Saltar al contenido

Miksi ostaa käytetty auto Miksi ostaa käytetty auto Buena Mano?

28 de octubre de 2021
Miksi ostaa kaytetty auto Miksi ostaa kaytetty auto Buena Mano

Miksi ostaa auto mistä käytetty Hyvä käsi?

Auton ostaminen on harkittu päätös, koska investointi on suuri, toiseksi tärkein ihmisen elämässä asunnon hankinnan jälkeen. Yksi päätöstä tehtäessä nousevista epäilyistä on, valitaanko uusi vai käytetty auto. Tässä paljastamme kaikki syyt, jotka tukevat sitä, että paras päätös on Valitse käytetty auto tai Buena Mano:

  • The hinta on alhaisempi jolle maksamme uuden auton. Ellei kyseessä ole lippulaivamalli tai sellainen, jota on vähän, julkaisuhinnat ovat yleensä paljon korkeammat kuin käytetyn auton.
  • Se heikkenee vähemmän kuin juuri ostettu auto. Ajoneuvon aleneminen on nopeaa, ja sen jälkeen kun se lähtee autoliikkeestä, se menettää 18 % arvostaan. Neljä vuotta oston jälkeen sen arvo on jo alle puolet alkuperäisestä hinnastaan.
  • Et joudu kärsimään valmistajan aiheuttamista valmistusvirheistä. Suurin osa saatavilla olevista käytetyistä malleista on ollut markkinoilla jonkin aikaa, ja kaikki mahdolliset tapahtumat on ratkaistu ajan myötä, koska ne ilmaantuvat yleensä 3 tai 4 vuoden käyttöiän jälkeen. Tällä tavalla sinulla on vähemmän mahdollisuuksia kärsiä tämäntyyppisistä tapauksista.
  • Jos sinulla on ongelma, voit saada osat vaihtoon helpommin kuin uudessa mallissa, koska työpajoilla on enemmän saatavuutta. Uudemman mallin tiettyjen osien vaihto voi löytää sinut jopa 3 kuukauden odotusajalla.
  • Vältä pitkiä valmistusjonoja tietyistä malleista. Viime vuosina räätälöityjen mallien valmistusaika on lisääntynyt, ja toimitusaika on 7 tai 8 kuukautta.

Päällä Napsautukset meillä on täydellinen yhdistelmä: meidän hyvät käsiautot, jossa on kaikki upouuden hyvät puolet ja kaikki käytetyn auton hyvät puolet. Meillä on muutaman kilometrin ja vähän vanhaa autoja, jotka on viritetty kunnostustehtaallamme niin, että tuntuu kuin se on uusi. Kaikki tämä käytettyjen autojen hinnoilla ja kahden vuoden huoltotakuulla.

Oliko tästä viestistä apua?