Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

The sosiaaliset verkostot Ne vievät yhä enemmän aikaamme. Meillä on Instagram, Facebook, Twitter, TikTok ja Twitch ja varmasti monia muita, joita en tällä hetkellä tiedä. Yksi viime aikojen vahvimmista hiteistä on TikTok, joka tuli tunnetuksi kuuluisista tansseista, mutta josta löytyy jo kaikenlaista sisältöä. Joo, TikTokissa on myös autoja.

Tuoreessa tutkimuksessa on etsitty mm hashtageja tämän kiinalaisen sosiaalisen verkoston jäseniä, jotka haluavat tietää, mitkä ovat eniten mainittuja automerkkejä ja niiden jäljennöksiä, sekä tietyt automallit. Se on varmasti hyvä tapa selvittää, mitkä autot ovat suosituimpia koko TikTok-universumissa. Muuten, tiesitkö, että olemme myös tässä sosiaalisessa verkostossa? Täältä pääset profiiliimme.

TikTokin suosituimmat automerkit

BMW logo

Alkaen BMW on ylivoimaisesti eniten katselukertoja kerännyt automerkki, jolla on vähintään 49,2 miljardia katselukertaa. Seuraava, vaikkakin hyvin kaukana, on Mercedes-Benz, jolla on 27,1 miljardia katselukertaa. Kolmannella sijalla ja 20,4 miljardilla videon katselukerralla ovat Audi ja Honda. Lopulta Tesla ja Ford ilmestyvät 19 100 miljoonalla kopiolla.

asema Brändi TikTok-näkymät
asema Brändi TikTok-näkymät
1 BMW 49,2 miljardia
kaksi Mercedes 27,1 miljardia
3 Audi 20,4 miljardia
3 Rintareppu 20,4 miljardia
5 Tesla 19,1 miljardia
5 Ford 19,1 miljardia

TikTokin suosituimmat automallit

1658498084 815 Ei ole vain tansseja TikTokin suosituimmat merkit ja mallit

Tässä tapauksessa Ford kruunaa korkeimman, Maverickilla ja Mustangilla yli 10 000 miljoonaa kopiota. Kolmannella sijalla on aina houkutteleva Toyota Supra 9 400 miljoonalla. Neljäs ja viides sija ovat Nissan GT-R:lle ja Honda Civicille. Seuraavassa taulukossa on yksityiskohtaisimmat tulokset.

asema Malli TikTok-näkymät
asema Malli TikTok-näkymät
1 ford maverick 10,9 miljardia
kaksi Ford Mustang 10,7 miljardia
3 toyota supra 9,4 miljardia
4 Nissan GT-R 8,4 miljardia
5 Honda Civic 4,1 miljardia
5 Chevrolet Camaro 4,1 miljardia
7 Range Rover 3,4 miljardia
8 Subaru WRX 2,1 miljardia
8 volkswagen passat 2,1 miljardia
10 Lamborghini Huracan 2 miljardia

News Engine TikTokissa

Joo, News Motor on myös TikTokissa, jossa jaamme lähes päivittäin sisältöä testaamistamme autoista ja esittelyistä, joihin osallistumme, sekä triviaa ja muita mielenkiintoisia yksityiskohtia, jotka tulevat esille autokokemustemme aikana. Olemme olleet vasta muutaman kuukauden, joten tule katsomaan, seuraa meitä ja muista tykätä videoistamme.

@actualidadmotor

Mitä mieltä olet uudesta Audi RS3:sta ✔️🔝 #audi #rs3 #audirs3 #videosdecoches #4u #fyp #sinulle #viral #autot #automotion

♬ Rakastan sinua niin – King Khan & BBQ Show

Lähde – Confused.com