Saltar al contenido

Fiat 500:n mitat. Se lakaisee kaupungin

8 de junio de 2023
Fiat 500n mitat Se lakaisee kaupungin

Jos puhumme Fiat 500:sta, mainitsemme mallin, jolla ei ole vain tunnustettu historia Euroopan mantereella, vaan joka on myös edistynyt ja parantanut suorituskykyään vuosien varrella. Se on perinteinen italialainen auto, jolla on paljon historiaa muun muassa Rooman, Firenzen ja Napolin kaupungeissa. Siksi täällä puhumme tästä mallista ja erityisesti fiat 500 mitat.

Fiat 500 ja sen mitat

Ehkä puhumme italialaisen tuotemerkin myyttisimmästä mallista, mutta Fiat 500 kiehtoo epäilemättä alkuperäisellä muodollaan ja mitoillaan. Itse asiassa nämä näkökohdat ovat olleet avainasemassa tämän ajoneuvon tekemisessä myydyin malli segmentissäänjoka ei ole mikään muu kuin pienten kaupunkialueiden oma.

Tällä tavoin näemme, että tämä ikoninen muotoilu ja sen hinta tekevät siitä erittäin kilpailukykyisen auton alallaan ja sillä on jo sähköversio ja suurempia versioita, kuten C, L tai X, joten valikoimaa on paljon. mistä valita. Joka tapauksessa tässä keskitymme klassiseen malliin, jonka mitat ovat seuraavat:

  • Korkeus: 1488 mm (kilpailijoiden keskiarvo: 1465 mm)
  • Pituus: 3546 mm (kilpailijan keskiarvo: 3871 mm)
  • Akseliväli (akseliväli): 2 300 mm (kilpailijan keskiarvo: 2 492)
  • Leveys: 1627 mm (kilpailijan keskiarvo: 1731 mm)
  • Maavara: 130 mm (kilpailijan keskiarvo: 136 mm)
  • Raideleveys edessä: 1414 mm (kilpailijoiden keskiarvo: 1476 mm)
  • Raideleveys takana: 1408 mm (kilpailijan keskiarvo: 1470 mm)
  • Kääntöhalkaisija reunakivien välissä: 9300 mm (kilpailijan keskiarvo: 10128 mm)

Kuitenkin, ja vaikka näyttääkin toisin, tämä Fiat 500 on korkea auto, jos vertaamme sitä kilpailijoidensa keskiarvoon, sillä siinä on 1488 mm verrattuna kilpailijoiden 1465:een. Muut ulkomitat jäävät omalta osaltaan pidemmälle tarjoamalla hieman vaatimattomampia mittoja 3456 mm:n pituudella 2,3 metrin akselivälillä sekä lähes 1,63 metrin leveydellä.

Samalla tavalla nämä tiedot säilyvät, jos alamme analysoida tien leveyttä takana ja edessä. Lisäksi ne pysyvät kaukana kilpailijoiden tarjoamista tiedoista, mikä johtaa kapeampaan matkustamoon, vaikka tätä täydennetään muilla olennaisemmilla ominaisuuksilla. Niin, kahdella edessä matkustavalla voi olla hieman enemmän tilaa jaloissa ja hartioissa, vaikka selässä olevat ovat hieman rajoitetumpia.

Reunusten välisen kääntöhalkaisija on 9300 mm, mikä tarjoaa riittävän ohjattavuuden, jos otamme huomioon muut mitat. Siksi kaikki on kokonsa mukaista ja erottuu joukosta, joten se on ihanteellinen ajoneuvo ajoon ympäri kaupunkia ilman ongelmia.

Ajoneuvo, joka tekee eron

Kyse on a 3-ovinen malli joka on saatavana vain 4 paikkaa, koska on parempi tarjota tätä kokoonpanoa, koska 3 istuimen sisällyttäminen takapenkille olisi liian ahdas matkustajille, kun auto on täynnä. Lisäksi tämä mahdollistaa suuremman leveyden takana ja että istuimet ovat jonkin verran suurempia, mikä uhraa edellä mainitun keskusaukion. On kuitenkin lisättävä, että versiot, jotka on johdettu 500: sta, 500L tai 500Xne tarjoavat rungon 5 ovea.

tavaratila fiat 500

Millainen on Fiat 500:n tavaratila?

Hän Fiat 500 tavaratilaVaikka saatat ajatella toisin, siinä on runsaasti tilaa, jos otamme huomioon auton mitat sellaisenaan. Kanssa 185 litraa, kapasiteetti on kaukana muista suuremmista malleista, mutta omalla alallaan se tarjoaa varsin riittävän kilpailun. Joka tapauksessa meidän on oltava fiksuja ja pakattava laukkumme loogisesti, jotta voimme hyödyntää tilan hyvin.

Voimme tietysti aina kääntää takaistuimet alas ja saavuttaa, että tavaratilan tilavuus nousee 550 litraa. Itse asiassa tämä pieni lisäys antaa meille mahdollisuuden tehdä kaikkea muuttoista matkoille, joissa on enemmän matkatavaroita ilman, että se vaikuttaa auton suorituskykyyn. Joka tapauksessa jätämme tähän mitat millimetreinä ja kilpailijoiden keskiarvon:

  • Tavaratilan kapasiteetti: 185 mm (kilpailijan keskiarvo: 274 mm)
  • Istuinkapasiteetti taitettuna: 550 mm (kilpailijan keskiarvo: 972 mm)

Lyhyesti sanottuna Fiat 500 Se on sen arvoinen malli, koska vaikka se saattaa näyttää pieneltä, sen hytissä on paljon tilaa ja itse asiassa se herättää paljon huomiota. Se on myös auto, joka erottuu karismallaan ja melko merkittävällä muotoilullaan, mikä on johtanut sen myynnin kasvuun kaikkina näinä vuosina.

Itse asiassa ihmiset, jotka ostavat tämän auton, tekevät niin näistä syistä, mutta unohtamatta, että mitat ovat varsin optimaaliset, mikä tarkoittaa, että siinä on enemmän kuin kunnollinen sisustus. Ihmisten iällä ei ole väliä, sillä tämä auto sopii kaikkiin elämänvaiheisiin ja ennen kaikkea kaupungissa liikkumiseen. Epäilemättä, jos harkitsemme auton ostoa, Fiat 500 on enemmän kuin turvallinen veto.

Oliko tästä viestistä apua?