Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Viime päivinä jotkut autonvalmistajat ovat laittaneet myyntiin Espanjassa tuotteita, jotka saapuvat markkinoillemme hyvin rajoitetuissa erissä. Asia on kyseessä ford ja hänen bronconsakatumaasturi, joka alun perin lanseerattiin vain Pohjois-Amerikassa, mutta joka tulee lopulta Eurooppaan tai sieltä Renault ja sen Megane RS Ultime, erikoispainos ranskalaisesta kompaktista, jonka tarkoituksena on sanoa hyvästit mallin edelliselle sukupolvelle, sekä sen urheilullisemmalle versiolle, jossa on bensiinimoottori ilman minkäänlaista hybridisaatiota. Tietää paljonko kukin maksaa?

Ainutlaatuisuus autojen suhteenVaikka nämä eivät ole korkean suorituskyvyn superautoja tai kohtuuttoman ylellisiä, se on kallis. Tässä tapauksessa se on kaksi ajoneuvoa, joista vain pieni kourallinen ihmisiä maassamme voi nauttia. Ottaen kuitenkin huomioon eurooppalaisen teollisuuden nykyiset olosuhteet ja polun, jota poliitikot ovat pakottaneet seuraamaan, ne ovat 4×4 ja matkailu, joka voidaan arvostaa uudelleen muutamassa vuodessa sen niukkuus, omaperäisyys ja mekaaninen puhtaus huomioon ottaen. Käsitteellisestä näkökulmasta katsottuna tällaisia ​​(niin «perinteisiä») uusia autoja ei enää juurikaan valmisteta.

Renault Megane RS Ultime Spain 2023

Tietoja Ford Broncostasinisen soikean allekirjoitus on ilmoittanut, että se tulee tälle planeetan alueelle vuonna tiukasti rajoitettu määrä, tarkkoja lukuja mainitsematta. Se on sinun versiossasi kanssa 334 hv bensiinimoottori ja viisiovinen kori. Voit valita kaksi varustetasoa: Outer Banks alkaen 86 900 eurosta ja Badlands, joka alkaa 91 450 eurosta. Huolimatta siitä, että se on maasto-ominaisuuksiltaan erinomainen ajoneuvo, suuri (pituus 4,81 m) ja se on rakennettu pitkittäispalkkien ja poikkipalkkien alustalle, sen hankintahinta on lähempänä Mercedes G-sarjan kuin Mercedes-Benzin hankintahintaa. Jeep Wrangler tai INEOS Grenadier, sen tärkeimmät vaihtoehdot.

Mitä tulee Renault Megane RS Ultimeenrombuksen galabrändi on vahvistanut a Tuotanto rajoitettu 1 976 kappaleeseen hintaan 55 220 euroa kappaleelta. Se on paljon enemmän kuin CUPRA Leon VZ tai Hyundai i30 N, kaksi sen suurinta kilpailijaa, mutta sitä voidaan pitää vähäisenä, kun se tulee viimeinen yhtiön urheiluosaston kehittämä auto, Renault Sport. Tästä eteenpäin Alpine suunnittelee tehokkaimmat versiot tämän yrityksen malleista. Tämä suorituskykyinen, etuvetoinen kompakti ominaisuuksia a 300 hv bensiinimoottori ja automaattivaihteisto. Siinä on ohjaus molemmilla akseleilla.

Lähde – Ford ja Renault