The autoteollisuuden sähköistämiseen Se on antanut meille mahdollisuuden olla todistamassa, melkein eturivissä, uusien tuotemerkkien syntyä. Monet saapuvat täynnä hyviä projekteja, mutta harvat pääsevät kunniaan seuraamaan Teslaa valtaistuimelle. Yksi nuorimmista valmistajista, mutta itseään paremmin sijoittuva on Equus Automotive. Hänen nimensä ei ehkä kuulosta sinulle tutulta, mutta kerroimme hänestä jo viime maaliskuussa 2018, kun hän esitteli Throwbackin.

Koko tämän ajan he ovat jatkaneet työskentelyä keskittyen pääasiassa kotimarkkinoilleen, Yhdysvaltoihin. Hyvänä start-up-brändinä he haluavat kuitenkin kasvaa parantaakseen suorituskykyään ja pysyäkseen pinnalla. Siksi he palaavat lataukseen a julkaisematon malli että emme tiedä, hyvässä vai pahassa, se yllättää. Se on noin Equus Scout e-konsepti, 100 % sähköinen mönkijä, joka, jos katsot sitä, on saanut inspiraationsa myyttisestä mallista …

Equus Scout e-konsepti tuo alkuperäisen Ford Broncon linjat tulevaisuuteen …

Equus Scout sähköinen konsepti (2023)

Jos katsot kuvia Equus Scout e-konseptin muotoilu näyttää samalta, ja paljon, johon Ford bronco ensimmäisen sukupolven. Mutta ole varovainen, että tietyt ominaisuudet ovat myös samanlaisia ​​kuin mitä voimme nähdä myyttisessä Lada Nivassa. Oli miten oli, Scout e-konseptissa on suoria linjoja, jotka muotoilevat neliömäisiä pintoja, mutta emme voi sivuuttaa elementtejä, kuten esim. pyöreä optiikka tai grillimuoto ja kattolinja.

Ulkoisesti kolmiovinen Equus Scout saavuttaa 4,57 metrin pituuden, 1,99 metriä leveä ja 1,81 metriä korkea. Viisisuuntainen runko puolestaan ​​kasvaa 4,78 metriin. Omalta osaltaan, taistelu on 2,72 metriä ensimmäiselle ja 2,97 metriä toiselle. Sen sisällä on puhdas ja yksinkertainen muotoilu, jossa digitaalinen kojetaulu, keskusnäyttö ja säätimien puuttuminen erottuvat.

Kuten kehon kanssa, myös täällä on tietty jälkimaku alkuperäisestä Ford Broncosta. Varsinkin kojelaudan alumiiniverhoilun tai nahka- ja puuverhoilun vuoksi. Lopulta on aika puhua sähköisestä voimansiirrosta. Scoutissa on neljä moottoria, jotka antavat Tehoa 761 hv ja vääntöä 1100 Nm kaikille neljälle pyörälle. Itsensä ruokkimiseen se käyttää viittä akkua, joiden teho vaihtelee välillä 105 kWh – 190 kWh.

Equuksen mukaan autonomia vaihtelee 400 ja 650 kilometrin välillä. Ja ihmetteletkö, milloin tämä malli tulee markkinoille? No, se on suunniteltu vuoden 2023 neljännelle neljännekselle ja lisäksi siitä tulee myös lämpöversio, josta ei tiedetä mitään. Sen hinta? Ei tiedetä, samoin kuin saapuuko se Eurooppaan vai ei…

Lähde – Equus Automotive