Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

The A-segmenttiSelvästi urbaanin lähestymistavan omaavien autojen tilanne elää huonoja aikoja. Se on luokka, johon viime vuosien hintojen nousu on vaikuttanut prosentuaalisesti eniten. Niin paljon, että monet valmistajat ovat päättäneet lopettaa niiden myynnin. Niistä harvoista, jotka ovat jäljellä yksi parhaista vaihtoehdoista on tällä viikolla testaamamme auto Hyundai i10.

Hyundai-malli kilpailee muiden tunnettujen kilpailijoiden, kuten serkkunsa Kia Picanton, Fiat 500:n tai jopa Fiat Pandan, kanssa. Mutta myös Suzuki Igniksen tai Toyota Aygo X Crossin kanssa. i10:n lähtöhinta on 11 800 euroa (alennuksilla) ja seuraavilla riveillä aion kertoa sinulle kaikki sen yksityiskohdat.

Moderni ja urbaani, mutta ei crossover Tämä on Hyundai i10!

Alkaen estetiikasta, testattu yksikkö varustaa Techno-varustetaso, kontrastivärisellä mustalla katolla. Sille on ominaista 16 tuuman renkaatsen kiiltävän mustan jäähdyttimen säleikön sekä peilien koteloiden tai edessä olevien pyöreiden päiväajovalojen vuoksi.

Testaa Hyundai i10 takaprofiilia

Esteettisesti se näyttää minusta onnistuneelta, ainakin tällä viimeistelytasolla, vaikka he sanovat, että «Makuista ei ole kirjoitettu mitään”. Henkilökohtaisesti Minusta niiden muoto on houkutteleva merkitty puskuri ja konepelti sekä ajovalojen linjat, sivun kaaret tai taka-alueen «hajotin».

Kuten kaupunkiautoissa tavallista, sisätilan etsiminen näkyy sivukuvasta. Siksi näemme joitain melko lyhyet ylitykset ja huomattava korkeus, jos vertaamme sitä suurempiin ajoneuvoihin.

Tässä osiossa on tärkeää korostaa sen kompakteja ulkomittoja. Hyundain apuohjelma pituus 3,67 metriä1,68 leveä, 1,48 korkea ja sen akseliväli on 2,42 metriä.

Ylimmällä varustetasolla You_don’t_need_frills_to_have_a_nice_interior»>Et tarvitse röyhelöitä kauniiseen sisustukseen

Testaa Hyundai i10 sisällä

Sisällä voit ottaa miellyttävän yllätyksen, koska kojelaudan ulkonäkö on erittäin hyvä. Mitään hienoja materiaaleja ei tietenkään ole, mutta käytännössä kaikki säädöt ovat täydellisiä ja mikä tärkeintä, kaikki on oikeassa paikassa. Kuten sanoin, visuaalisesti se näyttää erittäin hyvin ratkaistulta.

Meillä on yksinkertainen kojetaulu mutta jossa on keskusnäyttö tärkeimmille matkatiedoille, kuten kulutus, polttoaineen autonomia ja erilaiset osat. Kierrosluku- ja nopeusmittari sekä jäähdytysnesteen lämpötila näkyvät hetkessä.

Sillä aikaa, kojelaudan keskellä meillä on 8 tuuman näyttö, mikä on varsin hyvä, jos otamme huomioon autotyypin, johon olemme asennettuna. Sen lisäksi on huomionarvoista, että sillä on langaton älypuhelimen synkronointi, jota arvostetaan aina. Jos haluamme ladata puhelimemme akun, voimme tehdä sen USB- tai 12 voltin pistorasioista.

Testaa Hyundai i10 näyttöä 8 tuumaa

Ilmanvaihtojärjestelmässä ei ole automaattista ilmastointia, vaan a manuaalinen ilmastointi elinikäinen. Ainakin tässä viimeistelyssä, sillä ylemmässä yksivyöhykkeinen ilmastointilaite on vakiona.

Erittäin hyvä asumiskelpoisuus neljälle

Mitä tulee asumiseen, Hyundai i10 on auto, joka on hyväksytty viidelle matkustajalle, paitsi helpoimmin saavutettavissa olevassa pinnassa, jossa on vain neljä istuinta. Etupenkillä olen 1,76-pituisena tuntenut oloni riittävän mukavaksi, mutta loogisesti huomaa, että olet lähempänä matkustajaa kuin isommassa autossa.

Testaa Hyundai i10 takaistuimet

toisessa rivissä voit matkustaa hyvin niin kauan kuin sinulla ei ole pitkää kokoa, esimerkiksi yli 1,80. Tässä mielessä suurin este ei ole päällirakenteen korkeus, joka on erittäin hyvä, vaan tila polville, jotka voivat hieroa sinua vasten etuselkänojalla. A-segmentiksi sen takaistuimet ovat joka tapauksessa enemmän kuin oikeat.

Huolimatta hyväksynnästä viidelle matkustajalle, voit jo kuvitella, ettei viidelle ole kovin mukavaa tehdä pitkiä matkoja tällä autolla. Siitä on hyötyä tietyissä tilanteissa, vaikka jos voit valita, suosittelen kysymään kuljettajan tai matkustajan istuinta.

Onko Hyundai i10:n tavaratila tarpeeksi iso?

Testaa Hyundai i10 tavaratila

Jos avaamme portin runko tapaamme yhden Tilavuus 252 litraa. Kun otetaan huomioon sen tuskin 3,67 metrin pituus, tilavuus on enemmän kuin oikea, ja se riittää pakattavaksi ostoksille tai parille pinottulle hyttimatkalaukkulle sekä useille reppuille pariskunnan pakomatkalle.

Kolme eri moottoria ja kaksi vaihdelaatikkoa

Mitä tulee moottoreihin, Hyundai i10 voidaan konfiguroida kolmella teholla erilainen, aina bensiini ja ilman sähköistystä, sekä 5-vaihteisella manuaalivaihteistolla tai robottivaihteistolla. Sanomattakin on selvää, että veto menee aina etuakselille.

Voimme valita lohko 1.0 MPI vapaasti hengittävä 66 hv saatavana vain manuaalivaihteistolla, a 1,2 MPI myös ilman ahtoa, tuottaa 84 hv ja a 1.0 TGDI turbolla joka tuottaa 100 hv. Sekä 66- että 84-hevosvoimaiset voivat kantaa robotisoitua vaihteistoa, ja ne tarjoavat vain manuaalivaihteiston voimakkaimmalle kolmesta.

84 hv:n Hyundai i10:n ratissa

Testaa Hyundai i10 bensiinimoottori 84 hv

Tätä testiä varten olemme valinneet mielestämme järkevimmän mekaanisen muunnelman; the 1,2-bensiini, 84 hv ja 171 Nm vääntömomentti. Se hyväksyy keskimääräiseksi polttoaineenkulutukseksi 5,5 l/100 km, 0-100 12,6 sekunnissa ja 171 km/h huippunopeuden lisäksi.

Moottorin perässä, sen hienostuneisuus on huomattava. On huomattava, että se on nelisylinterinen moottori, joka toimii hienosti, ilman tärinää ja miksi ei sanoisi, jonka ääni on paljon miellyttävämpi kuin kolmisylinteristen moottoreiden.

Vaste on makea koko kierroslukualueella, voimakkaampi noin 4000 rpm alkaen. Olen sitä mieltä, että haluan vaeltaa ja liikkua kaupungissa sen kehittämä 84 hv on enemmän kuin tarpeeksi, vaikka loogisesti se ei tarjoa merkittävää vakavaraisuutta rinteeseen päin tai nopeutettuun radalle liitettäessä. Meidän on otettava se huomioon ja oltava tietoisia siitä.

Kaupungissa viihdyt hyvin sen ketteryyden ansiosta

Testaa Hyundai i10 etuprofiilia

Mutta se on kaupungeissa, joissa saamme kaiken irti tästä autosta. Kompaktin kokonsa ja ohjausavustuksen ansiosta se näyttää a loistava ketteryys liikkua liikenteessä. Myös pysäköimään pieniin reikiin tai ajettaessa kapeita katuja.

Ollakseni rehellinen, saat jopa pitää hauskaa heiluttelee sitä, koska se tuntuu erittäin ketterältä ja kevyeltä, ja se myös täydentää muutoksen tunnetta tarkoilla ja riittävän nopeilla lisäyksillä. Todellakin, on mukavaa ajaa tuollaisella autolla ympäri kaupunkia.

Mitä tulee jousituksiin, niillä on tasapainoinen taara kaupunkikäyttöön. Se ei ole liian pehmeä, koska jyrkimmät kuopat ovat havaittavissa, mutta sen kokoonpano on vaikuttanut erittäin onnistuneelta.

Hyväksytty kaavittu tielle

Testaa Hyundai i10 sivua

Jos uskallamme mennä ulos valtatie, edellä mainitun moottorin suorituskyvyn lisäksi se ei myöskään toimi huonosti. Loogisesti se ei voi tarjota samaa tasoa ja tarkkuutta kuin korkeamman segmentin auto, mutta sinulla ei ole tunnetta, että sen kanssa olisi «myyty».

Itse asiassa olen tehnyt kaksi noin 150 kilometrin matkaa maantiellä ja olen tuntenut oloni mukavaksi. Aerodynaamisia ääniä havaitaankuten odotettiin, ja sen istuimet eivät ole mukavimpia pitkille matkoille, mutta jopa sen moottori mahdollistaa suhteellisen korkeiden risteilyjen ylläpitämisen niin kauan kuin korkeusmuutoksia ei juurikaan tapahdu.

Kulutus

Testaa Hyundai i10 ilmastointi

Viimeistelemme dynaamisen osan osion ollessa päällä kulutus. 600 kilometriä testeissä, jotka suoritettiin suurimmaksi osaksi tällaiselle autolle iloiseen tahtiin, keskiarvo on ollut 5,4 litraaeli kymmenesosan hyväksyttyä kulutusta vähemmän.

Tämäntyyppisissä moottoreissa kaupunki- ja maantiekäytön välinen ero on minimaalinen. Itse asiassa maantiellä 120 km/h nopeudella olemme liikkuneet 5,3 l/100 km tiukasti käytössä kaupunkien tavallinen asia on olla 5,8 tai 6 litrassa 100 kilometrin välein. Minun näkökulmastani se ei ole ollenkaan huono.

Johtopäätökset

Testaa Hyundai i10 takapilari

On todella sääli, että saastumisenestomääräykset ja yhä vaativammat turvajärjestelmät pakottavat valmistajat nostamaan näiden autojen hintoja niin paljon tai joutuvat suoraan toimeen ilman niitä.

Are erittäin mukavia ja käytännöllisiä ajoneuvoja liikkuessa kaupungissa, joka mahdollistaa tämän luokan ajoneuvon päivittäiseen kaupunkimatkaan ja sen jälkeen toisen suuremman auton matkustamiseen perheen kanssa. Mutta ymmärrämme täysin, että yhä harvemmat asiakkaat voivat harkita uuden segmentin A ostamista nykyiset hinnat.

Varusteet Hyundai i10

Testaa Hyundai i10 16 tuuman vanteet

Essence

 • Active Lane Departure System
 • automaattinen hätäjarrutus
 • valontunnistus
 • Ulkopeilit mustat
 • musta grilli
 • 14 tuuman teräsvanteet
 • Kuljettajan istuin korkeussäädöllä
 • 3,5 tuuman näyttö mittaristossa
 • Ilmastointi
 • Vakionopeudensäädin ja nopeudenrajoitin
 • Bluetooth
 • Keskuslukitus kaukosäätimellä ja taittoavaimella

Luokka

 • Peileihin integroidut merkkivalot
 • Korinväriset ulkopeilit
 • Ulkopeilien sähkösäätö ja lämmitys
 • 15-tuumaiset kevytmetallivanteet
 • Sähkötoimiset ikkunat
 • peruutuskamera
 • 8 tuuman kosketusnäyttö Apple CarPlaylla ja Android Autolla

Techno

 • lasten oven lukko
 • Tummennetut ikkunat
 • LED-päiväajovalot ja seisontavalot
 • etusumuvalot
 • Kiiltävä musta säleikkö
 • Kromi ulkokahvat
 • 16 tuuman renkaat
 • Sisäkatto musta
 • taka pysäköintitunnistin

Prices_Hyundai_i10″>Hyundai i10 -hinnat

Testaa Hyundai i10 edessä

Moottori Muuttaa Suorittaa loppuun Hinta
Moottori Muuttaa Suorittaa loppuun Hinta
1,0 MPI 66 hv Manuaalinen 5v Essence (4 paikkaa) 11 800 €
1,0 MPI 66 hv Manuaalinen 5v Luokka 13 290 €
1,0 MPI 66 hv Manuaalinen 5v Techno 14 290 €
1,0 MPI 66 hv Automaattinen Luokka 14 890 €
1,2 MPI 84 hv Manuaalinen 5v NLine 15 840 €
1,2 MPI 84 hv Manuaalinen 5v Techno 2C 16 140 €
1,2 MPI 84 hv Automaattinen Techno 2C 17 040 €
1,2 MPI 84 hv Automaattinen Editor’s_Opinion»>Toimittajan mielipide

hyundai i10
 • Julkaisijan luokitus
 • Pisteet 4 tähteä
 • Erinomainen
11 800 a 18,720
 • 80 %

 • hyundai i10
 • Tarkastelu: Diego Avila
 • Lähetetty: 7. marraskuuta 2022
 • Viimeisin muutos: 4. marraskuuta 2022
 • Ulkomuotoilu
  Julkaisija: 80%
 • Sisustussuunnittelu
  Julkaisija: 80%
 • etuistuimet
  Julkaisija: 75%
 • takaistuimet
  Julkaisija: 85%
 • Runko
  Julkaisija: 80%
 • Mekaniikka
  Julkaisija: 80%
 • Kulutus
  Julkaisija: 85%
 • Mukavuus
  Julkaisija: 70 %
 • Hinta
  Julkaisija: 55%

Plussat

 • Tilaa takapenkillä
 • moottorin hienosäätö
 • Oikaistu kulutus

haittoja

 • Hinta (suhteessa kokoon)
 • Nopea suorituskyky
 • Istuimet voisivat olla hieman mukavammat

Galleria Hyundai i10

Oliko tästä viestistä apua?