Saltar al contenido

Madrid 360, kaikki mitä sinun tarvitsee tietää liikkuaksesi Madridissa huoletta

28 de diciembre de 2021
10 parasta pienta sahkoautoa

Madrid 360 Se on jo tullut voimaan ja viime joulukuun 11. päivästä lähtien luvattomista ajoneuvoista tehdään ilmoitus ja niiden kuljettajat joutuvat maksamaan maksua. rahallinen sakko 90 euroa alennetaan 50 prosenttiin, jos valitaan nopea maksuvaihtoehto.


Peruutuksen jälkeen Madridin keskusta korkeimman oikeuden mukaan Madridin kaupunginvaltuusto on muotoillut uudelleen luomisen Vähäpäästöiset vyöhykkeet, ZBE, pääkaupungissa luomassa Madrid 360:ta. Tämä uusi projekti aloitti toimintansa 22. syyskuuta testausvaiheessa. Näissä testeissä kuljettajille kerrottiin heidän tekemästään rikkomuksesta, mutta he eivät koskaan saaneet vastaavaa valitusta.

Mitkä alueet muodostavat Madrid 360:n?

Pääkaupungin kaupunginvaltuuston uusi hanke Madrid 360 on jaettu kahteen osaan Vähäpäästöiset erityissuojelualueet, ZBEDEP; Centro ja Plaza Elíptica. Madrid 360:n keskusta-alueen pinta-ala on 472 hehtaaria joka on rajattu katuilla, kuten Sagasta, Genova, Recoletos, Alberto Aguilera, Carranza, Atocha, Valencia, Toledo, Mayor, Bailén, Serrano Jover, Princesa, Plaza España ja Cuesta de la Vega.

The Plaza Elíptican alueella Se tulee voimaan 22. joulukuuta, ja sen rajaa Empress María de Austria Park Avenida de Abrantes, Manuel Noya, Fornillos, Cerecinos, Cazalegas ja Toledo Highway.

Mitkä ajoneuvot voivat liikkua Madrid 360:ssä?

The Vähäpäästöinen vyöhyke keskustassa kieltää pääsyn ajoneuvoihin ilman liikenneviraston ympäristömerkkiä. Omalta osaltaan ajoneuvot ympäristömerkki B Y C He voivat pysäköidä pysäköintialueille, olivatpa ne julkisia tai yksityisiä.

Samoin on olemassa pääsyehtoja, jotka sallivat poikkeuksia asukkaina, yrityksinä, freelancerina, liikuntarajoitteisina, opiskelijaliikenteessä, julkisissa palveluissa ja muissa ryhmissä.

Plaza Elíptican vähäpäästöisillä vyöhykkeillä ajoneuvot, joilla ei ole ympäristömerkkiä, eivät pääse käsiksi, eivätkä ne pääse liikkumaan osuudella. A-42 joka ylittää LEZ:n. Kuten keskustan alueella, on poikkeuksia, jotka ovat voimassa 31.12.2024 asti.

pääsy madrid 360:een

On tärkeää muistaa, että ajoneuvot, joissa ei ole ympäristömerkkiä, vastaavat ennen vuotta 2006 rekisteröityjä dieselmalleja ja ennen vuotta 2000 rekisteröityjä bensiinimalleja.

Saatat epäillä tätä uutta levikkisuunnitelmaa pääkaupungissa, sillä konsistori on luonut tätä varten osaston Madrid 360 verkkosivuilla jossa voit tarkistaa, vaikuttavatko nämä rajoitukset sinuun vai eivät. Sinun tarvitsee vain napsauttaa «miten se vaikuttaa minuun» ja kirjoittaa autosi rekisterikilpi.

Madrid ei salli ajoneuvoja ilman ympäristömerkkiä vuonna 2025

Uusi Madrid 360 -suunnitelma se kovettuu ajan myötä. Liikenneviraston suunnitelmana on poistaa saastuttavimmat autot ja siten pois 1. tammikuuta 2022, mallit, joissa ei ole tunnistetta, eivät pääse käsiksi M-30:een ja pääse kiertämään sen sisällä, M-30 on poissuljettu. 1. tammikuuta 2023, he eivät voi liikkua M-30:lla.

The 1. tammikuuta 2024, Autot, joilla ei ole ympäristömerkkiä, eivät pääse käsiksi tai liikkumaan vähäpäästöisillä vyöhykkeillä. Myös, 1. tammikuuta 2025, ympäristömerkkitön ajoneuvo ei saa olla pääkaupungissa.

Oliko tästä viestistä apua?