Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Hän Volkswagen-konserni harkitsee mahdollisuus rakentaa suuri uuden sukupolven akkutehdas Yhdysvaltoihin Euroopan vahingoksi. Tämä johtuu siitä Inflaation vähentämistä koskeva laki (jäljempänä IRA), joka tarjoaa monia houkuttelevia alan laajuisia kannustimia inflaation torjuntaan siinä amerikkalaisessa maassa. Se ei ole ainoa eurooppalainen yritys, joka harkitsee sijoittavansa Atlantin toiselle puolelle tästä syystä (arviolta niitä on lähes viisikymmentä). Saksalaisten asennus se olisi eri tehdas kuin Sagunton tehdas (Valencia), joka jatkuu suunnitellusti. Kuitenkin saksalainen monikansallinen on jo tehostanut toimintaansa Pohjois-Amerikassa ja on ilmoittanut rakentavansa energiaakkuja kokoavan tehtaan Kanadaan.

Volkswagen-konserni on tällä hetkellä umpikujassa arvioida erilaisia ​​vaihtoehtoja akkutehtaiden rakentamiseen Itä-Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa tuottamaan noin 240 GWh (gigawattituntia) akkuja vuoteen 2030 mennessä. Näitä komponentteja asennettaisiin valmistajan merkkimallien sähköautoihin sekä joihinkin Ford-malleihin. Saksalainen monikansallinen yhtiö tutkii Euroopan unionin vihreää sopimusta ennen lopullisten päätösten tekemistä, koska se voi myös olla hyödyllistä Taloudellisesti katsottuna. Samaan aikaan kyseisen yhtiön ylintä johtoa ovat ilmoittaneet EU:lle, että mahdollisuus siirtää yksi heidän hankkeistaan ​​Yhdysvaltoihin on todellinen.

vw kanada

Volkswagen-konsernin teknologiajohtajan sanat, Thomas Schmallhänen henkilökohtaisella LinkedIn-tilillään ehdottaa sitä Eurooppa voi menettää miljardeja euroja investoinneissa, jos se ei tarjoa kilpailukykyisiä ehtoja ja siellä amerikkalaisen IRA:n kanssa. Tällaisen uhan alla (koska yritys ei ilmoita mitään muuta kuin sitä, että se myy teollisen tulevaisuutensa eniten tarjoavalle) On olennaisen tärkeää, että EU vastaa Yhdysvalloille ja tarjoaa samanlaista tukea tai tukia tuotannon ylläpitämiseksi Vanhalla mantereella, sillä takeilla, joita tämä merkitsisi verojen, työllistettävyyden ja sosiaalisen hyvinvoinnin kannalta.

Volkswagen investoi tämän vuosikymmenen aikana 180 000 miljoonaa euroa osana teknologista (digitaalista) ja energiamuutosta.. Noin 15 000 miljoonaa osoitetaan vain sähköajoneuvojen akkuja tuottavien tilojen perustamiseen vuoteen 2027 asti. Sagunton lisäksi Toinen tämäntyyppinen tehdas on vahvistettu Ontarioon (Kanada), joka on ensimmäinen Euroopan ulkopuolellajoka tukee Scout-autonäyttelyä Etelä-Carolinassa (USA). Tällaisissa projekteissa se luottaa PowerCo:han, sen tytäryhtiö, joka kehittää näitä elementtejä koko prosessinsa ajan. Yhtiön päätavoitteena on laajentaa läsnäoloaan ulkomaisilla markkinoilla.

Lähde – Volkswagen