Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Dacia Spring on ensimmäinen sähköauto, joka on kehitetty tavallisia ihmisiä ajatellen. Tietenkin heidän myyntipuheensa kalpenee paremmin varustetuille kilpailijoille, kuten Renault Zoelle. Syy, miksi se on markkinoiden halvin sähkö, on hyvin yksinkertainen: on suunniteltu ja valmistettu Kiinassa. Lisäksi hän aloitti uransa Kiinassa nimellä Renault K-ZE. Sitten tuli Dongfeng EX1 Nano Box ja kaikki muuttui paremmaksi…

Vaikka ei Eurooppaan, koska kiinalainen versio on selittämättömästi houkuttelevampi kuin romanialainen. Olipa miten tahansa, Dacian johtotiimi tietää, että sen Sprintissä on monia puutteita. Ensimmäinen ja ilmeisin liittyy sen voimansiirtoon, erittäin kohtuulliseen tehoon, ja akun kantamaan. Mutta on enemmänkin, vaikkakin lopettamaan kaiken, mitä he ovat suunnitelleet a uusi «sukupolvi», jonka pitäisi saapua vuonna 2024. Vaikka tällä liikkeellä olisi temppunsa…

Dacia Spring 2024 säilyttää teknisen lyöntinsä, mutta parantaa sisustusta ja viimeistelyn laatua…

1662645941 59 Dacia Spring Se tekee debyyttinsa syvalla uudistuksessa vuodelle 2024

Kuten tiedät, Renault-konserni on ollut edelläkävijä sähköauton kehittämisessä. Tätä ansiota ja kaikkia häntä seuranneita onnitteluja ei voida kieltää. Mutta on myös kielteisiä tarkasteltavina olevia puolia, ja yksi sitä vastaan ​​eniten kritiikkiä herättäneistä liittyy mallien elinkaareen. Todiste: Zoe on toisessa sukupolvessaan, vaikka itse asiassa se on ensimmäinen vaikkakin suurilla muutoksilla.

Y Tätä samaa tekniikkaa he käyttävät Dacia Springin kanssa. Koska kyseessä on halpa ajoneuvo, jonka myyntihinta on hillitty, kehitys- ja valmistuskustannuksia on sopeutettava mahdollisimman paljon. No, kiitos L’argusin kaverit, olemme oppineet sen vuoteen 2024 mennessä Dacia esittelee kevään toisen osan. Ja se tekee sen tuotantolinjaveljensä esittämien uutuuksien kuumuudessa, erityisesti Dongfeng-versiossa.

Ensimmäinen ja ilmeisin muutos keväällä 2024 liittyy sen esteettiseen linjaan. Se mukautetaan merkin viimeisimpään kehitykseen repeytyneemmällä optiikalla, kromikoristelulla ja uudella C-kirjaimen muotoinen logo. Mutta tuntuvin uutuus on matkustamossa, koska sen pitäisi vapauttaa konfiguroitava digitaalinen kojetaulu, keskuskosketusnäyttö lisää anteliaisuuttaSiellä on kelluva konsoli.

Mitä tulee tekniikkaan, L’argus osoittaa sen voimansiirto lisää tehoaan ja kantamaa. Vaikka rukoileminen ei ole vaikeaa vuodelle 2023 se tarjoaa 60 hv nykyisen 44 hv:n sijasta. Näin voit valita kaksi versiota lähes identtisellä paristolla, koska uudelleenmuotoilu lisää akkua noin 2 kWh. Kaikki tarjotaan 200 kilometriä ja alkumyyntihinta alle 20 tuhatta euroa.

Tarkistaaksemme, millainen Dacia Springin kehitys tulee olemaan, meidän on odotettava vähän vai ei…?

Lähde – L’argus