Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Onko sinun vaikea löytää oikeaa autoa opetellaksesi ajamaan? Ovatko kaikki autot mielestäsi samanlaisia? Ajattele viisaasti. Jos aiot perustaa autokoulun tai minkä tahansa muun kuljettajan koulutusohjelman, oikean auton valinta vaikuttaa. On monia asioita, jotka on otettava huomioon valittaessa sopivinta autoa ajamisen oppimiseen. Tarvitset jotain, joka on turvallinen, luotettava, mukava ja edullinen. Tämän tyyppisen auton löytäminen ei ehkä ole niin helppoa kuin miltä näyttää, mutta 7 vinkkimme avulla olemme varmoja, että voit löytää täydellisen auton ajamaan oppimiseen.

Autokoulujen eniten käyttämät autot

Seat Ibiza TGI CNG

Jos haluat apua parhaan autokouluauton valinnassa, sinun tulee tutustua tähän luetteloon 8 parasta mallia mitä voit löytää:

SEAT IBIZA

The Ibiza istuin Se on kompakti ja tyylikäs auto, joka on ihanteellinen päivittäiseen työmatkaan. Se on hyvä vaihtoehto, jos haluat ajaa luksusautoa maksamatta luksusautojen hintoja. Ibizan sisätila on mukava ja tilava, joten se on loistava auto pitkille maantieretkille. Lisäksi se on täynnä teknisiä ominaisuuksia, kuten kosketusnäytöllinen infotainment-järjestelmä, handsfree-puhelinjärjestelmä sekä Apple CarPlay- ja Android Auto -yhteensopivuus. Tällä autolla on myös urheilullinen ulkonäkö ja hyvä määrä tehoa, joten se on hyvä valinta, jos haluat ajaa hieman aggressiivisesti avoimella tiellä. Ibizan tärkeimmät haitat ovat keskimääräinen luotettavuus, keskinkertainen ajokokemus ja tiheä korjausten tiheys.

PEUGEOT 208

The peugeot 208 se on pieni, tyylikäs ja luotettava auto. Se on ihanteellinen kaupunkiajoon ja työmatkaan. 208:ssa on runsaasti teknisiä ominaisuuksia, kuten kosketusnäytöllinen infotainment-järjestelmä, Apple CarPlay- ja Android Auto -yhteensopivuus sekä runsaasti käytettävissä olevia turvaominaisuuksia. Sen mukava ja tilava sisustus tekee siitä loistavan perheauton, varsinkin jos sinulla on lapsia. 208:n tärkeimpiä haittoja ovat keskimääräistä huonompi ajokokemus ja keskimääräistä alhaisempi luotettavuus. Se on myös vähän kallis verrattuna muihin pieniin autoihin.

RENAULT CLIO

The renault clio se on tyylikäs ja luotettava pieni auto. Se on hyvä vaihtoehto, jos haluat tyylikkään ja mukavan auton ilman pankkia. CLIOssa on tyylikäs ja moderni sisustus, mikä tekee siitä loistavan perheauton. Siinä on myös paljon teknisiä ominaisuuksia, kuten kosketusnäytöllinen infotainment-järjestelmä, Apple CarPlay- ja Android Auto -yhteensopivuus sekä automaattinen ilmastointi. Tämän auton tärkeimpiä haittoja ovat keskimääräinen luotettavuus, keskimääräistä alhaisempi suorituskyky ja korkea korjaustiheys.

VOLKSWAGEN GOLF

The volkswagen golf se on tyylikäs ja luotettava auto kaikentyyppisille kuljettajille. Se on hyvä valinta, jos haluat tyylikkään auton, jossa on paljon saatavilla olevia ominaisuuksia. Golfin sisätilat ovat mukavat ja tilavat, joten se on loistava vaihtoehto, jos sinulla on lapsia. Siinä on myös paljon teknisiä ominaisuuksia, kuten kosketusnäytöllinen infotainment-järjestelmä ja joukko kuljettajan apujärjestelmiä. Tämän auton tärkeimmät haitat ovat keskimääräinen luotettavuus ja korkea korjausten tiheys.

CITROËN C3

The Citroen C3 Se on tyylikäs ja luotettava auto. Se on hyvä vaihtoehto, jos haluat tyylikkään auton pankkia rikkomatta. C3:ssa on tyylikäs ja moderni sisustus, joten se on hyvä perheauto. Siinä on myös paljon teknisiä ominaisuuksia, kuten kosketusnäytöllinen infotainment-järjestelmä, Apple CarPlay- ja Android Auto -yhteensopivuus sekä automaattinen ilmastointi. Tämän auton tärkeimpiä haittoja ovat keskimääräistä alhaisempi luotettavuus ja korkea korjaustiheys.

DACIA SANDERO

The Dacia Sandero Se on luotettava ja taloudellinen auto. Se on hyvä valinta, jos haluat halvan auton, joka on ihanteellinen kaupunkiajoon ja työmatkaan. Sanderossa on perus, mutta mukava ja tilava sisustus, joten se on hyvä auto perheille. Siinä on myös runsaasti teknisiä ominaisuuksia, kuten kosketusnäytöllinen infotainment-järjestelmä, Apple CarPlay- ja Android Auto -yhteensopivuus sekä automaattinen ilmastointi. Tämän auton tärkeimpiä haittoja ovat keskimääräistä alhaisempi luotettavuus ja korkea korjaustiheys.

RENAULT MEGANE

The Renault Megane se on tyylikäs ja luotettava auto kaikentyyppisille kuljettajille. Se on hyvä vaihtoehto, jos haluat tyylikkään ja mukavan auton ilman pankkia. Meganessa on tyylikäs ja moderni sisustus, joten se on loistava perheauto. Siinä on myös paljon teknisiä ominaisuuksia, kuten kosketusnäytöllinen infotainment-järjestelmä, Apple CarPlay- ja Android Auto -yhteensopivuus sekä runsaasti kuljettajaa avustavia järjestelmiä. Tämän auton tärkeimpiä haittoja ovat keskimääräistä alhaisempi luotettavuus ja korkea korjaustiheys.

RENAULT CAPTUR

The Renault Capture se on tyylikäs ja luotettava pieni crossover SUV. Se on hyvä valinta, jos haluat tyylikkään SUV:n, joka on myös edullinen. Capturissa on tyylikäs ja moderni sisustus, mikä tekee siitä hyvän katumaasturin perheille. Siinä on myös paljon teknisiä ominaisuuksia, kuten kosketusnäytöllinen infotainment-järjestelmä, Apple CarPlay- ja Android Auto -yhteensopivuus sekä automaattinen ilmastointi. Tämän SUV:n tärkeimmät haitat ovat keskimääräistä alhaisempi luotettavuus ja korkea korjaustaajuus.

Mistä ostaa autokoulun autoja

ajokokeet

Vaikka monet valitsevat osta ne uutenaerityisesti SEAT-brändistä, on myös mahdollista säästää rahaa investoinneissa autokoulun perustamiseen ja niiden ostamiseen käytetty tai haltuunotto. Jälkimmäinen voi olla melko uusi ja melko hyvä houkuttelevilla hinnoilla. Toisaalta käytettyjen tulee olla varovaisia, sillä heillä on todennäköisesti ongelmia, joita myyjä ei halunnut näyttää meille. Tästä syystä on tärkeää, että sinulla on tietoa ja kokemusta käytettyjen autojen käytöstä.

Kummassakin tapauksessa sinun pitäisi kiinnitä erityistä huomiota näihin kohtiin:

 • Tee siitä hallittava ja kompakti auto
 • Tee siitä helppo ajaa
 • on hyvä jousitus
 • Että pito on hyvä
 • Vältä vanhoja autoja
 • Että se on halpaa, jos siinä sattuu onnettomuus ja että korjaukset eivät ole kalliita
 • Moottori on luotettava
muut ominaisuudet yhtä tärkeitä, jotka sinun tulee myös pitää mielessä:
 • Teho: 80 hevosvoiman ajoneuvo riittäisi lähes kaikille matkoille, paitsi niille, jotka tehdään moottoriteillä tai kaukoteillä. Melkein kaikki nämä moottorit ovat noin 100 hevosvoimaa harvoja tapauksia lukuun ottamatta. On myös suositeltavaa, että kokemattomat kuljettajat pystyvät hallitsemaan ajoneuvoa koko ajan välttäen näin liiallista tehoa.
 • Kaasu: Kasvavasta sähköautosta huolimatta autokouluautot ovat edelleen pääosin dieseliä. Tarvittavan vaikeamman kytkimen hallinnan vuoksi nämä autot pysähtyvät useammin kuin bensiinimallit, mikä johtaa useammin jumittumiseen. Lisäksi dieselmallit kuluttavat enemmän polttoainetta ajaessaan enemmän kilometrejä kuin bensiinimallit.
 • Muuttaa: Opiskelijoiden on opittava ajamaan perinteisellä tavalla, vaikka markkinoilla on automaattisia malleja.
 • Ovet: On tärkeää, että autokouluautot vastaavat mukavuuden tarpeeseen, sillä niissä pitkä istuminen voi olla fyysisesti epämukavaa. 4 tai 5 oven ansiosta opiskelijat pääsevät sisään ja poistumaan tuhlaamatta aikaa tai häiritsemättä muita.

Asennus kaksoisohjattu autokouluauto

Autokouluauton kaksoisohjauksen asennus voidaan tehdä missä tahansa erikoistuneessa työpajassa. Googlesta etsimällä löytyy useita mukautuspalveluita, joiden avulla voit tehdä tämän muokkauksen niin, että se sopii autokouluun. Mitä tulee hintaan, niin jos mietit sitä, kannattaa muistaa, että se vaihtelee autotyypin ja asennukseen valitsemasi palvelun mukaan. Mutta muista, että mikä tahansa se on investointi, koska saat kannattavuutta ja maksat sen pois, kun autokoulu alkaa toimia.