomien tietojen saamista

Lähde – Dacia