Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Maailma on tulossa yhä tietoisemmaksi ihmisten toiminnan vaikutuksista ympäristöön, ja autojen päästöt ovat korkealla listalla. Siksi monet hallitukset ja järjestöt ovat ottaneet käyttöön toimintatapoja vähentääkseen ajoneuvojen hiilidioksidipäästöjä ja muita haitallisia aineita. The EU:n säännöt ajoneuvojen päästöistä Ne ovat yksi niistä politiikoista, joiden päätavoitteena on vähentää autojen epäpuhtauksia ilmakehässä.

The Euromääräykset määritä ajoneuvoille CO2-, NOx-, HC- ja NMHC-päästöt, jotka käynnissä oleva auto voi päästää. Ne koskevat kaikkia ajoneuvoja Euroopan unionin teillä sekä Sveitsissä, Norjassa ja Islannissa. Euroopassa on tällä hetkellä kuusi päästöstandardia autoille. Ajoneuvon päästönormi määräytyy moottorin tyypin ja tehon mukaan. Auton päästönormi määräytyy sen valmistushetkellä.

Euroopan komissiolla on valtuudet muuttaa päästönormeja ajoittain uuden tutkimuksen ja kehityksen perusteella. Myös päästönormeja muutetaan tarvittaessa, koska tiellä on vaihtoa vaativia autoja.

Mistä tietää, mitä euromääräyksiä autoni noudattaa

Elon Musk haluaa tunneleita mille tahansa tuotemerkille, kunhan ne ovat päästöttömiä

Ajoneuvojen päästöjä koskevat Euro-säännökset koskevat kaikentyyppisiä autoja, mukaan lukien sähkö- ja hybridiajoneuvot. Päästöstandardit koskevat myös kuorma-autoja ja muita raskaita ajoneuvoja. On kuitenkin huomattava, että standardit jakautuvat useisiin eri luokkiin, ja sen pitäisi olla tietää missä yksi niistä on tietty ajoneuvo tai mitä Euro-määräyksiä ajoneuvo täyttää. Tätä varten aiomme nähdä olemassa olevat tyypit ja kunkin niistä implisiittiset ominaisuudet…

Euro 7 -asetus

Euro 7 -asetus ei ole vielä voimassa. Sen odotettiin tulevan voimaan vuonna 2020, mutta nyt näyttää siltä, ​​että se on tullut voimaan suunniteltu vuodelle 2025.

Euro 6 -asetus

Euro 6 -asetus kattaa kaikki ajoneuvot alkaen Syyskuu 2014.

Euro 5 -asetus

Euro 5 -asetuksen tapauksessa se tuli voimaan vuonna Syyskuu 2009.

Euro 4 -asetus

Siitä asti kun tammikuuta 2005 Ne ovat Euro 4 -asetuksen alaisia.

Euro 3 -asetus

Euro 3 -asetus tuli voimaan vuonna tammikuuta 2000.

Euro 2 -asetus

tammikuuta 1996 on Euro 2 -asetuksen alkamispäivä.

Euro 1 -asetus

Ja lopuksi, Heinäkuu 1992 Tämä on hetki, jolloin Euro 1 -asetus otettiin käyttöön.