Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Segmentit A ja B Euroopassa ovat täydessä kriisissä. Ne ovat pienimmät, ja katumaastureiden vuoksi kaikilla siinä edelleen olevilla merkeillä on vaikeuksia luoda ja valmistaa edullisia malleja. Mutta lisäksi niiden on oltava kannattavia säilyttääkseen brändin rakenteen, ja siinä piilee iso ongelma. Paras esimerkki on nähtävissä Fiat ja sen voimakas hegemonia 500:n ja Pandan kanssa hallitsevat käytännössä koko vanhaa mannerta.

Kaiken kanssa, nykyinen 500 näyttää ajan kulumisen ja Panda tarvitsee pikaisesti vaihdon. Siksi Stellantis on päättänyt tehostaa voimakkaan triumviraatin kehittämistä. Jeep Avenger on ensimmäinen, joka näkee valon, mutta Fiat 600 ja Alfa Romeo B-SUV ovat jo matkalla. Ja aiomme puhua juuri uuden 500e:n «taludito»-veljestä, koska on vuotanut sarja dataa, josta varmasti pidät ja kuulostat…

Uusi Fiat 600 valmistetaan Tychyssä ja se on halvempi kuin Jeepin Avenger ja Alfa Romeon B-maastoauto…

Alfa Romeo Mito Quadrifoglio Vihreä

Jos muistat hieman, muistat, että olemme kertoneet sinulle tästä hypoteettisesta Fiat 600:sta. Ensimmäinen kerta oli muutama kuukausi sitten, kun se vuoti, että se olisi nykyisen 500X:n alapuolella, koska se kasvaisi 4,4 metriin. Pian sen jälkeen, kun tuotemerkin tuotesuunnittelu jäi karkuun, sen kehitys vahvistettiin. Eikä vain sitä, mielenkiintoisin asia on se Vuonna 2014 toimme joitakin renderöityjä siitä, kuinka 600 voisi olla.

Silti tiedät sen Fiat 600 istuu samalla alustalla kuin Jeep Avenger. Se näytti tehdyltä ja kaikki uskoivat, että e-CMP olisi hyvä, mutta Yankee-malli esitteli STLA-Small-mallin. Sen ansiosta sen mekaaniset vaihtoehdot ovat laajemmat, todella mielenkiintoisella sähköversiolla. Joka tapauksessa puhumme a hieman yli 4 metriä pitkä malli joka tarjoaa tarpeeksi tilaa 5 matkustajalle.

Sen tavaratilan tilavuus tulee olemaan noin 300 litraa, joka on kilpailijoidensa tarjousten keskiarvo. Meitä kiinnostaa kuitenkin se, että sen mekaanista aluetta syöttää sähköisen lisäksi kolmisylinterinen bensiinimoottori 1.2 Pure Tech. Kaikki viittaa siihen, että niitä tulee olemaan versiot 90 ja 110 CV teholla johon voitaisiin lisätä 130 CV enemmän suorituskykyä. Sähköautosta tiedetään vielä vähän, mutta se olisi kopio siitä, jolla Jeep Avenger jo ajaa…

Kaiken kanssa, Vielä ei tiedetä, milloin tämä uusi Fiat 600 debytoisi B-SUV-muodossa. Tiedetään, että italialainen talo valmistaa sen Tychyssä yhdessä Jeep- ja Alfa Romeo -mallin kanssa. Lisäksi oletetaan, että sen hinta olisi ainakin alussa noin 17 tuhatta euroa, joka on kolmikon taloudellisin. On tarpeen nähdä, kuinka suuri osa tästä kaikesta toteutuu, kun se vihdoin näkee valon ja saavuttaa merkin jälleenmyyjät.

Lähde – il giornale digitale