Viime kesän lopulla ilmoitimme siitä Renault työskenteli uuden crossover-mallin lanseerauksessa. Odotimme jo, että sitä kutsutaan Renault austral. Vaikka autosta ei vieläkään ole täysin paljastettuja kuvia, ranskalainen yritys on jättänyt joitakin valokuvia naamioidusta yksiköstä sekä useita tärkeitä yksityiskohtia.

Ensimmäinen huomioitava asia on, että tämä uusi Renault Austral on luonnollinen korvike Kadjarille, joka ei itse asiassa ole saavuttanut menestystä, jota timanttimerkki odotti. Joka tapauksessa resepti tulee muuttumaan paljon, koska kaikki markkinamme versiot sähköistetään.

Itse ajoneuvo on kehitysvaiheensa päätökseen. Itse asiassa Renault itse vahvistaa, että se suorittaa parhaillaan testipäiviä todellisissa olosuhteissa, joissa testimuulit matkustavat yhteensä 2 miljoonaa kilometriä hajallaan yli 1,4 miljoonalla radalla ja loput 600 000 kilometriä avoimella tiellä ja täysin todellisissa tilanteissa.

Renault Austral takana

Pian se matkustaa Romanian, Ranskan, Saksan ja Espanjan teillä validointitesteissään.

Brändin uusi lisäys ottaa uuden CMF-CD3 alusta, jossa on uusimmat ajoapulaitteet ja parhaat asetukset akustisen eristyksen ja kuljettajan mukavuuden kannalta.

Kuten edellä sanoin, uudessa Renault Australissa on sähköistetty mekaaninen valikoima. Siellä tulee olemaan 1.3 TCe lievä hybridi 12 voltilla, a 1,2 TCe myös mikrohybridi, mutta 48 voltilla ja mekaanikko Hybridi E-Tech uusi sukupolvi. Vaikka Renault ei ole halunnut kommentoida suorituskykytietoja, se on tehnyt selväksi, että versiosta on tulossa jopa 200 hv.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, on otettava huomioon, että tämä tuote myötävaikuttaa tuotantoon maassamme, sellaisena kuin se tulee olemaan valmistettu Renaultin tehtaalla Palenciassa Renault Méganen vieressä.

Renault Austral naamioitu

Lähde – Renault